Sari la conținut

strumpf

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre strumpf

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Neamț
  • Interese
    Să descopăr lucruri noi...

Vizitatori Recenți Profil

1.436 citiri profil

strumpf's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputație

  1. Nu e intenția mea sa fac comentarii răutăcioase...era o părere...un gând...de care poți tine seama sau nu... Ideea pe care vreau să o subliniez este ca e tare ușor în astfel de cazuri să nu simți chimie cu nimeni...și atunci se produce o oarecare frustrare legat de cel care vine la tine. Dar ...ai dreptate ...este decizia ta. Zi frumoasă!
  2. Mulțumesc mult pentru răspuns și promptitudine. Așteptăm cu interes noutățile.
  3. O părere dacă vrei să o primești...acest FK în funcție de chimie este un pic prea subiectiv...ori este ori nu este... Eu te încurajez să îl lași și sa îl susții dar nu lasa asa la voia întâmplării...e posibil sa fie confrați care nu au fost buni la chimie... Banii pe care ii primești nu sunt în funcție de chimie nu? Succes!
  4. Eugenix spune-mi te rog cum a fost la ultima vizită la Ema și dacă știi de ce nu mai are anunțul valabil? Da-ne detalii faine... Așteptăm cu interes. Cu respect
  5. Vino cu încredere! Atâta vreme cât vei fi serioasă și vei face treaba buna vei avea susținători. Dacă poți actualizează lista cu preturi și servicii și ispiteste-ne cu o poză nouă. Te așteptăm!
  6. Seara bună! Mare realizare ar fi să reușesc să ajung să o vizitez pe domnișoara. Aștept sugestii bune legate de cum se poate acest lucru. Inclusiv un sfat direct de la Amalia ar fi ideal. Prietenul la nevoie se cunoaște!
  7. Vă salut cu drag! Ce noutăți aveți despre domnișoara Ema? Nu se vede anunțul... Cine are ceva detalii? Mulțumesc!
  8. Vă salut cu drag pe toți! Și în special pe domnișoara Amalia. As vrea sa ma sfătuiți, sa ma îndrumați sau orice ar fi potrivit pentru a putea sa ma bucur și eu de nurii domnișoarei. Zi frumoasă!
  9. Ziua bună, tuturor! Vă rog să ajutați un doritor de clipe frumoase cu Amalia să ajungă la ea. Care este secretul? Amalia dragă...dacă citești acest mesaj fa încă om fericit te rog. Cu respect.
  10. peka25 te rog da-ne câteva detalii...impresii la cald...spune-ne o poveste despre frumoasă Amalia...
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/amalia/e3f63d7156eh7249d2040084107ghh55.html După Publi a ajuns în Piatra și probabil ca este dorită/așteptată de multă lume. Cu acest prilej, dragă Amalia, te rog fa-mi și mie puțin loc în agendă...de mult visez sa te reîntâlnesc.
  12. Bună Amalia! Te rog primește-mă și pe mine la tine...😇
  13. Seara buna! Chiar daca nu mai e nevoie de prezentari prea multe aceasta fata are tot ce trebuie. Ea este cea din poze, o prezenta mai mult decat placuta. Am fost la ea si m-am simtit minunat. Note doar din cele mari 10. Primirea cu o poveste de inceput, apoi trecut la un oral bun, apoi in pozitia mama iedului si la final o poveste de noapte buna. De revenit - cu siguranta. Multmesc Adelina!
  14. Seara buna ! Am tot incercat in zile diferite sa o contactez..nu a mai raspuns...a mai fost cineva ? are cineva ceva detalii in plus...? Am vazut anuntul ca fiind valabil dar no answer...
×
×
  • Creează nouă...