Sari la conținut

sebk2

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sebk2

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

523 citiri profil

sebk2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Am fost și eu în vizita la Cristina. Fata foarte frumoasa. Slim, sâni obraznici și sfârcuri și mai și..o pisicuța delectabila și un funduleț demențial. Oral neprotejat foarte fain, cu deep, spiting, și dirty talk..partea de riming super bine executata. Doar forma subsemnatului mai putin prezenta. Next time we'll do better. foarte flirtatoare și vorbăreață. Note 9 și 10 pe linie. Te pup & till next time.
  2. Fost la dominisoara undeva vara trecuta. Cam dificil cu gasitul adresei insa s-a rezolvat prin telefon, si niste indicatii suplimentare..Tipa e de nota 10, super frumoasa, sani mari, inalta, si numai buna de ceea ce face..actiunea a fost buna, desi se putea mai bine..mi-a placut cum se misca, si cum arata doggy style in timp ce o pompez (9). Se poate mai bine la oral..cam mecanic (7), si la GFE unde nu pres are chef de sarutat. Analul farte bun (9)in misionar, geme bine si vorbeste dirty sa te intarate. Una peste alta, o partida buna (8.5), ceea ce nu mi-a placut este ca la capat a mai cerut 100 ron —cica as fii stat o ora, desi door-to-door actiunea a fost 45min cu o singura finalizare. Achitat asadar pretul cerut (350). Cu siguranta tipa e de top (mai ales in CJ), insa i-as da un 8.5 per ansamblu.
  3. Am vizitat-o si eu pe Alexandra saptamana trecuta chiar de doua ori. Fiind prima mea experienta cu o escorta, opiniile si benchmark-urile ce urmeaza se refera mai mult la prietene, neveste, etc. decat la alte profesioniste in domeniu. Alexandra este o fata foarte de treaba, uneori extrem de glumeatza si lipicioasa, alteori serioasa si chiar rece...poate depinde de toane si de numarul de clienti insa am prins-o pe ambele tonuri. Insa demn de remarcat: este foarte deschisa la sugestii asa ca orice se poate comunica si intreba. desigur, de prima data (oboseala, bat-o vina) nici eu nu am fost prea receptiv in domeniul asta. Aspect:8.5 inaltuta, blonda, parul scurt acuma, ochii albastrii superbi si un zambet mortal. Sanii..deja discutati aici..insa perfect normali pt o mamica. Fundul foarte frumos, placut la atingere si a pussycat perfecta, stramta si fara nici un parfum nedorit..ba chiar surprinzator de lipsita de orice odoare..(probabil ceva gel intim aplicat, etc.). Faptul ca este asa dragutza m-a facut sa ma decid sa merg la ea. O alta caracteristica demna de comentat: bun simt. ceasul e aproape insa nimeni nu este stresat sau dat afara pe motive de timp. comunicarea: destul de buna, prima data a trebuit sa o sun de 3-4 ori pana am reusit sa o vad (appointment care se extinsese?) insa si-a cerut scuze si totul a fost OK. A doua oara am aterizat eu mai repede din greseaala insa am stat la taclale la un pahar de apa. Oralul e destul de bun...il lucreaza pe ala micu ca la carte (umed si incet) fara deep, cu ceva artificii necesare (oo+analingus timid).Insa cand te o si privesti in ochi cu obiectul muncii...e o priveliste minunata . Actiunea: oral +normal de fiecare data. Am fost tentat de anal insa nu prea aveam timp mai incolo de o ora. Schimbari de pozitii fara probleme. Implicare--putina insa macar nu e fake..(?)...finalizat in (mult urata) caciulitza. Pretul e acelasi incredibil 50ron! Locatia: 9 deja discutata Baie+Apt: 9 foarte OK..no problems there. Aspect: 8.5 Oral: 9 Normal: 7 (nu a fost implicare) GFE: 8.5 Pret/calitate: 9.5 Per total o fata frumoasa si profesionista. Genul pe care vrei sa o iei acasa cu tine... Cand voi reveni in tara sper sa mai am placerea sa o intalnesc pe Alexandra.
×
×
  • Creează nouă...