Sari la conținut

erasmus30

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre erasmus30

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

erasmus30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Am vizitat si eu azi pe doamna...Luat legatura pe wtsp,ajuns la adresa(cu greu,m-am incurcat un pic dar a fost draguta si mi-a indicat ea),ajuns,stat de vorba un puc,socializat.Este o femeie cu forme dar tonifiata,foarte amabila si sociabila.Am optat pentru ON,AP si NP.Am vrut cu finalizare orala,dar nu am mai apucat:).Oralul este foarte bun,adanc,da atentie la bilute.Pus prezv.dupa oral si trecut la NP unde stieeeeee bineeee.Geme,se lasa mangaiata,sarutata,este pasionala.FK....waw!!!!ON :9,NP 10.Nu am mai apucat AP si nici CIM....M-a terminat doamna:)
  2. Nu prea raspunzi la telefon si nici la mesaje...Inteleg ca poate nu raspunzi la un mesaj timp de 10-15 min,dar nici dupa un alt mesaj nu ai raspuns...
  3. Salutare.Am vizitat din nou pe frumoasa Alessia.La fel ca prima data,o placere sa mergi la ea.Are un chip si un zambet frumos,natural.Am trecut si la fapte dupa igiena de rigoare.FK frumos,sarutari si atingeri.ON placut,nu foarte deep de data asta,dar placut.Am fost intrebat daca poate sa imi puna balonasul(nu ca ar face neprotejat!!!!),a stat deaaupra in timp ce o puteam saruta si mangaia pe sani.Se misca bine,contre,tot ce trebuie.Din punctul meu de vedere,este de "viitor".Multumesc Ale.
  4. Astazi am facut o vizita domnisoarei.Este exact ca in poze,slabuta cu sani micuti,dar proportional cu corpul.Este frumoasa si foarte calma.Dar sa trecem la subiect.Contact pe wsup,vorbit,deplasat la locatie.Primire buna,atitudine excelenta.Un pic de masaj pentru inceput,trecut la ON de calitate zic eu,cu scuipat si deep.FK de nota 10,foarte implicata,gemete.Pus balonas si am trecut in pozitia clasica:).Este waw,se misca natural si te trage in ea.Se implica.Sarutari,imbratisari.GFE nota 10!!!.Din punctul meu de vedere,este de vizitat.Nu accepta anal,nu degete introduse.
  5. Mai stie cineva,ceva de domnisoara?Mai profesează?Incerc sa dau de ea dar are telefonul inchis.Am auzit din "cunoștințe ca tipa e buna rau la masaj si ca acceptă si atingerii sau mângâiere mai profunde.
  6. Astazi am reusit sa merg si eu pe la domnisoara.Am luat legatura pe wtsup si am stabilit ora 11.00 Am intarziat un pic,mi-am cerut scuze si sincer a fost intelegatoare.Un plus din partea mea.Locatie Avangarden.Frumoasa locatia.Domnisoara destul de deschisa,un pic mi sa parut a fi necomunicativa la inceput,dar mi-a explicat ca fiind prima data,este normal sa fie asa.Si are dreptate.A fost un oral waw,chiar superb cu finalizare orala.Vorbeste foarte frumos si elegant.Recomand cu incredere.
  7. Am sunat ziua.Nu as putea sa sun noaptea:).Am tot auzit si citit despre domnisoara.Si voiam sa stiu daca a fost cineva si acceapta anumite chestii,fk,degete,ejaculare pe corp,sani.
  8. Mai stie cineva ceva de domnisoara?Incerc sa dau de ea dar nu raspunde.Si daca stie cineva daca se poate mai mult cu ea?Gen degete,fk,ejaculare pe sani...
×
×
  • Creează nouă...