Sari la conținut

yoyo_999

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yoyo_999

yoyo_999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. salut baieti.am fost si eu. locatia dr felix cu titulescu, garsoniera so so, aer destul de inchis si cred ca am zarit si o pisica (sau asa mirosea..). prosop probabil curat (mirosea a balsam dar mi s a parut o idee umed). cam atat despre locatie. a facut (banuiesc, pt ca nu a stat decat 30 de sec in baie) dus dupa mine. fata este destul de plinuta, adica ai pe ce pune mana. nu pune accent pe ingrijire (nemachiata,parfumata,plm). am ramas pt un singur nr. oral ne, acceptabil, cu incercari de deep (putin fortate si de mine), pus plasticul, ea deasupra cateva min. clar nu prefera "on top", trecut la doggy cand.. m a izbit un miros.... in fine, dat de 3 ori din cur, scos plasticu si finalizat oral. ca persoana e ok, clar vrea sa multumeasca. stie sa vb (dupa cum se vede si pe forum), dar ca escorta mai are de invatat. Recenzie FALSA
  2. well... eu am "patit" asa ceva. am gasit la un moment dat un anunt in AT la matrimoniale (logic ) cu o adresa de mail si am cerut mai multe info. tipa mi a raspuns ca este o gluma proasta a ex-ului. si am tot vb pe mail... am facut schimb de poze... si am ajuns intr o camera de hotel unde ne am tras o ca chiorii. nu am vb nici macar la telefon. nu stiu cum o cheama, nu stie cum ma cheama. experienta a fost chiar super. fara complicatii, fara nimic.
  3. buna mayafrumoase poze clar o sa ti fac o vizita, mai ales ca stam relativ aproape. stai sigura sau mai ai vreo colega?
  4. salut,da, stiu ca sunt pe toate drumurile. vroiam insa o recomandare :)scuze pt lipsa detaliilor. In bucuresti, max 30 de ani, nu plinuta :dsper sa obtin mai multe info asa.multumesc oricum
  5. salut baieti si bine v am gasit. help ! am convins o amica s o facem in 3... si cum e cam greu sa "agati" o a 3 a persoana (fata, of course) am zis sa apelam la ceva "profesionist". astept ceva recomandari.. daca a mai facut o cineva, cum a fost, etc.
×
×
  • Creează nouă...