Sari la conținut

alejandro_opi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alejandro_opi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alejandro_opi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Buna. Ti-am trimis un mesaj pe whasup si eu.
  2. Buna. Ti-am trimis si eu un mesaj pe whattsup.
  3. Carima a ramas aceiasi fata lipicioasa si la a 2.a vizita. Intradevar a mai slabit cateva kg si ii sta bine. Locatia este in 1 mai. Te ghideaza ea. Sunt multe locuri de parcare. Am facut programare prin whatsup si am optat pentru 1 ora la 250lei. Actiunea in sine este peste asteptari. Un scurt preludiu la inceput iar apoi oralul...oralul este fantastic. Deep. Lins zonele adiacente iarasi deep si tot asa pana la finalizarea in gurita. Nota 10 pentru oral cu plus.
  4. Carima este foarte lipicioasa. Se straduieste sa ii faca pe plac clientului,dar depinde si de cum se prezinta acesta. Locatia o stiti deja. Binecunoscutele garsoniere din G uri. Poti sa faci un mic dush inainte. Eu am platit 200lei pentru o ora. Actul in sine fara prea multe artificii desi cum am mai mentionat fata este destul de lipicioasa si pupacioasa. Cu saruturi pe corp si gat. Oralul il executa bine. As putea spune chiar ca este punctul forte sau lucrul care mi.a placut mie cel mai mult. La corp este de un 8. Un fundulet un pic mai maricel sau bombat cum se descrie ea. Dar unora le poate place asa. La minusuri as adauga ca nu poate sa atinga orgasmul prin sex oral. Adica spune ca ii place dar nah...nu termina. Mai sta im craiova pana pe 15 16 ianuarie
  5. La 10.30 imi poti fave o programare 1 ora?
  6. Buna. Astazi cand incepi programul? As dori in jurul pranzului o programare. O sa te sun pe la 10.30 11.00. E bine?
  7. Te.am sunat. Nu ai raspuns. Ramane pe altadata. Doar pentru limbi ma primesti?
  8. Hello. Astazi lucrezi? 3jumate 4dupaamiaza esti libera?
  9. Jasmine. cum sa procedez sa ma programez ? Ti-am trimis si un sms. Astept un raspuns. Mersi.
  10. Si eu am in plan sa revin la domnisoara. Mi se pare cam mult 200 lei pentru o ora. Chiar ma gandeam ca as lua o ora cu ea..dar la 200 lei.. O fi crescut preturile de cand am fost eu oare ?Incearc-o si pe tipa de la Olimp... Mie mi s-a parut acceptabila. Arata parca mai bine decat Lili, dar e mai scunda. Ma refer la cea cu tatuaje..
  11. Deci Roxana este de departe cea mai placuta experienta a mea in acest domeniu. Ma bucur ca o sa revina dupa 20 noiembrie. Cat despre fata de pe langa Simplon... toate la vremea lor. Oricum cam intentionam sa merg la un alt masaj, dar acum ca va reveni Roxanica.... Ai postat un review despre tipa de la Simplon ?
  12. Anuntul din ziar parea a fi unul nou si chiar asta spunea in titlu "Nou!!! Lili - 0785 842 637".Mai sunasem la alte 2 numere dar mi-a convenit mai mult locatia, pretul si vocea domnisoarei Lili. Sta pe Amaradiei, va ghideaza ea perfect pana la blocul unde locuieste. M-a pus sa stau la coltul intersectiei si apoi am putut urca sus. Tariful a fost unul mic comparativ cu ce se practica in Craiova. Eu am platit 50 lei pentru sex normal +Limbi. I-am cerut sa nu ma grabeasca si mi-a zis ceva de genul ca de obicei ea sta 20-25 minute. Si intradevar nu m-a intrebat nici o secunda daca mai am... Este posibil ca pentru un singur numar sa ceara 40 lei, dar asta se intampla acum vreo 2 saptamani. Sunati si intrebati-o.Atitudinea este una destul de ok, desi nu se implica foarte mult. La normal incepuse cu cateva gemete timide. Domnisoara are o voce placuta, este inaltuta. Are 1.70 si spre deosebire de altele chiar ii cam are. 20 de ani parca... La fata este..comuna. Nu impresioneaza prin frumusete, dar nu este urata. De fapt de cand am vazut-o nu prea am stiut cum sa o descriu. Oricum arata bine. Este tinerica si are o atitudine ok (fata de altele.....) Eu zic ca se merita.Are un pat mare si inca de la inceput am simtit ca o sa fie o experienta placuta cand ea s-a asezat pe pat si ma astepta. A fost si un scurt preludiu ca sa-i zic asa, cu cateva mangaieri reciproce (ceea ce nu prea gasesti la multe dintre escortele din Craiova. Mai ales la acest pret.)Telefoanele nu au sunat, nu m-a grabit dar tv-ul a stat pe manele.O experienta foarte placuta din punctul meu de vedere. Va recomand si tipa din Cornitoiu, de langa Olimp. I-am facut un review acum cateva saptamani si as fi dorit sa o revizitez, numai ca cerea dublu pentru ce doream eu. Are preturi de 80 lei un numar si 100 lei cere pentru 2 lucruri (fie normal + oral sau normal + limbi)
×
×
  • Creează nouă...