Sari la conținut

alina

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alina

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. alina

    Mon Amour

    cat de scrboasa poate sa fie traseista asta.....am auzit k si-a luat si limuzina...k sa ia clientzii de l hotel si sa ii aduca la ea l salon......chestia e...k usuratica asta o sa isi scoata banii bagatzi.....foarte curand.......sunt multi prea fraieri aia care se vor duce...dar vor exista si d-astia......poate q ocazia asta intra si ea in politica...)))))))))dk si proasta asta penala my intra in politica...imi gab cva in el de neam si m mut in Congo.....
  2. Nu sunt contra lor, si nu am nimic cu cine are. Dar ma rog, deja cand toate tzoapele care deja au ugere si le vor si mai mari si isi pun silicoane, devine stupida si enervanta chestia. Cum s-a zis si mai sus, sunt de acord daca e cu adevarat necesar, daca e vreo problema medicala, sau daca mna, fata n-are tate deloc si chiar e complexata de lucrul asta si vrea si ea ceva, macar normal. Si ar mai fi un lucru care ma deranjeaza; pe langa faptul ca de mutle ori nu arata tocmai natural, sunt cicatricile, care rman acolo oricat de mici si oricat de ascunse ar fi. Nu stiu, chiar daca nu s-ar vedea (ca in general sunt sub san), pe mine m-ar deranja pentur ca as sti ca sutn acolo.Eu in schimb nu am niciun gand sa imi pun, ma simt foarte bine cu sanii mei relativ mici si chiar nu am de ce sa ii schimb.
  3. alina

    DyAndy si masj erotic

    Oare credinta fara margini,morala fara cusur sau teama de alegatori ii impiedica pe politicieni sa legalizeze odata aceasta meserie veche de cind lumea.Exista barbati care merg la bordeluri asa ca ele vor exista mereu.Nu fac piine daca n-are cine s-o manince.Nu e nimic nou sub soare in afara de ipocrizie si fatarnicie.Ce politician isi asuma un astfel de proiect fara teama ca-i sar in cap cei fara de pata?Si asa vom vedea mereu in ziare ,,ilegalitati'' de acest gen.
  4. alina

    Maseuza Mira

    fetelor nu va mai oftikti k e frum rau tipa si ati vrea voi sa aveti bani p kre ii castiga ea..vorbeste doar invidia din voi makar sa fiti si voi k ea...asa k va dau un sfat...tineti-va barbati aksa k dak o vad nu rezista mai mult d 10 min...pup mira
  5. parerea mea ... nu ma intereseaza de ce face ea acum ma refer doar la aspectu fizic al ei: Oana ar fi o femeie ff frumoasa daca nu ar avea siliconele alea oribile si buzele umflate atat de groaznic.Pacat de ele ca se uratesc asa de tare.
  6. sincera nu am avut ocazia....dar sunt curioasa.... nu cred k poate fi neplacut.
  7. ehAm mai citit pe undeva pe-aici ca dispretul asta ca dispretul pentru prostituate provine de la faptul ca ele sunt considerate obiecte de catre barbati (fara a ma referi neaparat la comentariul de mai sus). Pe langa parerea pe care mi-am mai exprimat-o mai sus ca femeile, prostituate sau nu, n-ar trebui sa fie considerate obiect mai cred si ca ele uneori nu-si dau seama ca unii le considera asa si mai cred si ca nu toti barbatii care apeleaza la ele le considera asa. Cred ca si dispretul asta, daca ar exista, nu poate sa fie prea mare din moment ce totusi apeleaza la ele. Cei care au intr-adevar ceva impotriva nici n-ar trebui sa apeleze vreodata la ele, cum e cazul lui dommon. Ceilalti trebuie sa aiba un soi de respect pentru ele, macar pentru ceva, nu?
  8. alina

    sex anal

    Eu cred ca atunci cand vb de dragoste vorbim de placeri trupesti facute de comun acord.Orice cuplu are dreptul sa faca ce vrea in intimitatea sa inclusiv sex anal sau oral sau orice.Se presupune ca daca iubesti pe cineva faci cu el acele lucruri care va plac nu care iti plac numai tie sau numai lui.Asadar atat timp cat ambii vor si sunt de acord pot incerca...daca o fac a doua oara deja e alta treaba.Si sincer si eu am zis de sexul oral ca e scarbos pana nu l-am incercat si acum il numesc cel mai ideal preludiu oricat de scarbos sau jostnic ar suna pentru unele din voi sexul anal poate fi aceiasi treaba.
×
×
  • Creează nouă...