Sari la conținut

john666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre john666

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.648 citiri profil

john666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. o distrusa , ba cere 150 euro la IN CITY ba cere 200 de lei . zice ca e nu stiu ce profa de aerobic din Iasi teapa 100%.
  2. Tu esti delicat , papusa e de o prostie rara si de o neseriozitate crasa , chiar merita denigrata .A venit si ia de la Iasi , Bucuresti orasul tuturor posibilitatilor . O sa ii treaca repede . Nu mi-am facut un scop din a o intalni , vrea bine nu vrea iar bine .
  3. Imi dadea senzatia ca nu exista :) si ciudata rau.Pentru cine are nervii tari sa o incerce , daca ai bifat si ca nu e de revenit e clar . Zice ca s-ar fi mutat definitiv la Bucuresti si ca locatia are avea la In City :) Am crezut ca are cu mine ceva personal dar probabil asta e stilul ei .
  4. 0730,897,414 - nu stiu cum o cheama am luat recomandarea de aici mi-am pus nr in telefon o data cand am fost la Iasi. Tipa cere 200 de euro zice ca e nu stiu ce profa de aerobic. Este foarte neserioasa, ba ca vine in Bucuresti ba ca nu vine , ba ca vrea poza cu fata blurata ba ca nu vrea, videocall nu accepta , deplasare ba ca face ba ca nu face. Eu o consider teapa a fost cineva ? Fetele la preturi de genul asta sunt foarte punctuale si foarte serioase .
  5. john666

    Mon Amour

    A redeschis Mon Amur . Au schimbat si preturile nu mai sunt asa multi straini prin oras datorita Covid 19. 250 de lei masaj program pana la 2 am Am ajuns la 1:50 erau 2 fete , am ales pe Miruna. O tipa inalta 1,80 de buna calitate. Calitatea Masaj relaxare 9 Masaj erotic 8 ( se putea si mai bine dar cred ca si ora la care am ajuns a contat). Receptie atitudine profesionism 10 ++ mult peste orice salon. Probabil ca nu o sa stea mult pe pretul asta dar la ce conditii ofera la 250 de lei clar e top si nu numai top un raport pret calitate excelent.
  6. Tipa e ok f skinny tate foarte mici, inalta ,tanara pe la un 21 22 de ani , nu prea stie pe ce lume e .Oral slab 7-8 normal 7-8 atitudine pozitiva french kiss dar foarte ciudata nu te poti baza pe ea . Zice ca vine la o ora nu mai raspunde citeste mesajele dupa nu mai raspunde. Cred ca alege clientii in functie de cine e mai aproape geografic fata de ea . I am oferit sa ii pun uber nu a vrut probabil ca are pe vreunul care o duce o aduce . Nu as recomanda-o as spune ca e o solutie de avarie cand nu gasesti alceva . Ca si singurul punct pozitiv as spune ca respecta timpul face dush inainte si dupa alte calitati nu prea are .
  7. Am chemat-o de 2 ori a fost ok .Dupa nu a mai respectat intalnirea , mi-a dat bloc cu toate ca a confirmat ca vine .E tanara nu stie ce vrea o fi gasit pe vreunul cu bani mai multi .Anyway nu se procedeaza asa.
  8. Talibane da ce are raie forumul . I am zis ca de acolo am nr si ca am intrat pe site ul ei dupa. Daca nu vrea nu vrea nu e suparare . Eu am spus un adevar oricum mi s-a parut foarte figuranta la telefon . Sunt multe are arata bine si se fut prost .
  9. Am sunat astazi sa fac o programare . A parut foarte deranjata de faptul ca am nr ei de telefon de pe acest forum , a vorbit chiar as descrie “ In sictir “ mi-a spus ca nu are timp urmatoarele zile . Era evident ca minte . A crititicat-o careva rau pe aici , nu e asa Top of The Top cum se spune ? A fost cinema de curand ? Alte recomandari pe Comstanta ???
  10. Vizita astazi 13.02.2019, Curatenie 10 Locatie 10 GFE 10 French Kiss 10 Aspect 8 ( un pic grasuta ) Sani Mari Locatia in Berceni , usor accesibila parcare usoara langa un restaurant. Programari de regula pe whatup . Este mult mult peste ce se poate gasi la acest buget .Nu o putem compara cu escorte de 700 de lei ora .
  11. 0729.101.873 telefon si whatup Kenya dar cere nejustificat de mult 200-250 euro.
  12. cum este cu iesitul noaptea e periculos ?
  13. Total de acord cu expertul 888 mi a confirmat o intalnire in urma cu o luna .Am ajuns acolo a raspuns dupa care nu s-a mai deranjat nici sa dea mesaj.E o tipa neprofesionista nu face banii astia probabil.RUSINICA LAURA.Poti sa schimbi cate profile vrei Lupu schimba blana ba naravul ba.
  14. Salonul e ok pentru provincie, fetele nu prea respecta timpul de masaj .Ca oferta de remarcat masaj erotic cu 2 fete 200 de lei.Locatia este curata sunt 4-5 fete una din ele este foarte grasa pentru cei care au fetishuri de genul asta programul intre 15-02 .Este ceva mai curat si mai bun fata de ce se gaseste in SIbiu . Atentie specificatii receptionerie ca o ora egal 60 de minute dupa dus de fata cu fata cand faceti alegerea si lucrurile vor merge ok. Eu am facut asta si am beneficiat de un masaj corect .Un prieten de al meu mai timid a stat 25 de minute in loc de 60.
×
×
  • Creează nouă...