Sari la conținut

zexelica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zexelica

zexelica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Am fost astazi la locatie.Tipa arata bine, un pic cam scunda - cred ca are maximum 1.60.Locatia este curata, baia foarte ok, gel de dus din abundenta, prosop curat si uscat. Dormitorului ii lipseste un singur lucru: AC. La cum se fute asta mica e neaparat nevoie de ceva racoare.Oralul este punctul ei forte (dar pentru multi nu va fi considerat asa pentru ca il face protejat). Face un deep de zile mari si chiar ii reuseste sa ascunda o scula de dimensiuni normale. Pentru cine vrea 2 numere pe indelete nu recomand.Pentru un oral executat corect, o smotoceala intr-un pat (care nu scartie), un fund bombat si niste sani imensi, 150 lei nu e un pret tocmai rau.Nu face 2 numere decat ca prezentare, pentru ca la telefon precizeaza ca inca nu face treaba asta. In concluzie, daca vreti o fata care sa arate ok (inaltimea este un minus) si care sa fie si curata, eu o recomand. Nu o recomand ca fiind de revenit daca nu isi schimba abordarea. Ar fi mult mai bine daca nu te-ar grabi. Am impresia ca stitul ei agresiv da a si-o trage este o tactica de a te termina in 2 minute. 8 pentru oral executat cu batai peste fata, scuipat pe scula, lins pe oua, lins pe instrument (nota mica pentru ca lucreaza numai cu prezervativ)8 pentru normal (stitul salbatic te scoate din tatani repede. Cum i-ai bagat-o, cum te frige la 3000 de turatii. Eu as merge pe ceva alternante pentru ca sa nu te doboare prea repede)10 pentru curatenie9 pentru GFE (face si FK - dar e fumatoare)8 aspect (daca ar mai da putin jos ar fi ceva de nota 10)8 pentru fata (are parca un inceput usor de strabism. Capul ar fi fost de preferat putin mai mic si buzele mai groase)Daca o sa vreau un oral executat cu pasiune si daca vreau sa simt glandul pe gatul tipei, o sa mai merg.
  2. Rezultatul ce pare ok referitor la clahmidia este cel refetitor la trachomatis. Bravo tie! Nu pot sa nu observ totusi ca apare data de14 martie, o data dupa ce tu ai spus ca ai mers la medic. Daca sunt ale tale eu imi cer scuze, dar eu stiu foarte bine cu ce am fost diagnosticat dupa ce am trecut pe la tine.
  3. Nu astept niciun ban pentru ca e un risc pe care ti-l asumi atunci cand vrei sex contra bani. Dupa cum ai vazut, nici pe tine nu te-am acuzat de nimic. E un risc si-atat. Logic, chiar daca s-ar demonstra ca ai bacteria nu reprezinta o dovada ca o aveai si camd am fost eu, asa ca chiar nu-mi datorezi nimic. Numai ca iti recomand analiza completa cu secretie din col, pentru ca analiza de urina nu-i concludenta daca bacteriile nu s-au inmultit in numar mare.
  4. Sunt judecat de parca as dori raul cuiva... Medic urolog, normal. Te supervizeza din 5 in 5 zile la inceput pt a vedea daca tratamentul impotriva epididimitei da rezultate, ecografia fiind folosita la fiecare control. Banuiesc ca nu ai vrea sa te tratezi dupa ureche sau la vreun vraci.Epididimita este frecvent asociata cu prostatita ce implica inflamarea prostatei. Nu-i deloc simplu, crede-ma.
  5. De unde stiu sigur? E simplu: nevasta-me nu are. Si-a recoltat cultura si a iesit negativ. De cand am fost la asa numita iolanda nu am mai facut sex datorita simptomelor si mi-a f teama sa nu o infectez, mai ales ca-i insarcinata. Asa ca stiu sigur. Sedintele la medic costa 250 ron sedinta si credema ca am fost de multe ori, injectabile, antibiotice. Tratamentul, mi-a zis medicul ca dureaza intre o luna si poate ajunge chiar la 3 luni. Eu am mai fost la curve, dar acum a f cu ghinion. Mai bine faceam o laba cat era nev insarcinata. Eu mi-am facut datoria morala sa va anunt.
  6. Am mai fost, dar cu vreo 3 luni inainte, asa ca sunt putine sanse ca simtomele sa apara dupa saptamana in care am vizitat-o pe iolanda. Eu am fost prin ianuarie. Si iaca au trecut 3 luni...
  7. Chestiunea e simpla: Clahmidia si-a facut simtita prezenta. Inflamarea epidimului, inflamarea prostatei si dureri in testicul. E indicat sa faceti o spermocultura pt a vedea la ce antibiotic cedeaza bacteria. Medicul urolog mi-a spus ca trebuie sa fiu fericit pt ca s-au manifestat simptome. Chestiunea poate duce la infertilitate daca nu-i tratata la timp.
  8. Voi toti cei care ati fost la iolanda mergeti la un consult. Am fost si eu iar la o saptamana am fost diagnosticat cu ceva ce m-a costat 2500 lei tratament si inca nu am scapat. Fata a fost ok, se implica, un oral ok (se poate mai bine), cam plinuta.Aveti mare grija!
  9. Este cea mai curata escorta. Dus inainte de actiune chiar sub ochii tai. Mie mi-a placut ca-i inalta si ca e stramta. Nu recomand celor ce vor sex animqlic ci celor ce vor sa mangaie un cur frumos.
  10. Mai stie cineva ceva despre clara? Dupa ce m-am fript de doua ori cu ceva experiente neplacute as ataca ceva testat. Stie cineva daca dusul de rigoare nu-i obligatoriu decat si pentru client? Imi pare aiurea sa fii rugat doar tu barbat sa mergi la dus, iar doamna sa creada ca-i ok.
  11. Pai baga niste recomandari... :)O sa mai caut si eu pe viitor, poate. Rare sunt femeile care stiu si pot sa fie curate si doamne in aceasta breazla. Tot flirtul din club ramane baza, acolo macar vezi pe ce pui mana si implicarea este mult mai buna. Ori ramanem la colegele de serviciu.
  12. Asa am si facut, dar numarul tipei nu aparea nicaieri cu recomandarea "de evitat". Cand am ajuns lea ea, am vazut ca nu semana deloc, dar am zis ca daca e curatica va fi ok. Abia dupa ce ne-am bagat la treaba, am vazut cum stam in realitate.Si pentru ca nu sunt marlan nu i-am cerut banii inapoi, dar am plecat in 10 min si i-am spus ca ma asteptam la altceva.In definitiv 400 Ron nu e o suma atat de mare incat sa ma port ca un badaran, dar data viitoare ma voi comporta ca la piata. Am zis si eu ca viata are farmec, dar se pare ca trebuie sa ti-l faci.
  13. Nu - valorile ulterioare sunt in lei (RON), desi ca buget am folosit euro.am gresit eu din cauza imposibilitatii sa gasesc o femeie klumea.E clar ca eu am fost la prostituate, vreau sa merg la o doamna - asa cum suna si termenul: doamna de companie.Cineva care se imbraca frumos, miroase frumos, are un dormitor super, o cada impunatoare. Cat ma costa? 800 Ron - 1200 RON, sau poate 2500 RON - ok, dar sa merite. Sa pot sa ma implic, nu doar sa-mi pun intrebari daca plec cu ceva veneric sau nu. Romania chiar nu are high class?Credeam ca la 100 de E gasesti ceva cat de cat dragut...
  14. Astazi am sunat si eu si m-a repezit din cauza ca nu intelesesem din prima zona in care se afla. Deh, traficul...Si nu mai m-am dus.Greu cu fitele astea.E greu de inteles ca noi, clientii nu suntem doar oameni de stors bani ci doritori de a gasi altceva. Nu-ti place, nu mai practica. Esti intr-o toana rea, nu raspunde etc.
  15. Mi-am luat niste tepe mari de tot.Am incercat sa gasesc si eu ceva de calitate, super calitate 100-200 E si mi-am luat 2 mari tepe.Am zis sa testez terenul. Am mers intai la 200. Tipa ok, o bruneta supla (nu tiganca), fara sani, dar stia meserie chiar daca nu se implica prea mult. Craci lungi, voce placuta, super tipa, pacat de camera-undeva pe langa udriste. Parea a fi intretinuta chiar daca ea a zis ca nu. Locatia la pretul dat.Merg mai departe si caut ceva mai bun si merg la 300. Am ales o tipa de pe Mendeleev; nu are dintii albi, dar in schimb m-a tras cu totul in interiorul ei. M-a terminat in 10 minute. Nu era frumoasa la fata, deci am zis sa merg mai departe.Am mers la 400 si am dat peste cea mai mare teapa. Fotografii ireale, fara sani, fara fata, doar inaltimea. Cand dam cu mana peste trup parca era toata rasa, asta undeva pe la cinema patria.Poate sa-mi recomande si mie cineva o tipa faina, cu o fata de inger, curata, intr-un apartament cu pat care sa aiba si asternuturi nu doar o patura plina de sperma....Cat trebuie sa dau pentru asa ceva si unde?
×
×
  • Creează nouă...