Sari la conținut

radescu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radescu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

1.691 citiri profil

radescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

60

Reputație

  1. Fata asta și prietenul ei au o viziune. Sunt curios cum va arata prostituția peste 10 ani. Nimic nu e imposibil.
  2. Carla este o fata super ok. Fiecare dintre noi avem probleme, și nu e nevoie sa ii condamnam pe alții pentru problemele lor. Dacă putem ajuta e cazul sa o facem. De dat cu parul, toți o pot face. Voi reveni cu plăcere la tine.
  3. M-as cam izola cu Adda macar vreo luna, intre doua decrete de urgenta!
  4. Ati observat ca poza Emei este in logoul de pornire al paginii? Cand te intreaba daca ai peste 18 anisori.
  5. Am revenit vinerea trecuta la Simona. Este o dulce. Se implica si chiar reuseste sa-ti ofere minute de extaz. Oral NP cu atentie la zonele adiacente, FK la greu, normal de zile mari. GFE cu experienta. Voi mai reveni cat de curand! Note: Locatia: 9 GFE: 10 Oral: 10 Normal: 10 Cadou 100 RON pentru o finalizare.
  6. Salut! Am cunoscut-o si eu ieri pe Andreea. Este o fata cu un corp superb. De obicei ma abtin sa spun despre o femeie ca are un corp perfect, dar Deea noastra arata "beton". Programare prin telefon - am intirziat un pic din cauza traficului, dar nu am fost mustrat pentru asta. Locatia este vis a vis de Mall Vitan, usor de ajuns. Domnisoara ma astepta intr-unul din costumele din poze - foarte excitant. Dupa prezentarile de rigoare am primit un prosop curat si am purces la baie. Ce sa vezi ma nene ma... raionul de geluri de dus de la supermarket. Nu am stat sa le numar, dar erau...multe! Dupa intoarcerea in camera de studiu, s-a dus si Deea la "supermarket". Intre timp eu incercam sa vad ce mai era la televizor - sper ca nu l-am dereglat. In ceea ce priveste actiunea propriu-zisa prefer sa spun doar ca Deea e Profesionista (cu P mare). Am mai conversat un pic, i-am apreciat fluturasii de pe pereti, si a trebuit sa plec. Ca si note: Locatia:10 (ma intreb daca cumperi geluri engros primesti vreun discount?) GFE: 10 Oral: 10 Normal: 10 Anal nu face. Ca si experienta, eu zic ca e de revenit oricand vreti sa aveti de-a face cu o tipa care "stie meserie"! Cadou: 100 RON 30 min
  7. Mai nasol era sa il alinte "CNP-ul meu!..."
  8. Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot."
  9. EA: Ma despart de tine si iti trimit o poza cu noul meu iubit! EL: Misto! EA: Mersi! EL: N-mi mltmi, am o litera care n-mi merge la tastatra!
  10. Am cunocut-o si eu pe Corina vineri. Este o pustoaica slim, vorbareata si pusa pe sotii. I-am propus sa ne incuscrim, eu avand motan iar ea pisicuta (si la propriu si la figurat) Am reusit cu destul de multa ravna sa gasesc locatia - un parter de bloc in spate la piata Gorjului. Eram pe fuga si am luat un singur numar oral si normal. Actiunea a debutat cu FK bine facut de Corina, sarutari pe corp si mangaieri. A trecut la oral neprotejat cu funduletul la mine. In timp ce eu ii mangaiam pisicuta, ea a executat un oral ok, fara prea multa atentie la zonele adiacente dar cu implicare. Am trecut la LOT protejat, insotit de mangaieri si sarutari. Continuat in misionar si finalizat CIM. Dupa procedurile de igienizare m-am imbracat, am mai discutat un pic si am purces la drum. Note: Locatia: 8 GFE:9 Oral: 9 CIM este un plus!!! Normal: 9 De revenit? Cu siguranta. Cred ca voi reveni si cu motanul, sa-i fac si lui o bucurie!...
×
×
  • Creează nouă...