Sari la conținut

oster

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oster

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    vn

oster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. buna, te asteptam, eu sigur vreau sa ne vedem.
  2. oster

    0769204510

    Imi cer scuze ca nu am realizat o recenzie, am fost in perioada sarbatorilor la aceasta domnisoara in locatia de la piata, si pot confirma ca lucreaza in acelasi spatiu cu Cristina. Am sa revin cu o recenzie cand imi va permite timpul.
  3. Salutare, si eu sustin parerea antescritorului, atitudinea soniei este admirabila de fiecare data
  4. Dragi colegi, Va prezint in cele ce urmeaza experienta avuta cu ocazia vizitarii acestei domnisoare. Tin sa precizez ca asta se intampla in urma cu aproape o luna, si imi cer scuze ca nu am reusit o postare pana in acest moment, e posibil sa se mai fi schimbat datele problemei. Am sunat, a raspuns politicos, si am pornit spere locatie, care se afla undeva in zona obor. Locatia este un apartament cu o usoara tenta de vechi, dar curatel, iar baia foarte curata. Fata are probabil in jur de 20- 22 de ani, blonda, foarte micuta si slabuta, dar cu sanii marisori si ...moi, fund micut. In ansamblu este chiar frumusica, stie sa se faca placuta, si pare ca a inteles ce trebuie facut pentru a-si face clientii sa revina. Ca si servicii, eu am fost interesat doar de un oral, pentru care pretul este de 150 ron. De fapt si pentru normal sau combinat pretul este acelasi. S-a dezbracat complet si a trecut la treaba, fara graba, ajutandu-se un pic cu mainile si destul de atenta la restul detaliilor. A respectat ...toate cerintele, si desi destul de tacuta, doza de senzualitate pe care o poseda o face foarte atragatoare. Mentionez ca oralul a fost neprotejat, cu finalizare pe sani, nu accepta CIM, iar despre FK nu am intrebat. Daca retin bine parca a spus ca nu face nici anal. Din cate am inteles, pretul este la ora, cam scumput, dar sincer, dintre fetele pe care le-am vizitat, (am sa scriu si despre ele in posturi viitoare), este cea mai buna alegere (parerea mea). Note: oral 9 locatie 8 Din cate am inteles, doreste sa-si faca o clientela stabila si cred ca o sa si reuseasca. Desi nu practic decat oral cu ocazia vizitelor de genul acesta, cu o ocazie viitoare cred ca am sa incerc si normalul, sunt chiar curios si cred ca ar fi o experienta interesanta. In final va spun ca mi-a facut o impresie placuta, o recomand, si cu siguranta voi reveni cand imi va permite timpul. Daca sunt intrebari, raspund cu placere.
  5. oster

    Dama de companie

    Buna tuturor, Am sunat astazi, si mi s-a cerut sa achit o taxa de rezervare de 10 Euro prin intermediul serviciilor telefonice sau plata pe net (probabil card), si apoi in momentul intalnirii 50 lei pt servicii complete. Sigur nu este din focsani, inainte de a mi comunica tarifele, am intrebat o despre locatie si a tot insistat ca se afla in zona centrala, am intrebat din ce oras si iarasi nu am primit raspuns clar. Parerea mea este ca e pacaleala.
  6. oster

    0765347113

    Am inteles, am sa respect modelul cu urmatoarea ocazie.
  7. oster

    0765347113

    Arata destul de interesant acest anunt, am si sunat, este real, fata e din Marasesti si nu are locatie. Din pacate nu am avut timp sa ajung, dar poate un alt coleg va putea merge. http://www.woicpzd.anunturi-az.ro/astept_sa_ma_contactati_1003888.html
  8. oster

    Amalya

    Anuntul apare pe mai multe site uri, dupa cum se vede in urmatoarele link uri. http://www.gazetacuanunturi.ro/oc-content/plugins/printpdf//download.php?item=23 http://www.anunturi.ro/anunt/print/buna-tanara-sexy-si-provocatoare-discreta-total-disponibila-913637 Am sunat si eu eu mai demult, si chiar si acum, dar intra permanent casuta vocala....
  9. oster

    aylina10

    salutare, ce s-a intamplat cu topicul despre ingenua aylina??
  10. Dezbaterea produsa din cauza respectivei domnite, m-a facut sa incerc sa o contactez, dar din pacate telefonul este permanent inchis. mai aveti vesti despre dansa?
  11. oster

    0760711363

    Salutari, Poate sunt in eroare, dar citind un topic deschis anterior am observat ca pt nr mai sus mentionat, apare o d-na situata pe strada bujor nr XX cu varsta de 39 de ani si o descriere nu f atractiva. Cautand am dat de o d-soara cu varsta dclarata de 23 de ani, gasita la urmatorul link ???????????
  12. oster

    EDITAT

    Stie cineva ceva de fata asta? http://www.ghidulero...neta-focoasa/37 http://www.anunturi-...asa_742958.html Anuntul este acesta si apare pe cateva site uri de anunturi: Buna, ofer sex oral si normal domnilor generosi, clipe frumoase de extaz pana la epuizare, ma deplasez la hotel sau la tne acasa, nu ezita, suna-ma si petrecem clipe de neuitat. 07617XXXXX doar 40 lei ora Salutare,
×
×
  • Creează nouă...