Sari la conținut

jeeee

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jeeee

Informatii Personale

  • Sex
    Male

jeeee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Este ora 2 si nu am somn am luat toate anunturile la rand si nu am gasit nimic poate stiti voi mai multe si ajutati si somnabulii din Ploiestiu asta !!!!
  2. din ziarul raid sc pt scrisul cu picioarele daca va uitati la ora postarii am postat imediat dupa ce am plecat cu telu mobil si nu pre m-am obijnuit cu.tst de la tel
  3. Sall colegii am vozitato fata dragutza cam 1.60 foarte vorbareatza. Am intrat am trevut la treaba oral cu atentie irmat de un normal clasic si cu alte pozitii nu fave figuri.la schimbat nu m-a grabit. Orat 8 Normal 8.5 Anal nu stiu daca face Pret 100 lei30 min In final sa va spun sincer e de incercat
  4. Daca ai chef de nebunii dupa ora 22-24 ai forte slabe sanse sa gasesti pe cineva asa ca poate unu din voi stie pe o fata sa lucreze si tarziu ?????????
  5. jeeee

    0725480893

    sal din nou ce feedback am avut la prima postare oau. deci fata e draguta dar nu ati inteles exact ce am vrut sa va spun dupa cate am obs eu in Ploiestiul nostru frumos e o lipsa acuta de femei noapte dupa ora 22 eu am sunat la ora 1 dimineata si a fost singura care am gasit, asa ca ne multumim cu ce gasim corect?
  6. jeeee

    0725480893

    Va salut colegi de forum! Acum e ora 1.59 dimineata si chiar nu aveam ce face ma plictiseam total si am spus sa iau o fata din anunturile astea . In fine a fost singura care a raspuns la ora asta asa ca am fost in vizita la domnisoara cu pricina care app a vorbit foarte frumos la telefon. Am ajuns la ea ca locatie e langa o shaormerie langa tribunal intr-un bloc cu 4 et ea locuia la ultimul etaj , fata foarte primitoare dragutza slabuta bruneta tunsa scurt. Locatia curata ordine nici un miros ciudat, am stabilit pretul 80 de lei oral + normal si am mers in dormitor La fel dormitorul curat si ordine, fara are un corp super cum am mai spus slabuta , sanii extraordinar de fermi de marime potrivita, un tatuaj pe partea dreapta foarte bine facut si pe spate. Era data cu crema de corp care mirosea f bine oralu facut bine cu ceva improvizatii si o tentativa de deep, am trecut la sex se misca bine fata si deasupra si cand a stat sub mine si finalizare orala. Deci una peste alta o experienta buna - oral 7 - normal 8 -10 pentru curatenia locatiei si corporala In final o recomand !
×
×
  • Creează nouă...