Sari la conținut

melkor

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre melkor

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.570 citiri profil

melkor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salutare! Zilele trecute, avand treaba spre Rm Sarat, am vazut fetele de la Posta Cilnau, erau doua, una alba, una neagra. Opresc in dreptul lor si intreb de tarife: mi-a raspuns cea alba, Mihaela o cheama, 50 de lei combinatul sau aceeasi bani oralul neprotejat. Cam scump, parerea mea, dar... Mai sunt doua femei de etnie, in varsta, la benzinaria Socar, langa Dedeman, 30 de lei oralul, dar nu se merita, mai bine ii bei. Mai este una in bariera ploiesti, chiar cand faci dreapta sa o iei pe varianta, la acel refugiu, una micuta, alba, spalata, zicea de 60 de lei combinatul sau tot atat oralul. Mie mi s-a parut mica ca varsta, asa ca am zis pas. Tot in bariera ploiesti mai sunt cateva fete, de etnie, pe langa cimitir stau, sau chiar langa acel "rond" amenajat din chestiilea alea de plastic. De asemenea, puteti incerca si la acel hotel de pe col buzoianu, de langa gara, erau acolo doua fete, tot de etnie, dar aratau destul de jalnic. Cat despre anuntul cu escorta ce are locatie, am sunat de mai multe ori, in zile diferite, la intervale diferite, dar nimic. Poate ne face colegul o recenzie. Bafta sa aveti!
  2. melkor

    Anunturi netestate

    Salutare, am vazut recent doua anunturi, unul pe internet, unul in ziarul nostru local. Spun cam asa 1. Blonda draguta si serioasa, 100 de lei ora. 0769857866 (site) acest nr de tel a mai fost folosit de mai multe fete deca nu ma insel 2. Tanara ofer masaj erotic si de relaxare domnilor generosi. 0747614295 (ziar) Am sunat la ambele nr, dar nu mi-a raspuns nimeni. Daca voi aveti mai mult noroc, postati sa vedem despre ce este vorba.
  3. Salutare, a mai aparut un anunt de videochat care suna asa: am 19 ani sunt din buzau si satisfac placerile barbatilor la web id meu este printesarazgaiata nr de tel o sa il tin inchis pentru ca locuiesc cu parinti e cel mai bine sa vb pe messnu la telam 19 ani sunt din buzau si satisfac placerile barbatilor la web id meu este printesarazgaiata nr de tel o sa il tin inchis pentru ca locuiesc cu parinti e cel mai bine sa vb pe messnu la tel. Telefon: 0737194181. Poza de la avatar este diferita de cea de mai sus (stefania_web22), dar eu cred ca este aceeasi persoana. Grija mare!
  4. melkor

    Anunturi netestate

    Imi pare rau ca va dezamagesc, dar anuntul postat de taresaunu este valabil doar pentru bucuresti. era prea frumos sa fie valabil in buzau. chiar in aceasta seara am sunat si mi-a spus respectiva ca au locatia undeva pe bulevardul decebal din bucuresti. buzaul este un oras mort din toate punctele de vedere
  5. Salut, cu permisiunea administratorului voi publica cateva anunturi pe care le-am gasit pe site-urile locale: 1) Doamna senzuala, 35 ani, ofer companie domnilor generosi arat bine si de sarbatori am reduceri considerabile.experienta spune tot.nu raspund la privat va pup! 0753062722 2) Bruneta focoasa,romanca cu parul lung ofer clipe de neuitat domnilor si nu numai,la domiciliul acestora.Reducere in perioada sarbatorilor.Nu am inhibitii, orice fantezie este indeplinita.50 lei /ora. Nu raspund la beep-uri!!! 0765214449 sau 0749211354 3) Blonda sexy si apetisanta, ofer companie si discretie domnilor generosi la domiciliu sau hotel. 0763996473 4) Tanara, roscata, dragutza ofer companie intima domnilor generosi ...ofer si rog seriozitate si discretie maxima ...va pup si va astept 0765290053 [email protected] Nu am sunat la aceste anunturi, deci nu va pot oferi mai multe detalii. De asemenea, acum cateva zile a fost o razie a politiei in Buzau, Bucuresti si Barlad la aproximativ 11 persoane suspectate de proxenetism. Poate din aceasta cauza nu prea se mai aude nimic nou pe forum.
  6. Aveti grija daca dati de acest anunt, sa stiti ca este teapa. Fata promite show erotic contra unei cartele valorice de 5 euro, urmata de o intalnire, dar nu va alegeti cu nimic. Spune ca este din Buzau, dar nu cred. Are telefonul 0732385086.
  7. multumim pentru recenzie. fata presteaza doar in dorobanti, la v.c., sau vine si acasa la client, ai idee?
  8. am cautat pe facebook adresa asta de mail si imi da ca rezultat profilul unui barbat. am trimis de curiozaite un mail si astept sa vad daca raspunde la el sau nu.
  9. anuntul este valabil, numai ca este o mica problema: fata este din Bucuresti! si a mai fost sunata din Buzau, asa ca il rog pe admin sa mute acest anunt pe Bucuresti.
×
×
  • Creează nouă...