Sari la conținut

mon ami

Serious Contributor
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mon ami

  • Dată Naștere 16.11.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

6.354 citiri profil

mon ami's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

98

Reputație

  1. Delicioasa fata ! Dulce, apetisanta, numa' buna de iubit. Contrar obiceiului meu a fost o escapada pusa la cale ad-hoc. I-am scris un mesaj fara sa-mi fac iluzii, insa mi-a raspuns promt. Am sunat-o si modul in care a decurs conversatia m-a facut sa-i propun o intrevedere pentru a ne cunoaste. A acceptat amabila desi momentul era unul usor nepotrivit. Ne-am cunoscut si intalnirea a fost una foarte reusita. Domnita frumoasa, bine proportionata, o silueta pe care o remarci pe strada. Am servit putin OP si mult mai mult NP in diferite pozitii, partenera mulandu-se pe preferintele mele. O escapada reusita pe care am trecut-o la "de repetat". 40-45 min DTD, cadoul 200 lei, totul protejat deoarece asa este in meniu. Numarul de telefon este cel comunicat de @casinxxx mai sus.
  2. Am cunoscut-o pe Ana anul trecut, cand a fost pentru prima data in Baia Mare. M-am dus atunci pe mana lui @sweetmind si nu mi-a parut rau. Am avut parte atunci de o intalnire de 1h extrem de intensa. M-a frapat atitudinea Anei, constiincioasa, dornica sa te faca sa te simti bine. A fost clar pentru mine ca experienta respectiva trebuie repetata. Ulterior nu am reusit sa-mi sincronizez progranul cu putinele ei vizite facute la noi. Pana acum cateva zile, cand s-a ivit oportunitatea. Mi-am dorit sa testez ceva usor diferit de data aceasta. O intalnire care sa inceapa mai soft cu o crestere graduala a intensitatii, pe masura ce se desfasurau ostilitatile. Ana s-a aratat receptiva, fara mofturi, s-a miscat natural in ritmul pe care-l doream eu. Am inceput cu ON soft de incalzire si tatonare. Trecut la NP in doua pozitii foarte incitante, intercalate de o sesiune prelungita de AP. Finalizare CIM intensa datorita pozitiei si implicarii companioanei de moment. S-a dovedit a fi o experienta foarte reusita, exact cum speram sa fie. Cadoul, 300 lei, intalnirea 50 min DTD. Restul sunt detalii. Locatia foarte bine aleasa, pretabila pentru astfel de activitati recreative. Baia curata, prosop uscat si curat, intr-un cuvant conditii bune. Din partea mea, felicitari Ana pentru atitudine si implicare si, pentru mine, cu siguranta este o experienta de repetat.
  3. Nu stiu daca lucreaza cu circuit inchis. A trecut mai bine de 1 an de la ultima vizita pe care i-am facut-o. Cred doar ca lucreaza ocazional, poate de aici raspunsul pe care ti l-a dat.
  4. Are topic aici pe site. E drept deschis de mine acum o vesnicie .... A fost vedeta la vremea ei.
  5. Poate ai mai mult succes avand deja contacte anterioare. Eu am incercat acum un prim contact, esuat se pare. Asta e, mergem mai departe.
  6. Saptamana trecuta am intalnit-o si eu pe Antonia pentru prima data. Desi vine deja de o buna perioada de timp in orasul nostru, n-am fost convins sa o vizitez. Imi formasem o imagine care s-a dovedit a fi complet eronata. Am petrecut in compania Antoniei vreo 70-75 minute extrem de interesante. Dar mai ales intense. Cu o prezenta volubila, sociabila si preocupata cu adevarat de reusita momentului, s-a dovedit a fi o partenera de top. Faptul ca nu am vizitat-o pana acum reprezinta cu siguranta o pierdere. Cu siguranta voi lua in calcul sa o revad cand va fi la noi.
  7. Ce spui tu ca ai simtitit la telefon eu am trait live cand am cunoscut-o. S-a intamplat cu ceva timp in urma, nu am vrut sa las o recenzie nasoala deoarece in acel moment era pe val in perceptia celor care mai posteaza pe aici. Am fost o singura data si cu siguranta nu va fi si o a doua oara. A fost cea mai proasta alegere pe care am facut-o vreodata in acest domeniu. Si totul raportat la atitudinea domnitei. Rece, distanta, cu aere de maxima superioritate. Cred ca si un ghetar ar fi emanat mai multa caldura decat ea
  8. Zilele trecute am vizitat-o si eu pe Miky pentru prima data. Programarea a fost facuta din timp si totul a decurs ok. Pentru o prima intalnire o cataloghez ca fiind destul de reusita cu potential de imbunatatire. Am ales sa stau o jumatate de ora de data aceasta pentru a vedea cum decurg "ostilitatile". Miky s-a dovedit a fi sociabila, o companie placuta per ansamblu. Nu voi detalia foarte tare activitatile desfasurate impreuna, ci doar voi mentiona ca am inceput cu o repriza de ON dupa care s-a pus balonasul si am testat cateva pozitii care pun in valoare corpul atragator al acestei domnite. Am stat o jumatate de ora, am achitat 150 lei si am plecat multumit pentru acest moment. Este loc de mai bine, cu siguranta, Este foarte adevarat ca nici momentul nu a fost unul propice, nimerind intr-o zi caniculara, imediat dupa orele pranzului. Una peste alta cred ca voi reveni si a doua oara. Cateva cuvinte si despre locatie. Curata, decenta, intr-o zona ok. Gel de dus, prosop curat si uscat, intr-un cuvant conditii bune.
  9. Trebuie sa recunosc ca m-a starnit avalansa de opinii pozitive intr-o perioada asa scurta de timp. Am reusit sa prind o fereastra de timp disponibila in programul ei doar cu o programare pentru ziua urmatoare. Pentru prima intalnire a fost bine spre foarte bine. Am avut parte de o companie agreabila, Belle fiind o persoana comunicativa si degajata. Am apreciat mult implicarea manifestata si cu certitudine a fost o experienta pe care intentionez sa o repet.
  10. Cu ceva zile in urma chiar imi reprosam oarecum ca nu mi-am facut nicodata timp sa scriu cateva randuri pe acest topic. Nu prea-i vedeam rostul, doar sa ma anunt si eu ca am trecut pe la Amalia si ca sunt satisfacut de experienta avuta ? Pai, cam asta afirma (probabil) marea majoritate a celor care i-au trecut pragul. Prima data am aterizat la Amalia chiar in perioada ei de inceput in oras. Pe cand avea locatia pe Cosbuc. A fost o experienta deosebit de placuta pe care mi-am dorit s-o repet. Si am facut-o (adica am repetat experienta) de mai multe ori. Si o voi mai face de fiecare data cand voi avea ocazia. Deoarece nu am avut niciodata nimic ce sa-i reprosez. Deoarece s-a straduit de fiecare data sa intretina o atmosfera relaxata si confortabila, menita sa-mi creeze o stare de bine. Desi ne cunoastem de ceva vreme, intotdeauna am aflat de prezenta ei in oras de pe acest topic. Niciodata din alta parte. Iar cand mi se face dor de-o „nebunie” cu Amalia, imi organizez ploile. Avansez mai multe scenarii (data/ora), si o batem in cuie de comun acord. De regula cu o zi inainte. Stiu ca este solicitata, stiu ca nu-si programeaza multe intalniri intr-o zi, si daca vreau sa o vizitez trebuie sa ma organizez putin. Mai multe nu cred ca ar fi de spus. Pentru mine este prima optiune in momentele in care hormonii preiau haturile. Peace ! .
  11. Am fost eu cu cateva luni in urma. De dragul vremurilor trecute ... Normal, au trecut anii si peste ea iar acest aspect se vede din primul moment. Inca se prezinta bine. Am fost usor dezamagit de intalnirea noastra si nu cred ca voi reveni. Ca si tarife, in primavara era 200/400.
  12. Bine-ai sosit pe la noi, Andreea. Sper sa-ti placa baimarenii (si ei pe tine, desigur 😃)
  13. Ha-ha !!! Parea prea monotona sectiunea Baia Mare a forumului ? Colegul care si-a varsat nemultumirea in posturile anterioare are tot dreptul la o parere personala, dar ........ nu pare ok. In primul rand i-as sugera sa foloseasca singularul la persoana intai si nu pluralul. De ex. "noi nu te vrem" este o aberatie. Nu are de unde sti ce doresc altii, nu-i asa ? Avea tot dreptul sa expuna un punct de vedere total negativ. Insa cand a devenit virulent, din dorinta de a expune mai multe argumente, acestea au devenit contradictorii. Am cunoscut-o pe Gina, am petrecut 1h in compania ei, insa cele afirmate de Vasile n-au acoperire in ceea ce ma priveste. N-am recenzat la acel moment, n-o voi face nici acum. Spun doar ca raportat la propria-mi experienta cu Gina, nu se "pupa" lucrurile.
  14. Hello, Ajuta-ma si pe mine te rog cu o informatie. Numarul tau de telefon este cel din titlu ? 0751611724 ? Habar n-am de ce, dar nu mai reusesc sa vad informatiile din semnatura. Sa fie de la mine sau de la modificarile acestea de design, n-am idee. O seara faina,
×
×
  • Creează nouă...