Sari la conținut

moshion

Membru Banat
  • Număr conținut

    306
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

moshion a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 24 2012

moshion a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

9.038 citiri profil

moshion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

786

Reputație

1

Community Answers

  1. Recomand colegilor sa viziteze topicele protagonistei de pe TM si CJ. Nu de alta dar sa nu va lasati fermecati de atitudinea domnitei aici pe forum, se pare ca serviciile si atitudinea face2face e in neconcordanta cu pretentiile. Dar, cine stie, poate a invatat cate ceva si nu suntem noi urmatorii pe lista de fraieri. A nu se lua in nume de rau.
  2. Confirm la ce a scris colegul. Am sunat la una din brunete, a zis ca e singura in locatie, dupa ce-am ajuns acolo erau 3 tiganci in aceiasi camera si faceau figuri ca sa le dau 250. Is pe japca, atentie la neatentie. Eu nu am ramas, nu raman niciodata daca ce se prezinta la telefon cu bate cu realitatea.
  3. Pai, pronunta aici cuvantul "grup" si vezi ce se intampla. Sunt destul de sigur ca se vor alege singuri, si range-ul variaza de la aia care deja au avut in mintea lor vreo cateva finalizari pana la cei ce te viseaza de nevasta ideala. Ah, sa nu uitam de aia care te cumpara cu 10 camile. Ure smart, vezi unde vrei sa ajungi.
  4. Vezi tu, nu vreau sa supar pe nimeni, sunt si oameni extraordinari pe aici, pentru ca nu neaparat viciile ne definesc ca si oameni, insa exista si reversul medaliei. Ca acest topic sa-si atinga potentialul, ar trebui sa fie privat. Cred ca avem multe de invatat de la tine si tu de la noi, dar nu asa, nu pe o postare publica folosita de majoritatea sa-si descarce frustrarile.
  5. Acum ca am terminat popcornul citind teatrul de-aici, va intreb, daca tanti asta cu nume halucinogen e intradevar doar o tantica plictisita care gaseste satisfactie in a se juca un pic cu turma de neandertalieni? Va asumati rolul? Sau poate o fi la agatat, sau poate e ionel fetitza cu cuc, ce conteaza? De ce atata hate?
  6. omfg, ce minciuni. bai, astia chiar ne iau de prosti
  7. E foarte veche in breasla. Acum ceva ani facea deplasari, te chema prin miroslava. Nu, nu merita, e un troll. Dar daca ai bani de aruncat, asteptam cu interes o recenzie.
  8. "Aspect: Frumusica, varsta din ce am înțeles e 28 de ani. Sani mari, fund frumos si bombat, are putine forme insa nu e grasa deloc. Si foarte îngrijită " Bai tu-ti bati joc de noi? Daca tot vrei sa-ti promovezi marfa aici.... nu fi idiot. Tu ai vazut ce poze ai postat? 28 de ani acum 10...poate. Si nu e grasa deloc....dar cum e? slaba? normala? Ah, stiu. la voi pastorii se numeste ca are "forme" ...10nplm
  9. nu exista asa ceva in iasi decat daca stai pe langa palas sau newton. nu mai stau fetele in blocuri de-astea comuniste, ca doar fac bani de pe fraieri ca noi. :))
  10. s-a scumpit benzina? iarta-mi ironia. profesioniste nu stiu sa mai fie prin zona aia, cel putin nu cele de-si promoveaza marfa pe publi.
  11. Daca e asa cum zici tu, ori sunt 2 in locatie... ori s-a schimbat protagonista. Pe mine ma intampinase o balenutza, ceva de genul 165 si 80kg, carnoasa tare. Poate imi fac drum pe-acolo sa vad si eu miniona de care zici tu.
  12. Pai daca tzi se rupe, nu mai promova o fata care nu merita promovata. Daca descrierea ta includea si faptul ca umbla cu poze false si se jura la telefon ca sunt ale ei, dar tu, baiat bun fiind sau poate ca ai gandit cu capu` ala micu` (cum facem cu totii uneori) ai ramas si te-a dat pe spate ce servicii bune a oferit, jur ca intelegeam si eu si colegii de-au sarit pe tine. Dar asa, cum am ars eu benzina si timpul degeaba sa dau de o balenutza, nu e corect. Poate daca citeam recenzia ta inainte, ramaneam, dar asa am ramas numai cu dezamagirea faptului ca am fost mintit de o balenutza.
  13. Hai sa facem ceva clarificari. Fata asta a fost refuzata de mine saptamana trecuta. In primul rand locatia nu e in zona palas sub nici o forma, era in spate la Alila, pe str Romana. In al 2lea rand pozele sunt mega false sau de cand era ea adolescenta, asta fiind si motivul pentru care nu am ramas, in realitate e balenutza. Acum, eu nu pun la indoiala gusturile sau pretentiile fiecaruia dar hai sa fim obiectivi, chiar cu servicii de nota 10 fata aia va pierde 3/4 din clienti doar pentru diferenta enorma dintre poze si realitate si faptul ca mai si zice ca-s reale pozele. Poate-o sfatuiesti sa puna ceva poze reale aici sau pe anunt...atunci vom vedea si recenzii. Succesuri!
  14. Felicitari fetei ca a simtit nevoia de a imbunatati cate ceva, bravo, o atitudine corecta fata de noi care le umplem buzunarele. Daca o tine, o tinem si noi pe ea. Iar tie baroane, multumim de obiectivitate, ca de obicei.
×
×
  • Creează nouă...