Sari la conținut

neo99

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre neo99

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.672 citiri profil

neo99's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

48

Reputație

  1. I-am scris si eu pe whatapp acu vreo 2 luni si nu a mai raspuns niciodata. Faza cu cartile as incearca-o mai mult ca orice.
  2. @Mocureloaded, io ti-am zis ca salonul e gaj pe mana unui care nu stie cu literele, manca-tz-ash! :))))
  3. Daca e acelasi proprietar care e logica auto-sabotarii? Orice comerciant stie ca nu iti poti baga pla in client la infinit, nici macar cand vinzi carne.
  4. Nu vi se pare ca salonul si-a schimbat proprietarul in ultimele saptamani? Asta se vede din halul comunicarii aici pe forum, din felul in care s-au schimbat brusc serviciile (vezi disparitia FK - cum plm sa mergi la Vivi fara FK????), modificarea preturilor si a conditiilor etc. Numa zic, da mie mi se pare ca de ceva vreme altcineva butoneaza salonul.
  5. Cami. Nu mai e la Cleo din 2021. Nu inteleg de ce ii mai pun pozele, nici macar nu era cine stie ce de ea.
  6. Am vizitat-o din nou pe Giulia recent. Mama, mama! Abia am asteptat sa ma trantesc pe masa aia si sa ma las pe mainile ei, fara sa ii cer eu nimic, fara sa discut optiuni in prealabil. Pentru ca stiam ca nu voi fi dezamagit. Si incepe cu un masaj de relaxare bun, tzapan, te apasa de te rupe, numa sa te tina oasele. Apoi dupa o vreme simti cum e tot mai senzuala, isi mai scapa o mana intre picioarele mele, o limba in ureche, apoi te prinde usor de coaie de te ridici singur din instinct cu fundul. Si pentru ca mie imi place foarte mult pozitia asta m-am ridicat destul de bine, sa ma poata prinde de pula cum trebuie, sa ma mangaie "cap-coada". Si apoi simt cum mi se prelinge ulei printre buci si incepe sa imi maseze si anusul si pula in acelasi timp. Nebunie!!! Apoi m-a intors cu dansa-n sus si a inceput un mesaj foarte erotic si senzual, cu lins pe sfarcuri, limbi pe coaie, schimbari de ritm (si locatii) cu mana. Cand simteam ca imi dau drumul o opream un pic, dupa care se dezlantuia iar. Am finalizat de umpleam o sticla de jumate de litru. Exceptionala e domnisoara asta la masaj, pacat ca nu ofera si FK si un pic de extra erotic (gen sa o saruti pe sani sau poate un 69 - fara oral din partea ei, bineinteles). Nota 10, merita banii ceruti.
  7. Din fericire nu sunt din Cluj, asa ca nu imi permit vizite dese ca sa intretina focul. 300 de km naveta necesita multa logistica si riscuri.
  8. M-am indragostit! Am uitat instant de Misty. :)))))
  9. Hai c-am prins azi combo-ul Diana - Vivi. Pe Diana o stiu toti, nu o mai descriu, dar moaaama ce faina e Vivi. Sincer mi-o imaginam altfel din poze si descrieri, dar realitatea e mult mai faina. O papusa de fata. Frumoasa la fata, buze carnoase, sani frumosi, si un bun simt pe masura. Show-ul nu trebuie descris, n-ai cum gresi cu combinatia asta.
  10. Vinerea viitoare am drum in Cluj si vreau sa intru la un show (masaj individual nu ma intereseaza). Bineinteles ca prima optiune va fi Vivi+Diana, dar daca nu sunt disponibile intervalul meu orar ce alta combinatie care sa merite am? Vad ca Natasha nu mai apare in ultima vreme. Of course, vreau o experienta de neuitat, nu un frecus cu 2 doamne care nu au chef, asa mai bine imi tin banii in buzunar.
  11. Musai tre sa ma duc la un show... Dar unul care sa merite. Offf, Misty, unde esti?
  12. Mna, ftere, Natasha pe dimineata intr-o zi in care eu nu pot sa vin... Diana intra cu Vivi la show?
  13. Natasha doar pe dupa masa lucreaza? As veni intr-o dimineata la un show lesbi, dar eram setat pe ea...
  14. Acuma cat e un show lesbi? 300? Sau difera in functie de participante?
  15. neo99

    Discutii Baia Mare

    Dintre cele vechi, Lavinia, Diana, nu mai activeaza niciuna? Laviniei i-am scris de n ori si pe sms si whatsapp si mesajele raman ca si cum nu ar fi primite.
×
×
  • Creează nouă...