Sari la conținut

brutal19

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brutal19

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.426 citiri profil

brutal19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. brutal19

    0746660050

    poti confirma daca sunt fetele fin pozele anuntului? http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/doua-dive-super-sexi/414085/ si daca vrei sa ne spui unde au locatia.
  2. Sabrina are aproape 21 de ani, e foarte draguta la fata, blonda. Comunicativa,copilaroasa. in apartament este foarte cald, dar a promis ca o sa cumpere un ventilator. Poze pe forum isi va pune, dar ii este teama sa nu o recunoasca cineva si vrea sa isi decupeze tatuajele din poze. ASPECTUL FIZIC: nota 9, e pentru cei ce prefera femeile cu corp de adolescenta. LOCATIE: 7 -8 ,in Pacurari, in spate la Procredit, accesibila si bine pozitionata pentru discretie. e un apartament inchiriat cu mobilier urat, baia cat de cat ok , prosop curat, gel de dus ieftin si sapun. Mai este si colega ei mai plinuta in aceiasi locatie. ORAL: 8 , fara prea multa implicare, era cam somnoroasa. NORMAL : nota 9. accepta orice pozitie, se arcuieste bine.Gfe foarte bun. Accepta ejacularea pe corp , sani. TARIFE: 150 ora. Recomand. 2 Raspuns
  3. azi la iesirea din Bacau spre Brasov, exact in sensul giratoriu de la Lukoil, am dat peste 2 fete, una blonda si una bruneta, imbracate in alb, aratau bine la corp, nu erau de etnie. Am luat-o pe cea bruneta si am fost in apropierea unitatilor militare, pe un drum stiut de ea. Am platit 70 de lei pentru un normal de care nu am avut parte pe motiv ca e prea mare si groasa. M-am ales cu un oral penibil, mai mult laba. Si incontinu ma intreba daca mai am pana ma termin. Finalizare in gura ei. Tipei i-am dat nota 8,5 la corp si fata , dar o atitudine de nota 2 in priviinta serviicilor prestate. In rest comunicativa, mi-a spus ca le supravegheaza cineva din peco cat stau acolo si noteaza nr. masinii cu care pleaca. In ciuda aspectului fizic bun , nu voi reveni.
  4. Andreea Tarifare - 80nr/160ora/200 sex total - Locatia si-o tot schimba, diverse apartamente in regim hotelier.am prins-o la blocul de langa Casa de Cultura a Studentilor. - Are sanii mici si tari,bronzata, fund marisor , arata f bine capra, fatza de copila , ochii albastri , patrunzatori ! vestimentatie- prosop, atitudine usor aroganta, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul ok. Baie cu prosop folosit. nu Accepta FK, OWO din plin ,CIM nu am fost interesat, am ejaculat pe sani. S-a rupt prezervativul ca mi-era mic si am finalizat Oral. Un oral adanc, deep throat adevarat si fara reflex de voma. Nota 9 la oral,la normal geme fals , GFE nota 7.5 pentru ca am fost refuzat la anal din cauza dimensiunii. Nu este interesata de forum, ' n-are timp' si are clientela ei formata!? Recomand.
  5. 0756411138 Locatia In Galata, iti cere sa ajungi la o brutarie, dupa care te ghideaza la telefon(destul de prost).M-a intampinat colega ei, o tipa supraponderala, invelita intr-un prosop, proaspat iesita din dus. Eram pregatit sa plec , dar apare colega ei , ma invita sa iau loc sa discutam. Imi comunica ca e pe stop si face doar oral, crezand ca o voi alege pe colega ei. Aleg oral 80 ron/nr la care colega ei intervine: ea nu accepta CIM ! da ,si? te asteptai sa te aleg pe tine? Oral neprotejat, patetic, complimente aduse dimensiunii , 'ca prietenul ei il are cam atat,deci sigur tu ai 21cm ' Mica de statura 150-160cm, varsta 22, sanii normali, fund nu chiar asa bombat , fatza simpatica, cu influente arabesti, dar sigur e **spam editat**itara. par mediu-lung, bruneta, vestimentatie - blugi tricou dantura -fara probleme evidente, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul- bune. Accepta OWO,Oral. Nu accepta CIM. Nota 7 la oral , GFE nota 8 pentru ca este placuta , comunicativa. Locatie 5-6, am ramas incaltat ! Baie jalnica. Eu nu revin, nu recomand.
×
×
  • Creează nouă...