Sari la conținut

zurly

Serious Contributor
  • Număr conținut

    320
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zurly

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Malul mării

Vizitatori Recenți Profil

5.596 citiri profil

zurly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

559

Reputație

  1. Eu te cred... d-abia am reusit sa fac gang bang cu tine la Constanta, daramite sa mai vin la Bucuresti acuma cu autocarul. Nu ne-am mai sincronizat cum trebuie de multa vreme. Succes in tot ceea ce-ti propui, eu si futacii de pe forum te sustinem. Sunt sigur ca vei obtine tot ceea ce-ti doresti!
  2. Buna seara Raisa, am facut gang bang intre noi pana cand ai raspuns si ai revenit. Ne-am consumat fanteziile p-aici pe forum pe la alte pasarici dar daca raspunzi la apeluri poate ne revine imaginatia la loc. :)))))
  3. Mi-ai dat flashback cu școala generală când făceam selecție la orele la care să mă duc.
  4. Deci o sa ma pot autentifica cu pula altuia. Astea nu fac parte din incalcarea GDPR-ului. Parerea mea este ca daca chiar va doriti ca cei care posteaza sa faca dovada ca sunt majori... puneti un formular de completat la inregistrare, si fiecare posteaza pe propria raspundere. Nu e nevoie sa le cereti date cu caracter personal sau sa faca vreo dovada. Lucrurile astea nu se cer si nu se ofera.
  5. Ce sa mai zic de bulangiii care se duc cu flori... c-am primit o palma pe cur de la Inna ca ma duc sa dau la buci fara o floare... voi nu sunteti oameni! La final m-a amenintat cu un strap-on.
  6. Ca face bazin de cel putin 4 ori pe saptamana.
  7. Stie roaba lui D-zeu toate nebuniile... ce e important e ca e om inainte de toate, apoi femeie... si ca s-o citez pe ea ... o doamna dupa ce iese pe usa si o curva in pat cand se intoarce. Este cea mai matura escorta din toate punctele de vedere la care am fost pana acum. Am mai avut 2-3 intrevederi dupa prima recenzie de pe-aici, am asteptat sa explodeze colegii de comitet ca sa rad de faptul ca preconizarile mele se adeveresc... fetei ii place sa se futa prin a lega o conexiune cu partenerul... chestie pe care majoritatea ciumpalacelor de pe forum nu o vor intelege niciodata. Sper sa am timp sa va povestesc in detaliu restul intalnirlor, nu detin aceste zeci de minute momentan... asa ca faceti-va povestea voastra pana una alta. :)) Inna la un moment dat se va intoarce la viata ei linistita, unde va alege sa se futa cu un iubit si sa se bucure de meciuri de fotbal si alte chestii de care si noi ne bucuram acum cat timp agenda ei e plina de dimineata pana seara. Fratele futac zurly simte cand o pizda e dezlantuita si cand va vrea din nou la linistea sufleteasca. :))
  8. Topingul de pe Bucuresti cu precizarea ca preturile sunt de Bucuresti si nu Constanta-Mamaia. Spor la citit... si la futut... dupa caz. V-am pus eu link-ul aici... extra.
  9. Deci pretul fix a sarit la 200 de lei in urma prestatiei de senzatie a Mirei. Asa te imbogatesti. Bine, dupa ce i-a zis lui Dima ca are abces, apoi si-a pus pierce in abces... cresterea tarifului a venit de la sine.
  10. Ma, eu veneam in recunoastere, nu in cunoastere. :)) Ca de cunoscut, ne-am cunoscut bine de tot la Constanta. :))
  11. (la) amanet. 🤣 Asteptam primele recenzii de pe Constanta din aceasta oprire scurta dar fructuoasa... dintr-un singur punct de vedere pana acum.
  12. Cand era la mare era mai de gasca la comunicare, acum e cu ignore-ul in traista, fapt pentru care... eu nu mai insist.
  13. Gata, am mai sters, sper sa mearga acuma. Da, era super ok filmul si toata calatoria prin care te ducea. Si site-ul e varza realizat, ca l-as fi folosit ca tot omul, dar e imposibil de lucrat pe el... Daca e sa fie bine, daca nu... nu. Vedem ce o iesi, daca ne mai putem intersecta intr-un fel.
  14. Daca a mai ajuns cineva la Diana, de curand... dati-mi si mie de stire... facea un masaj super misto si legasem o oarecare comunicare... dupa care s-a dus pe pula totul cu site-ul ei, cu taxa de inscriere si cu numarul de telefon schimbat. Am renuntat sa ma mai zbat s-ajung la ea, daca s-a mai schimbat atmosfera intre timp si e mai flexibila din punctul asta de vedere, dati si voi un PM sau ceva... daca nu... nu... viata merge inainte.
×
×
  • Creează nouă...