Sari la conținut

virginul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre virginul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.736 citiri profil

virginul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

37

Reputație

  1. Vei fi si astazi la “birou”?
  2. O O luna de la data publicarii anuntului? Sau pana la sfarsitul lunii Decembrie?
  3. Pana acum din partea ei am avut parte de un annilimgus scurt si un semi oral, mai exact ii ia capul putin in gura in timp ce iti face laba
  4. Apoi Intr un 69 poziție preferata.. Si a acceptat oral?
  5. Nu ai vorbit nici macar o secunda cu mine la telefon. Te-am sunat de 3 ori si nu mi-ai raspuns, iar a 4a oara mi-ai inchis direct si a intrat casuta.
  6. Pe mine m-a pus pe drumuri aseara ca sa nu mai raspunda la telefon cand eram in zona
  7. Zilele trecute i-am trecut pragul Rebecai si nu prea am fost incantat de ce am gasit la ea. Apartamentul e curat, e intr-o zona buna, chiar daca sunt mici probleme cu gasirea unui loc de parcare. Dar na, nu poti sa le ai pe totate. Rebeca este o fata care are in jur de 1,65 cu mai mult de cateva kilograme in plus, referitor la ce spunea un coleg mai sus, cu o incantatoare padurice pe spate care se continua pana sub zona feselor. Ah si sa nu uit! Celulita este in floare pe piciorusele ei "slabute" Tehnica ei de oral este dubioasa, ii ia jumatate de cap in gura pe care uneori il mai atinge cu dintii, iar din cand in cand iti mai da cate un pupic pe oute. In rest, mai nimic special. La normal nu am nimic de zis pentru ca n-am mai ajuns pana acolo din cauza juniorului care a fost strangulat cu un prezervativ mult prea mic. Ah si sa nu uit, dupa fiecare prezervativ dat jos, esti obligat sa te duci la dus pentru o clatire rapida. Referitor la igiena fetei nu am nimic de reprosat, iar de atitudine la fel. Ce ii spui, aia face. Locatia: 8 Oral:5-6 din cauza dintilor Normal: N\A Fata: 6 cu indulgenta. Per total, mai bine faceam o laba de banii aia.
  8. Daca esti interesat doar de oral, ti-o pot recomanda pe https://nimfomane.com/forum/user/189846-moni77/ Nu exceleaza la aspect, dar oralul este demential ( din pacate no CIM)
  9. Daca tot e atata scandal pe threadul asta, m-am gandit sa-mi introduc si eu o mica recenzie. Am vizitat-o pe Claudia inca de cand "domicilia" langa Doamna Ghica culminand cu apartamentul cu canapeaua buclucasa de pe Decebal, iar de la prima vizita pana la ultima, fata asta mi-a dat intotdeauna motive sa revin. Nu prea as vrea sa relatez fiecare vizita in parte pentru ca ar cam trebui sa imi pierd cateva zeci de minute bune. Voi da note pentru ca nu prea ma descurc cu cuvintele Aspect: la capitolul asta nu exceleaza foarte bine(si aici fac referire ca nu prea are forme, dar arata bine, nu am ce sa-i reprosez, vad ca a mai si slabit) dar compenseaza foarte mult prin personalitate Oral: 9+ lent si cu atentie sporita altor zone GFE: 10, inca de cum intri pe usa ai impresia ca te-ai intalnit cu o fosta colega de liceu care vrea sa afle ce ai mai facut in ultimul timp, iar in pat e foarte pasionala, e client oriented Actiune: 9+ e foarte pisicoasa Igiena: 10 pentru ea si locatii Chiar daca si-a mai umflat preturile, compenseaza prin calitatea serviciilor si timpul petrecut cu ea. Nu am fost niciodata grabit, iar mai tot timpul am mai stat peste timpul alocat cu 30-40 de minute doar din cauza discutiilor interesante. O sa revin cu drag de fiecare data
  10. Poate am mai multe sanse sa imi raspunzi aici Pana la ce ora esti disponibila?
×
×
  • Creează nouă...