Sari la conținut

arcadian

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre arcadian

  • Dată Naștere 04.03.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.413 citiri profil

arcadian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

136

Reputație

  1. N ai cum sa nu iubesti fiinta asta, si nasol bai baieti ca toate trec. Incerc zilele astea sa ajung si eu la tine, Rebe! Nu stiu daca iti aduci aminte , oricum te imbratisez :*, astept cu nerabradare sa te simt....
  2. si intreb voi unde mai lucrati si unde la ce numar de telefon puteti fi contactata
  3. Am si eu o rugaminte.... care ma ajuti sa o gasesc pe bruneta cu care face showlesbi cu tatuajele acelea frumoase. Are topic cv? Ms.
  4. Niciun admin sa face cv... nu te mai poti uita pe acest topic... ce leshinati
  5. Am revizitat-o si eu luni seara impreuna cu un tov pe Adela, si ca de obicei draguta. Pe scurt... o experienta buna! Am sunat inainte si am intrat pe rand la ea. Eram prin zona mall vitan si chiar aveam nevoie de o placere si eu si tov. Te primeste frumos... e super ok fata. Avea pe ea un body negru, tocuri inalte... arata super! E printre putinele cu care poti face 69 si fk. deci DA! In rest rapid (nu mi-am dorit mai mult) schimbat 2 pozitii si finalizat caprita! Recomand... calitate/pret maxim! Nu voi mai da note , dar din perspectiva mea per totat a fost de 9, in primul rand ca e timida si vb frumos, nu te grabeste , nu comenteaza la schimbari! Sa trageti bine si drept la tinta zic!!! 100 ron toata povestea!
  6. Dupa o perioada de liniste am reintrat in actiune ) asa ca am trecut ieri pe la Iulia. Pe scurt.... sunat cu 15 min inainte spunandu-mi ca are programare la 4 dar ma poate primi pt o finalizare... zic bun ajung in 15 min. Usor de ajuns , apartament ok. Sunt 2 fete, am vazut-o pe cealalta dar am inteles ca nu are topic. Am facut cunostinta bla bla mi-a inmanat un prosop, mi-a aratat unde este baia, dush alea alea ) si m-am facut comod pana si-a facut si ea dush. Actiune frumos stie meserie. Oral de nota 10 cu de toate deep, umed , ce sa mai... (cred ca e punctul ei forte) la un mom dat imi spune urca-te pe mine, o pune intre sani si la fiecare pompare micutzu se simte rasfatat . Zic totusi sa punem cauciucu' sa nu finalizez la oral (vroiam si pasarica )... punem acel obiect se urca pe mine frumos, are o oglinda la sifonier daca te dai putin intr-o parte vezi cum intra ... frumos. Am schimbat doar 2 pozitii pentru ca gemea nu m-am mai controlat si am finalizat cand ma uitam in oglinda cum o iau pe la spate. Geme frumos te face sa nu rezisti mult ). Am terminat mi-a scos prez si am mai stat putin la tigara si o vorba dulce. Cam atat ca ma grabesc Recomand e super OK fata. Sa dam si niste note ca-n regulament. Locatie - 8 Fata - 9 (bine proportionata si o piele fina) Oral- 10 (punctul ei forte) Normal - 9 Anal - nu cred ca face , nu am intrebat, nu sunt interesat. In general va doresc numai bine si futaiuri sagetite ) Era sa omit halatul - 100 ron.
  7. Am fost aseara la domnisoara inainte sa-si incheie programu adica pe la 3:30. Am sunat cu 20 minute inainte, am ajuns , m-a ghidat, am a urcat si am ramas placut surprins de fata. Sincer nu credeam ca e asa de super ok. In fine mi-a dat un prosop am facut un dush fast, am intrat in camera s-a dus si ea si-a facut dush. In prima faza incepe cu un oral bunicel pe care il voi puncta cu 8, dupa care ii cer sa facem un 69 , pasarica superba ... eram cam obosit si imi era foarte frig venit din oras si putin fumat ) dimineata stiti cum e ... pana la urma i-a dat de cap ). Punem prez ea deasupra... am incercat sa o sarut si a intors obrazul )... am inteles! Am mai schimbat o pozitie si am finalizat in prez. 2,3 vorbe si mi-am luat la revedere. Voi puncta acum... fata per total e de 9+ Gfe - 8 Oral -8 Normal - 8 (mai putin lubrifiant data viitoare ) anal- nu exista Fk- nu exista Eu sincer am fost placut surprins de ce am dat si recomand... AAA si halatul sa nu uit 100/fin. Sagetile cat mai sus daca se poate. :clapp
  8. Acum am venit de la frumusetea asta de fata... se deosebeste prin caracter... si pofta ei de viata... o dulceata de fata... Cred ca cel mai mare GFE de pana acum... 10++ Am sunat ca eram prin zona... si m-a strecurat si pe mine intre programari ... de cum mi-a deschis si a scos 2 cuvinte am zis wow... aici imi e locu ) Mi-a inmanat un prosop nou a rupt eticheta.. ) am facut un dushuletz... si am intrat in camera actiunii... muzica misto romantica... S-a dezbracat... corp frumos... a inceput cu sarutari peste tot.... fk din plin... limbi in ureche... pana s-a trezit blegu... a pus un prez ... si a inceput un oral cu lins pe oo, si iar sarutari... s-a urcat incet peste mine si dupa catava minute... hop samantza afara )... nu am apucat sa preiau eu conducerea ... dar nu-i nimic ma revansez... dupa finalizare eram tot in ea... si continua cu sarutari imbratisari... multumiri din partea mea ... mi-a placut maxim. Intr-adevar e de top. Nu o mai lungesc... Locatie - 9 (langa galo nero decebal) Fata - 10 GFE- maxim 10++ FK - 10 senzuala normal - 10 se misca bine deasupra... o sa o testez data viitoare alternativele... oral - 9 (cu prez ) RECOMAND 100% Ce caracter poate sa aiba... o minunatie de fata!!!CU MULT PESTE TOATE de la TOP! HALAT - 150 fin. SAGETILE SUS!!!
  9. Am fost si eu acum 1 sapt la domnisoarele!!! Era blonda si inca 1 bruneta... cam de 30 ani asa parea... arata bine la prima impresie... Am ales-o pe ea... totu bine frumos ... amabila... ma invita la dus... intru in camera imi cere banii ... ii spun ca stau doar finalizare.. imi spune "pai sa sti ca finalizarea e 80 lei si..." zic ok daca tot am facut dush si astea imi era rusine sa-i zic plec... dar in fine raman din respect... si incepe actiunea eu intins pe pat... ma intreaba cum doresc cu prez sau fara.. aleg varianta fara... o muie de 30 sec numarate mai mult laba... si imi spune hai sa punem prez.. zic ok hai sa o facem si pe asta... trece ea deasupra... niste miscari de te ia capu zici ca e retardata.... nu simti nimic... anapoda... nici macar 1 sunet nimic... e muta si se uita pe pereti... ea nu stie ce face da face ceva acolo... gen. Ma luase plictiseala ii spun sa stea capra ca sa-mi pot da mai repede drumu ca vreau sa plec... imi spune ca sa nu dau tare ca o doare... zic ok... ma fortez sa-mi dau drumu si ii spun ca finalizez... la tel imi spusese ca finalizare orala... cand sa scot prez imi spune ca pe corp sau in prez... am luat-o la laba langa ea mi-am dat drumu in prez... si era sa ma bat singur ca am ajuns la asa CURVA. Nu cred ca poate lega 2 cuvinte... la telefon o voce indrazneata amabila... vb cu pui... dabea te astept nush ce...in fine. Numai spun ca inainte de oral m-a sters cu 5 servetele umede cu toate ca fusesem la dus inaintea ei... deci avea un plictis in ea nemaivazut. Nu am vrut sa fiu nesimtit sa-i fac dalea urate pe 80 lei... asa ca am ales sa plec injurandu-ma pe mine... ce sa mai o experienta de kkt , cea mai de kkt de pana acum... + ca fizic nu m-a atras deloc... dita stufu' la cur ce avea .. mi se facuse scarba la un moment dat... dar daca tot am intrat hai sa merg pana la capat... asta e o teapa reala ). Una peste alta NU O RECOMAND. Locatie - 9 (camera super cu desene pe pereti spider-man) Curva - 5 indulgent fk- nu as fi facut cu asa ceva... oral - 1 din oficiu. normal - 4 cu o tona de lubrifiant. fara mirosuri intr-adevar. la pozitia capra mai sus de gaura curului am vazut un semn ceva ciudat... nu mi-am dat seama ca era putin intuneric. gfe - 1 anal - nici vorba... riscam mult. Pt mine o mare teapa pe 2013. APP - blonda e cea din poze... dar bruneta nu era cea din pozele de mai sus in tinuta rosie. poate o fi cea cu vibratoru in pasa.
  10. pai update : - locatie de 9 frumos... apa calda, gel de dush 2 parca... era si andreea la treaba. modalitate de contact - telefonic, nr afisat sus cu 30 min inainte igiena 10 altfel nu exista 69... sunt pretentios. toate astea sunt scrise si in recenziile anterioare altfel punctam... HF
  11. Acum am venit si eu de la frumusetea asta... numai am cuvinte... am dat de o fata super. Gfe maxim, deci maxim - fk la greu , 69, saruturi, mangaieri... tot ce vrei. Dupa ce ne-am incalzit putin am inceput si ne-am pierdut in fantezii! Ce pot sa mai adaug??? Aspect ireprosabil, sani micuti obraznici, cur de milioane, pasarica frumoasa, draguta la fata, dantura perfecta, zambet de nota 10+++... nu ma asteptam sincer la asa fata... ma bucur ca am ajuns la ea si o recomand cu cea mai mare placere. Nu am ce sa-i reprosez cel putin cu mine s-a purtat exact cum imi doream. Locatie - 9 Fata (fata,corp)- 10 Gfe - maxim , 10 Fk - 10+ (ii place sa te sarute intr-una) De revenit oricand vrei sa te simti super bine! Halatul - 200 o finalizare Si cu astea spunse SAGETILE SUS! Oral - 9 si asta pt ca am finalizat in prez. Normal - 10 caprioara si finalizat glorios. anal - nu am intrebat , nu ma intereseaza
  12. Completari: Intr-o dimineata pe la 2... am sunat si in 30 min am fost acolo... A coborat ea sa-mi deschida...am intrat, am facut un dush si am trecut la o finalizare de 100 ron... cu oral de nota 10 cu deep... Normal de 7 ... Anal nu am incercat , nu prea ma intereseaza! Fk da. Gfe 9 Locatie 8 ASpect 7 , si aici e subiectiv. alte intrebari? Sagetile sus!
  13. Am fost si eu la domnisoara acum o sapt... dar nu este genul meu.Mie 1 nu-mi place nu o sa mai revin... Atitudine super ok vorbareata insa aspectul e cel care ma intereseaza... si asta nu m-a incantat, e plinuta!!! Oral de nota 10 cu de toate normal 7 anal nu... fk nu un minus pt curentul electric )... cica un client i-a facut o gluma proasta... numai pot sa scriu trebuie sa ies.... halatul 100 ron.. cam atat. Seara buna!
×
×
  • Creează nouă...