Sari la conținut

gaijin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gaijin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    :)

Vizitatori Recenți Profil

1.766 citiri profil

gaijin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Pai de la tine vad câte o recenzie pa lună... Adică când intra salariul. Păcat ca nu poți merge la fetițe si cu bonuri de masa :)
  2. Deci numai o data pa luna? Vorba cantecului: macar o data pa luna, sa ducem o viata buna... In rest, dreapta? :))))))
  3. Brasovul este pentru mine ceea ce Beatrice este pentru tine: prima dragoste :kiss3 Ce te face sa crezi ca eu sunt **spam editat**? Nu vezi ca am un cont de vreo 10 ani? Nu l-am folosit, ca am fost plecat din tara. Dar am revenit... Mai am cate ceva de lucru :rax2
  4. Gay-eanule, si centuristelor oferi flori? Tot trandafiri? Dacă da, te admir, ești idolul meu 😂 Nu mulți dintre noi suntem atât de gentlemeni. Tine stindardul sus. Arată fetelor cine-i curvarul model. Fă-le sa te iubească. Altăniciodată, idolul femeilor dar mai ales al bărbaților 😈😈😈
  5. Totuși, nici Altăniciodată nu-i băiat rau. Ai văzut ca se duce la fetițe cu flori... 😈😈😈
  6. i-am transmis. Te saluta si ea. Fata faina. Nu știu ce a putut vedea la Altăniciodată :)
  7. Macar plimbareala a fost moca, fara bani.
  8. De când o curva are reputație? Sa învețe ce e ala respect. Sa-si ceara scuze pentru nesimțirea de care a dat dovada.
  9. Mda, ma vad nevoit sa intervin :))))) Unii futaci au ajuns la ea si au lasat recenzii. Altii nu au ajuns pentru ca dameza si-a batut pula de ei si nu si-a mai onorat programarea facuta. Si eu sunt patit cu ea!!! Cele care fac faze de astea trebuie boicotate. Sa stie ce e ala respect fata de curvar. Nici macar un mesaj sa dea. Am sunat-o de vreo 5 ori pe tel. si de cateva ori pe wapp. Nici macar un nenorocit de msj in care sa imi zica , ca repara ceva prin casa... Si mai face si pula mare pe acilea. Hai sictir, fa!!!
  10. Pai dacă au fost tepuiti pe care nu i-a mai primit înseamnă ca trebuie trecuta la de evitat. Punct!
  11. gaijin

    😀

    Am văzut o gramada de recenzii negative la adresa ta. Si aici si pe Brașov. Care e faza?
  12. Iti spun eu de ce... Ai lăsat un client sa aștepte. Programare facuta cu 30 min înainte după care nu ai mai răspuns! Puteai da măcar un msj!
×
×
  • Creează nouă...