Sari la conținut

ya_survive

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ya_survive

Informatii Personale

  • Sex
    Male

ya_survive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. am fost eu acu vreo luna. locatia e prin piata, curata, aerisita, frumos pt asa ceva. fetele la fel sunt dragute bune. ti se prezinta un album cu poze din care alegi ce iti place daca si ea e disponibila. eu am ales o bruneta micuta, f draguta si buna la corp. masajul dureaza o ora si daca imi amintesc bine a costat 140 lei (nud) - am cerut 2 finalizari dar cred ca pretul e la fel si pentru o finalizare. exclus exclus contact sexual. -plusuri: fata arata bine, am vorbit cu ea destule, incerca sa ma faca sa ma simt cat mai bine. -minusuri: nu am inteles niciodata mentalitatea lor de a nu finaliza sub nici o forma pe maseuza. adica ea te incalzeste frecandu-se cu sanii de ala micu dar apoi practic iti face o laba iar tu finalizezi pe tine. Va salut!
  2. Salutare. Dupa nenumarate incercari am reusit acum vreo saptamana sa ma intalnesc cu frumoasa domnisoara. Am sunat-o am nimerit-o libera si am stabilit intalnirea. Mi-a dat locatia nu stiu ce cartier e, la casa, pe una din strazile perpendiculare pe cosbuc. Am ajuns la ora stabilita, mi-a deschis o fata frumoasa, blonda si foarte atragatare intr-un maieu fara sutien si pantaloni mulati. Pentru ca nu eram hotarat cat vreau sa stau am decis sa incepem cu un numar si mai vedem pe parcurs. Are un caine care nu sta locului dar l-a inchis in alta camera. Am mers la dus doar pentru o reimprospatare, deja facusem acasa (mi-a dat prosop uscat). Am iesit, a intrat si ea la dus si a venit in pielea goala. Va zic ca fata e..BUNA. Buna mar. Un fund zapacitor si niste sani tari si peste medie ca marime. Nu sunt vreun futac de profesie dar deja eram destul de stanit. Am hotarat sa incepem cu un oral cu finalizare orala. Un oral foarte bun, apasat, cu onduiri, schimbari de ritm, cum imi place. Am schimbat cateva pozitii (la oral, da) si am finalizat foarte frumos gura ei. Nu s-a grabit, a asteptat sa termin, apoi am mers pe rand sa ne spalam. Cum v-am zis si mai sus, nefiind un futac, am hotarat ca e suficient pentru mine si am decis sa incheiem vizita. Tin sa mentionez ca pe toata perioada ea a fost destul de tacuta (recunosc ca si eu la fel) abia daca am schimbat cateva vorbe. Banuiesc ca pt ea era mai interesant tv-ul (pe minimax) decat mine (tv pe care l-a inchis cand ne-am apucat de treaba, la fel si lumina). Dar nu o condamn. Probabil era si obosita, actiunea avand loc dupa amiaza. Preturile mi le-a zis de la inceput, 150 numarul si 200 ora. Oral si normal. Ca note: Locatie 8 e destul de ok fata 10 cu totii am intoarce capul dupa ea pe strada oral 9.5 atitudine..7 Mi-a lasat impresia ca intr-o alta zi, si intr-o alta dispozitie ar fi mai degajata si mai primitoare (nu a fost deloc respingatoare) Este de revenit cu siguranta si este de incercat o noapte cu ea..
  3. salutare. e prima data cand scriu, fiti intelegatori. m-am intalnit acum cateva sapt cu tania. am luat numarul de tel de aici, am sunat, am stabilit, a venit, fara probleme. draguta, inalta, subtirica, draguta. am stat putin la taclale, era cam tarziu, dupa ora 1 noaptea a zis ca e obosita si sa trecem la treaba. am inceput cu un oral la care se pricepe f bine, neprotejat, te ia pe toate partile si stie ce sa faca. eu nu sunt vreun performer si m-a simtit ca nu mai aveam mult si a propus chiar ea sa trecem la normal. mi-a spus inainte ca nu face finalizare orala, sugerandu-mi chiar sa fie in caciulita. la normal au inceput problemele ca nu vrea asa, nu vrea asa...doar pozitia clasica "ca o doare". am acceptat si am finalizat asa in prezervativ. am mai stat de vorba si-a chemat taxiu si a plecat. ca si concluzii, ai ce sa vorbesti cu ea, ca astept fizic e ok, slabuta, sani mari si pufosi, dar se vede ca are experienta si stie ce are de facut. acolo jos e destul de stramta si e placuta. toata afacerea adica un numar plus taxi a costat 120 lei. cam atat. o zi buna, scuze daca nu am fost destul de clar.
×
×
  • Creează nouă...