Sari la conținut

eramazt

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eramazt

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

5.132 citiri profil

eramazt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

107

Reputație

  1. eramazt

    A fost cineva?

    Da, mă pulă bleagă, zii unde! Și la tine acasă vin, fmm!
  2. eramazt

    A fost cineva?

    Fii sigur că ne găsim! 28 e locul tău de muncă, fraiere. Ai răbdare, nu rămâi nefutut. Apropo, am văzut că-ți ștergi din postări pe unde le ai. Târziu.
  3. eramazt

    A fost cineva?

    îți dau aici, fmm, de zdreanță ce e. Cărnatu, poartă tanga.
  4. eramazt

    A fost cineva?

    Pedo... 28 e unde dai cu sapa. Ai înțeles cocoșel cu pliscu mare ce ești? O să te simți ca un cristal de ... nirvana... Iar dacă vrei 28 de cm, cam cu 18 peste ce ai tu, te rezolv, unde vrei, păpușico!
  5. eramazt

    A fost cineva?

    Te-am aflat, fraiere! Vom sta un pic de vorbă ca băieții. ;)
  6. eramazt

    A fost cineva?

    Tu, nu, tot bou ai rămas.
  7. eramazt

    A fost cineva?

    Masturbel, dacă află mă-ta, iar îți dă numai 10 lei pe zi.
  8. eramazt

    A fost cineva?

    @gingo ... gringo... ginseng... gincobiloba... ciunga... -355 sau ce plm ești... Învață să scrii! Am încercat să-ți reproduc stilul, dar e ca tine, un căcat cu puncte de suspensie. Plastic, nu? Închide ochii și imaginează-ți scena, un rahat împrăștiat în puncte, multe. Acum ți-ai dat seama? O cufureală zdravănă.
  9. eramazt

    A fost cineva?

    @pisicuts Am o dedicație pentru tine, de la mine!
  10. eramazt

    A fost cineva?

    Ai venit să lingi în cur, muistule! Da, e un forum futut. Atât! Profită de timpul liber, tâmpitule, că mâine te duci ca un sclav la muncă, acolo unde pupi toate cururile bășinoase de la partidul mă-tii de prost ce ești. Și nu mai poți să te uiți la pizde. Merci, pentru atenționarea cu t-ul scăpat! Dar, pe T-ul ăsta, nu l-am scăpat : Te fut în cur!
  11. eramazt

    A fost cineva?

    @pisicus Bravo, mă sau fă! Eu am trollat, nu imbecili ăștia doi, max6969 și colericu, plm. Tu, marele admin, unde ai fost, te distrai, coae? De asta se duce pulii de suflet ”nimfomane”, că îți faci prost treaba. Poți să-mi închizi contul, mă doare fix în pulă, forumul tău s-a bășit rău. N-ai cum să mai revii în top. Fete sunt într-o mie de locuri, despre el știu să aflu câte ceva, nu am nevoie de impresii de la retardați sau ”căutători” imbecili, de multe ori sunt tendențioase. Peștii își ridică-n slăvi zdrențele lor, pe altora le terfelesc. Cât despre problema de aici, dacă tu consideri că e e troll-ajul meu... plm, mai bine plec decât să stau într-un loc înțesat de imbecili!
  12. eramazt

    A fost cineva?

    CÂRNATULE, PRIVEȘTE-ȚI RĂHĂȚELUL PE CARE L-AI FĂCUT DUPĂ FELUL ȘI ASEMĂNAREA TA! Din primul tău post... de prost... Asta e titu sugestiv? Pune numarul de telefon si numele de scena daca-l stii. Daca nu, ceva edificator: matura, etc Nu se pune virgulă înaintea lui ”etc”. Etc= et caetera, și altele în latină. Diacritice lipsă, de prost ce ești. Aceasta postare a fost editata de colericul: 08 November 2018 - 08:51 PM Hopa! Ai editat postarea, muistule, dar greșelile au rămas. De prost ce ești. Măi, căcat cu ochi, retard incurabil, plm, dacă ai supt-o, te-ai masturbat sau ce plm ai făcut la ora de română, nu e vina mea. Să stau acum și să învăț o vită sifilitică să scrie corect în limba română... Suge-o, dar folosește prezervativul! #muienumaiție
×
×
  • Creează nouă...