Sari la conținut

merciless

Serious Contributor
  • Număr conținut

    409
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre merciless

  • Dată Naștere 01.01.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

5.167 citiri profil

merciless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-430

Reputație

  1. Salutare natiune futacoiasa! Dupa cum V-am spus m-am dus sa o testez pe D-ra Cristina , care -si da up-uri la fiecare rasarit. Sunat , programat rapid in 30 min , am ajuns la locatie pe Magheru langa o banca destul de cunoscuta , intr-o curte interioara la etaj superior. Dupa usa dameza , frumusica, slim , bronzata frumos natural de casa ,par negru lung , echipata corespunzator meseriei , ma invita direct in camera de lucru , ma cer la baie revin incepe cu un oral mediocru fara prea multe efecte si cu manutza , nici nu is mare fan asa ca am lasat-o balta si am trecut la normal , pasarica misto stramta , curata , epilata corespunzator , piele parfumata . Am inceput cu Lady on top pana a oboist, misionar, apoi am pus-o capra si am fin. glorios . M-am carat la dus si valea . Mai are o colega in schimbul de noapte cred ca e Anrda -Magheru , are topic pe aici . Note: Dameza: 8 arata bine tate faine cur misto talie subtire. Oral :6 nu prea stie . o freaca cu mana , nu .... Normal:7 Pasarica buna ,dar prestatia subtire. Locatie :8 ok camera decomandate , baie ok , intimidate .am parcat la mama dracului si a trebuit sa merg apoi pe jos , traffic infernal, se stie.... GFE:7 cam grabita , Amenda :100 De revenit . Cred ca poate fi trecuta la testate s-a plictisit destul pe aici cu up-urile. Spor la futut.
  2. Tovarase, nu are nimeni nimic cu tine, doar ai gresit Strada.muta-ti carnatu' la sectiunea potrivita.
  3. Fa o recenzie ,ne povestesti ce nu a fost in regula si mai vb . Pana atunci pas.
  4. Sincer nu e genul nostru sa ajutam puturosi care ni stiu sa-si gaseasca de futut , evident sunt subiectiv si deasemrnea nu vrem sa ne injure fetele ca le trimitem clienti ca tine. Spor la cautari, si mai intai vino tu cu ceva la noi apoi poate iți dam si noi ceva.
  5. Bai tovarase ce drcacu nu pricepi, muta te la gigolo si lasa ne pe noi , aici e cu femei cu țate, pasarici etc expuneti carnațu in sectiunea adecvata. Hai pa.
  6. Plm, credeam ca nu esti doar frumoasa. :-)
  7. Salutare natiune futacoiasa . Saptama trecuta am impis o vizita donsoarei Nicolle , dupa analiza celor spuse pe aici sun raspunde din prima intreb de disponibilitate , ok , stabilim intaalnirea intr o ora. Ma prezint la usa domnitei , undeva pe Coposu langa sediul unei banci , dupa usa o blonda dolofana bine draguta echipata corespunzator mereriei. Dupa ce schimbam cateva vorbe ma cer la dus apoi trecem la treaba, ea nu se mai duce banuiam ca facuse deja , discutasem inca de la telefon sa-I las timp sa se pregateasca. Incepe cu un oral protejat la cererea mea , facut destul de bine apoi se urca pe mine lady on top ca sa ma pot juca eu ca tatele ei misto, nu foarte mari dar tapene si jucause in timp ce ea topaia in pula dsestul de bine . Dupa cateva minute o intorc , o pun capra sa-I admir gaurile prietenoase pasarica rasa si un cur fain , bun de futut, o bag adanc asa pe la spate fara prea mult effort , se umezeste natural, apoi surpriza , m-a lovit o "atmosfera" greu de suportat , mi s-ai aburit ochelarii in toc, am mai dat de doua ori din cur am finalizat , m-am carat la baie si valea. Io trageam si-n cur are o gaura faina dar , in conditiile unei igiene precare am lasato balta. Note: Dameza:7 tinerica , tate mici , cur mare , cam grasuna dar tinerica , piele fina carne tare. Oral:8 bunicel . Normal : 7 se misca bine are potential, nu comenteaza la pozitii sau alte ifose, chiar gemea placut si se simtea bine. GFE. 6: nu e prea vorbareata dar nici muta. Igiena:4. n-a facut dus inainte , putea ca la vulpi desi stia ca urmeaza sa se vada cu mine , nu am simtit de la inceput ca ma caram din prima. Apartament : ok doua camere , baie ok . De revenit ? nu stiu , nu cred , am vazut ca nu s-a mai plans mimeni de igiena ei , poate e doar o intamplare . Dracu stie, mie nu mi s-a mai intamplat asta inainte si am futut ceva escorte pana acum. Spor la futut! PS. nu cred ca fata ar avea sub 18 cum s-a mai spus pe aici si nu am vaz nici personae suspecte , era singura.
  8. Draga Cata, "decat" suno pe Alina ,Ca sa intelegi si tu, ea a mai facut vizite pe la Pitesti. Bafta la futut , si bac tot.
  9. Are ceva şunca pe ea.:-) acuma sa vedem si ce stie sa faca.B-)
  10. Da bei iti las tie bicicleta.:-), ia-l pe Nea Thuia, Sa nu te plictisesti.
×
×
  • Creează nouă...