Sari la conținut

andrew99

Serious Contributor
  • Număr conținut

    234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre andrew99

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

6.018 citiri profil

andrew99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

136

Reputație

  1. Dacă vine @Lorena_ la noi ,s-ar termina șmecheria 😁 Femeia e bomba 💣 🚀 din toate punctele de vedere. Demult încerc sa ajung la ea in alte orașe dar nu am reușit
  2. Îmi doresc mult sa-ți calc pragul. poti sa îmi spui te rog ce presupune varianta la 300 lei?timp, ce se poate experimenta ,etc?
  3. Sincer acest topic ma păcălește mereu, este mereu ținut sus prin postările ei insa ea nu frecventează orașul Pitesti. M-ar bucura dacă s-ar Închide și ar lasă loc pentru fetele care chiar prestează in oraș.
  4. Nu vreau sa fiu înjurat însă poate cineva sa lămurească dacă mai reapare Miss? am avut parte de cea mai profi și erotica sesiune alături de dansa și din păcate singura pentru ca apoi a dispărut… mi-ar placea sa aflu noutăți , mulțumesc!
  5. Nu vreau sa fac Off-topic dar ar trebui sa fii luată drept etalon de celelalte colege de pe forum , arați yummy , ai atitudine și etalezi aici cele mai mișto ținute 👏 Bravoo Can’t wait to meet you 😊
  6. Și cu mine a fost Ok domnișoara , n-am scris cu hate părerea mea …ci doar ce am observat in urma întâlnirii. eu am încercat sa punctez doar calitatea serviciilor pentru ca la aspect n-am ce sa reproșez, arata foarte mișto :) Și cât despre simțit pe mine nu m-am dus plictisit sau cu figuri …ci chiar relaxat și dornic atras de imagine și serviciile descrise. Una peste alta nu-mi pare rău ca poate altfel as fi rămas cu gândul ;)) no offence @lia23 , am fost doar obiectiv , fără sa incerc sa te denigrez sau sa fiu răutăcios gratuit … Ce-i drept eu te am vizitat cam acum un an, poate intre timp ai mai schimbat atitudinea și nu mai ești așa “de portelan”. Zi frumoasa! :)
  7. Dragi colegi piteșteni cu toată sinceritatea va recomand sa va reorientați și sa nu vizitați posesoarea topicului nici măcar in lipsa de altceva. Am vizitat-o la București și o sa va spun și de ce am plecat dezamăgit. Fata într-adevăr stie sa își facă marketing postând foarte des poze și serviciile “prestate” , însă când ajungi sa dai ochii cu ea realizezi ca ți-ai risipit timpul și banii in van. vorbărie multă , înainte și după act, GFE inexistent -0 deși menționează pe topicul celalat ca exista , te pune sa stai întins și sa nu miști absolut deloc dacă vrei “o experiența reușită”… oralul foarte slab pe care nici nu știu cum să-l notez fiind foarte mecanic iar normalul a fost prestat in același stil. după terminarea actului sexual aceeași vorba multă încercând sa justifice stilul ei personal de a presta serviciile. Am plecat de acolo dezamăgit mai mult pe mine pentru ca am avut așteptări, deși nici pe vremea aceea nu era nicio recenzie obiectiva , fata probabil își moderează topicul și lasă sa vedem doar cele 2-3 recenzii ce o avantajează.probabil și comentariul meu o sa dispară. oricum presimt ca nu o sa reziste la Pitesti știind ca noi dorim și calitate la capitolul servicii , nu doar fete ambalate frumos. bafta la cât mai multe experiențe reușite !
  8. Cea mai tare recenzie :)) multumim!
  9. Nu prea găsești așa ceva la Pitesti.încearcă sa discuți cu fetele de mai tranzitează orașul din când in când …gen Alina Sibiu , Giulia..cele ce au feedback pozitiv. Îmi pare rău pentru răutățile gratuite din partea colegilor Piteșteni , suntem campioni la datul cu parerea:)) îmi cer scuze in numele lor
  10. Îmi aduci aminte de @daniel312 nu cumva ești unul și același?! 😂😂
  11. Prestează tot cu prețuri de Elveția ? 😂
  12. https://epitesti.ro/stiri/mai-mult-dezbracate-fetele-usoare-isi-asteapta-clientii-la-intrare-in-pitesti?fbclid=IwAR3iaEYP0OvzbEN4lIrk_LM8-WgtQPwiSoGPc8QGSN6u1gax66esw9Kw87E avem informații de la fata locului :)))
  13. Am vizitat și eu fata acum o sapt sau doua și ma simteam dator cu o recenzie Am reușit sa fac programarea într-un timp relativ scurt după ce fata m-a rugat sa onoreze o programare ce era deja pe lista. odata intrat pe usa aveam sa descopăr o puștoaica draguta,dezinvolta și foarte înțepata , mie personal mi a plăcut mult atitudinea ei ..nu doarme pe ea . achitat din proprie inițiativa 100 de Coco și am mers la dus pentru igienizare .după un scurt chit-chat m am tolănit in pat unde s- a apucat de un oral bunicel , slow la inițiativa mea , grăbind apoi ritmul . După câteva minute aveam sa descopăr punctul ei forte când a coborât și a început sa dezmierde bijuteriile cu limba și a început un anilingus de senzație , moment in care m a privit pervers numai in ochi văzând cum ma freamăt de plăcere. Senzația fiind atât de mișto încât am ales sa termin la oral nemaiapucand sa i testez și Abilitățile la normal. note : Locatie 8- totul curat , modern și la locul lui , gel de dus , prosop curat , însă am acordat nota 8 pentru ca locația este prea la vedere și cam oricine te vede ca urci in blocul Union își poate da seama pentru ce ești acolo . Aspect 9 - tânăra , frumușică , recomandarea ar fi ca pe viitor sa și procure și niște ținute sexy , strampi ,portjartier , diverse, etc.. ON 9 - având in vedere ca este la început poate ajunge repede la 10 dacă este perseverenta NP - nu este cazul , poate data viitoare Timp petrecut undeva la 25-30 minute Pe viitor eu clar o sa revin și o sa i urmăresc cu interes evoluția. salutare dragi confrați , va urez numai experiențe plăcute !
  14. Mișto recenzia :)) se observa ca te-a marcat fata :)) like 👍
  15. Gata Daniele, ai vizitat și tu fata? 🙈 din câte îmi aduc aminte ai aruncat in trecut câteva răutăți la adresa ei dar ma bucur ca ai ajuns sa o Cunoști :) Anyway,Felicitări pentru recenzie și sa fii tare in ciocan! 💪 🔨
×
×
  • Creează nouă...