Sari la conținut

cornel12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cornel12

Informatii Personale

  • Interese
    doamne/domnisoare sau cupluri

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cornel12's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

44

Reputație

  1. nu are whatsapp, nu stiu sa fi avut
  2. ok...deci sa imi iau gandul, a disparut...
  3. au fost probabil doua trei saracii , care fac banii numa din munca nu si au fixul cu noul si ideea ca daca cer mult is faine si putin forjate ca na nu si le permit multi. Dar ii numeri pe degete si plus ca fiind doua se imparte la doi adica iti da cu virgula 0,.. futac de lovele per cap de zdreanta. curand vor face cale intoarse de unde au venit si asa se curata orasul de rapandule. Propunerea este sa se infiinteze o rubrica BOICOT! toate curvele care vin le e scarba de clienti, aia nu aia nu, care sunt sictirite si nu dau informatii cand le ceri detalii, toate care practica preturi in bataie de joc si toate care abuzeaza intr-un fel sau altul de bunavointa/amabilitatea futacilor sa fie introduse in categoria aceasta!
  4. tot in vacanta e? o urmaresc de mult si nimic
  5. fi-mi-ar scarba! ce jegoase au ajuns nici programari sa nu mai faci auzi de acum pentru Craciun...cata nesimtire..de unde au aparut zdrentele astea doua?
  6. categoric circumcizia este benefica si are doar avantaje! unele au fost mentionate alte nu ( gen se prind greu de tine infectiile , bolile cu transmitere sexuala , HIV si alte cele , partenerele nu fac cancer de col uterin samd) iar performanta sexuala creste! Clar aici pe curve le deranejaza , scopul lor nu e sa duca mult si sa il tina " o finalizare " 40-50 minute si sa futa ala de toti banii, ci la prima atingere sa se sloboada si sa il scoata afara. Despre circumcizie vorbesc barbatii, ca se face la barbati...oricum unele nici nu stiu ce e aia si cand e sculata nu stiu...care e si care nu .
  7. deci am ajuns sa pierdem vremea cu noste boarfe care nu dau doi scuipati pe noi...si-a mai adus o cadana in scoala ei, si se roaga de noi sa ii facem o recenzie...cine credeti ca e prost sa mearga sa dea 550 de lei pe o ora cu te miri ce talente si restrictii, aia nu, aia nu, ca evident totul e ok pana ti-a luat banu apoi scopul e sa dispari cat mai repede. Gretoase din astea ar trebui boicotate sa vada cat de tute sunt, daca ar fii catusi decente ar face bani frumosi ca doritori de gaoaze nu duce lipsa Timisoara. Sigur o se umple de bani cam intr-o saptamana cu ce cheltuie pe aici si pe cazare ar cam trebui sa isi faca rate sa achite arogantele
  8. doamna inca e activa, da este atinsa am fost la ea in decembrie 2023. E sonata rau dar iti faci treaba. Eu am vb cu ea la telefon incercat sa stabilesc detalii dar incurajarea a fost ca " voi avea probleme sa ne simtim bine" Era desigur dispusa fara guma, insa eram pregatit si mi-am montat singur anvelopa. daca nu aveti pretentii de aspect si va plac maturele merita incercata. Varsta declarata 52. Paranoica si dementa insa iti poti face damblaua.
  9. cineva a mai vizitat-o recent? eram hotarat pe weekend dar nu a raspuns...ori are programari ori o face numa cand are chef
  10. unde mai are locatia? nu reusesc sa dau de ea...am boala de mult pe ea dar nu reusesc sa dau de ea.
  11. [email protected] daca doresti poti lasa facebookul sa o contactez si voi face recenzie
×
×
  • Creează nouă...