Sari la conținut

andrei84

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

andrei84 a câștigat ziua ultima dată pe Martie 3 2013

andrei84 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre andrei84

Informatii Personale

  • Sex
    Male

andrei84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

165

Reputație

  1. Salut, Revenit in "actiune" dupa o mica perioada de pauza, am zis sa ma duc la un salon de masaj erotic pe care il stiam si la care am mai fost. Foarte nervos dupa un meci de fotbal, trebuia sa ma relaxez cumva . Sincer o cautam pe Maria, am mai fost la ea si mi-a placut foarte mult ( am scris si o recenzie mai sus). Din pacate nu mai lucreaza acolo.... Am zis totusi sa raman, avand in vedere ca erau alte fete acolo, frumusele mai toate. Am ales pe Alexandra. http://masajsenzualcluj.ro/index.php/nggallery/fetele/alexandra?page_id=652 Fata foarte frumoasa, nu se vede prea bine in poze, are niste sani foarte frumosi Am ales o jumatate de ora cu 100 de lei, masaj erotic. Actiune: GFE foarte bun, nota 10. De la intrare pana la iesire o atitudine foarte buna. Un masaj de relaxare foarte... relaxant Chiar daca era doar o jumatate de ora si eu i-am spus sa trecem mai repede peste partea de relaxare, ea a insistat sa nu fie asa. Evident si-a impus punctul de vedere prin masajul in sine, parca nu vroiam sa se mai termine. Foarte profesionist. Fiecare parte a corpului a fost atinsa, A fost doar o jumatate de ora, dar a reusit sa para ca trecuse 2 ore. M-am intors, a insistat foarte mult pe zona inghinala... si are o tehnica foarte buna. Apoi a urmat un masaj cu tot corpul, evident sanii ei au fost folositi la potential maxim. In tot acest timp eu o sarutam pe corp, si chiar parea ca ii place acest lucru. Alterneaza aceste momente cu miscari lente unde pare ca te saruta, dar evita elegant in ultimul moment, as putea spune enervant de bine. Te priveste in ochi de foarte multe ori, si are o prvicire foarte perversa, aproape ca te termina numai asa Finalizarea a venit ca o consecinta a acestui masaj foarte bun, pe sanii ei. Despre locatie s-a mai scris, vila frumoasa mare, primitoare. Insa ce m-a deranjat de data aceasta a fost lipsa gelului de dus... sau ma rog, gel de dus insuficient. Lucru care l-am mentionat la plecare. Note: Masaj de relaxare: 10 Masaj erotic: 10 Atitudine: 10 Iginea: 9 Raport pret/calitate:-excelent Recomandare: da
  2. Va salut ! Zilele trecute am fost pe la acest salon. Timpul din pacate nu mi-a permis sa scriu recenzia mai devreme. Locatie: Vila in Zoilor pe strada meteor. Locatia a mai fost descrisa in dese randuri de colegi. Nu este nimic schimbat. Loc primitor, cu linving elegant. Web site: http://masajsenzualcluj.ro/ Fete: O surpiza pt mine, deoarece chiar ai de unde alege, pentru toate gusturile. Fata aleasa: Maria http://masajsenzualcluj.ro/gallery/maria/ Descrierea fetei: pozele vorbesc de la sine. Blonda, frumoasa ochii verzi-albastri. Foarte placuta. Serviciu ales: o jumatate de ora ( nu aveam prea mult timp la dispozitie) 100Lei. Igiena: Nu am nimic de reprosat. Totul este in ordine. Actiune: Masaj de relaxare foare bun, dar trecut repede peste din dorinta mea. Partea erotica foarte a fost si mai buna. Maseaza cu atentie toate zonele sensibile ale corpului si se joaca foarte bine cu tine. Este foarte atenta si se poarta ca o iubita cu tine. Nota 10 pentru atitudine. M-am intors pe spate si in timp se ma masa nu m-am putut abtine sa ma joc cu sanii ei, mici dar cu sfarcuri foarte erectile. Se vede ca ii place acest lucru. Un plus este faptul ca pare ca ii place ceea ce face si acest lucru il face si pe client sa se simta cat mai bine. Are o tehnica foarte buna, stie cand sa amane momentul orgasmului pentru ca apoi sa il faca cat mai intens. M-am simtit ca si cum a fost una dintre cele mai frumoase experiente momentul cand am ejaculat pe sanii ei. Si nu s-a grabit, a stiut sa prelungeasca momentul cat mai mult. Apoi am ajutat o sa se curete si am fost la dus ( Separat). Un lucru e clar: stie ce sa faca cu mainile ei Note: Masaj de relaxare: 10 Masaj erotic: 10 Atitudine: 10 Iginea: 9 - un pic ud pe jos, dar nimic deranjant. Raport pret/calitate:-excelent Recomandare: poate cel mai bun salon de masaj unde am fost. Ca o ultima remarca, am sunat in jurul pranzului sa fac programarea si am mai sunat cu putin timp inainte si stiau despre ce vorbesc Alte saloane nu prea fac asta. te pun sa suni inainte cu o jumate de ora si iti spun ca nu e disponibila nici o dominsoara decat peste o ora. Deci un mare plus pentru seriozitate.
  3. Va salut ! o data cu revenirea ierni ( ma rog..semi revenirea) revin si eu cu o recenzie. Din pacate daca as fi citit postarea de mai sus a colegului Stalingrad poate nu luam o ... sa zicem teapa. Am mai fost la acest salon in trecut si am plecat cu o impresie buna. De data asta nu. Prima diferenta: si-au schimbat cainele... acum e tot unul de tip rau, dar pui, inca Am fost seara pe la ora 22:00. Fetele, in afara de una erau tigancuse, nu am o problema cu asta, doar ca erau si un pic mai putin frumoase, daca ma intelegeti. Am ales singura fata draguta. Nu mai retin numele, nici ea nu mi l-a spus prea cu incredere, deci poate fi fals Pret: 150 lei o ora. Aspect: Fata de 1,70, fund sexy, nota 10 , sani foarte mici dar sfarcuri erectile. Dar pare foarte obosita si plictisita. Per total nota 8 Igiena: Patul nu parea schimbat. In baie era cat de cat ok, dar sincer se putea mai multa curatenie- nota 7.5 Actiunea: Direct la partea de erotic. Parca vroia sa termine cat mai repede actiunea. Nu prea te lasa sa te joci cu ea, mai deloc. Accepta sarutari pe corp, dar mai jos nu. Trebuie sa recunosc ca stie cum sa provoace un orgasm masculin, a fost foarte intens. Poate ca asta e si tactica pentru ca nu am mai putut sta dupa, eram prea obosit ) Bun... de aceea spun ca nu a fost tocmai tzeapa... finalizarea a fost excelenta, dar drumul pana acolo si de dupa lasa mult de dorit. Parca stie unde sa apese pe un buton si sa te faca sa ejaculezi o calitate trebuie sa recunosc. Poate vi se pare ciudat dar asta am simtit. Eu unul nu stiu daca o sa ma intorc. Ar fi excelent o asemena experienta, dar la pret de 50-80 lei.
  4. Ceea ce spui tu poate fi adevarat. Multe fete se excita pana aproape sa vrea sa faca sex. Dar ceea ce vreau eu sa spun este ca nu cred ca un salon care totusi are ceva clienti aici, ar risca asa ceva. Fetele stiu sa se controleze sa nu se ajunga aici. Asta nu este tocmai o publicitate pozitiva, daca ma intelegi. Este doar parerea mea. Sunt multe neconcordante cu ceea ce s-a intamplat cand am fost eu acolo si ceea ce spui tu, si da, pretul este unul din ele. In plus, nu cred ca este voie sa dai adresa exacta. Se poate sterge va rog? Multumesc,
  5. Off.. am uitat ca nu pot sa dau minus. Sincer as da un minus, pentru ca recenzia pare facuta de un salon concurent... eu am fost la acest salon si Tania chiar nu pare sa accepte mai mult decat o penetrare cu vibratorul. E adevarat, se excita foarte tare, si ii place ceea ce face dar nu cred ca se poate mai mult. Este doar parerea mea, si de aceea as fi dorit sa depunctez aceasta recenzie. In plus 150 de lei cu doua domnisoare este cam ieftin...150 de lei este o ora cu jucarii cu o singura domnisoara pretul.
  6. Salut, O perioada am fost inactiv din motive personale. Insa am revenit "in forta" zilele acestea. Acum 2 seri am avut chef de un masaj erotic de calitate. Am sunat la Privilege si am intrebat de Karina. Am mai fost la ea de cateva ori, odata am si scris recenzia. Nu s-a schimbat mult in prestatie. Ce este de notat este noua oferta pe site-ul lor: http://masajsenzualcluj.ro/ La 3 masaje cu aceeasi escorta, al 4-lea este la jumate de pret. Si spre surprinderea mea chiar se tin de cuvant. Spre deosibire de alte saloane de masaj unde se fac ca ploua. Nu stiu daca am voie sa dau nume aici pe topic avand in vedere ca este vorba de alt salon. In fine. Sa trecem la actiune. Am ales varianta de o ora cu jucarii. Pretul este de 200 Lei. Cu reducerea am platit 100 lei. Fata: se poate observa in pozele de mai sus. Sunt reale. Este foarte frumoasa. Actiunea: Un masaj de relaxare foarte bun. Urmat de partea erotica la fel de buna. Jocul cu vibratorul ii place foarte mult si are unele miscari de zici ca acum sare pe tine. Te excita foarte mult. Ii place foarte mult sa fie sarutata peste tot si ea la randul ei te saruta in toate locurile posibile ( cat se poate pentru un masaj ). Ce imi place la ea este ca e foarte deschisa si relaxata si iti transmite si tie aceasta atitudine. Ejacularea se poate produce oriunde de la gat in jos ( eu am ales pe sani ). Alte detalii "tehnice" nu prea sunt diferite fata de recenziile anterioare. Locatia: cartierul Zorilor, str Meteor. Vila frumoasa, moderna. Dusul este ok. Iginena de nota 10. GFE: nota 10, se comporta ca o amanta. Pret/calitate: raport excelent.
  7. andrei84

    0755204634

    Aceste specimene chiar nu au ce cauta in Cluj.....de fapt in tara asta nu au ce cauta. Imi pare rau pentru tine, am patit si eu asa ceva si vad ca lumea din pacate tot este pacalita. Trebuie facut ceva.
  8. Va salut ! eu nu am primit acest mesaj .... este vorba de id-ul cuplu_contracost? sau alt id. Daca voi stiti alt numar de teleon ( daca a fost spus in mesajul pe mess) va rog sa il spuneti. eu tot am incercat sa sun, si tot este inchis. Va multumesc mult !
  9. Vreau sa imi cer scuze pentru +1 la reputatie.... am vrut sa dau -1 ( apropo, de ce a disparut partea cu -1, sau de cand... am pierdut eu ceva? ) Pana la proba contrarie pare a fi un fake !
  10. 1. Lore,Zorilor (urmeaza recenzia) 1. Roxana si Diana de la Cleo (urmeaza recenzia!) 2. Cristina - Bloc Flacara Salut ! Vorbesti de aceasta Loredana la nr 1? http://nimfomane.com/forum/topic/11736-salon-de-masaj-erotic-ceva-nou-0730471622/ Am facut si recenzie la ea. Este printre putinele care chiar merita sa fie intr-o sectiune de top masaj. Eu tot incerc sa o sun de o luna si ba are telefonul deschis si nu rasp, ba il are inchis? Ai fost recent la ea? sa ne spui si noua cum ai facut PS: sunt total de acord cu sectiunea top masaj ! Scuze daca a fost un pic off topic !
  11. Total de acord cu tine ! Eu unul nu o voi vizita niciodata ! Nu cred ca este nevoie ca cineva sa fie tepuit rau ca sa fie trecuta la evitat ! Sa fim un pic proactivi
  12. Va salut ! Acum 2 zile dupa o activitate sportiva intensa, toti muschii si toate oasele ma dureau un pic si am zis ca e nevoie de un masaj de relaxare si de ce nu sa il combin cu putina ( mai multa) placere. Am sunat la Privilege, pentru ca ... sincer e singurul care a raspuns la telefon . Am ajuns, am cunoscut fetele si am ales sa raman cu Karina. (Tipa de la receptie, este o fata foarte frumoasa, ca o profa sexy cu ochelari, din pacate nu se putea cu ea )) ) http://masajsenzualcluj.ro/karina.html Fata frumoasa, voluptoasa, si mai ales foarte draguta si zambitoare. Pretul a fost de 150 o ora. S-a precizat de la inceput ca nu se practica contact sexual. Am ajuns in camera, eu am facut dus apoi si ea. A inceput cu un masaj de relaxare foarte bun, exact ce aveam nevoie. este vorbareata si draguta, si chiar se pricepe si la partea de masaj si va spun asta pentru ca la multe saloane iti fac doar o laba care costa 100 lei. M-am intors pe spate si am putut sa o admir. Se juca foarte senzual cu mainile, sanii si buzele. Dadea mereu senzatia ca ar vrea sa te sarute, chiar incercam un pic si evita subtil. Poti sa o atingi oriunde vrei si sa o saruti de la gat in jos peste tot. Finalizarea a fost exploziva pe sanii ei. Nici nu am mai putut a doua oara, am incercat, dar nu a mai mers. Am ramas un pic un pat intinsi, am vorbit si apoi m-am scuzat si am mers la dus ( eram un pic in intarziere cu alte treburi). Notele: Igiena 10, Aspect fata 10, Masaj 10 Pret/calitate 9 ( in unele saloane pretul este 100 lei si 150 lei cu jucarii de aceea spun 9 pentru ca oferte mai bune exista). Salut !
  13. Acum am vazut postarea Dorinel. Acele poze cu ea blonda par a reflecta si ele realitatea.... din nou sanii ii recunosc
  14. Pot sa spun ca poza nr pare a fi Oana ( Angela), in fine escorta despre care se vorbeste in acest forum. Am fost la ea si pot sa zic ca sanii din poze sunt ai ei . Am o memorie destul de buna. Pare totusi un pic mai slabuta decat in realitate. @ Cristi Borcea : eu nu o stiu pe Oana blonda, daca ea s-a vopsit intre timp e alta poveste.
  15. Sunt de acord cu colegii mei: daca tot vrei ca deranjul sa fie platit, sa se anunte, mi se pare corect. Poate si clientul e deranjat de escorta, atunci ar fi normal sa ceara si el bani, dupa aceeasi logica. Un alt lucru care as vrea sa precizez: eu cred ca te simti amenintat cand dupa o usa se aude voce de barbat si clanta de la usa se misca ca si cum ar intra peste tine daca nu platesti (cum am scris si in recenzie)... asa ca ii las bani si de frica pentru persoana mea.
×
×
  • Creează nouă...