Sari la conținut

iliuta

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iliuta

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    zulu

Vizitatori Recenți Profil

1.709 citiri profil

iliuta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Am fost recent la ea si nu ma asteptam sa fie atat de bine. Locatia- Hala Traian, camera ok cu aer si baie, pat confortabil Prestatia: se vede ca are ceva experienta, te maseaza bine bine de tot si fara graba. Dupa ce a terminat masajul de relaxare a trecut la cel erotic in care m-am bucurat de fiecare cm de piele fina. OP facut cu atentie la zone adiancente si apoi am schimbat ceva pozitii, este stramta se misca bine si are carnea super tare. Finalizare in balon, doggy. De revenit clar! Merita fiecare leu!
  2. Pt ca vocea de la telefon mi-a dat de inteles ca este misto am mers si bine am facut! Fratilor, e buna rau si frumusica si vorbeste si glumeste cu tine, zici ca-i civila. 150 tragerea, oral NP cu priviri cu deep cu ce vrei. Normal evident protejat, te calareste zambeste vorbeste cu tine, ii place. De revenit clar! Mergeti acum cat e 150 ca la cat de buna e si cum te fute merita mai mult. Mi-a spus ca n-a mai lucrat in Romania, dar nevoita de covid a revenit aici. Nu va sta prea mult, e cam alta clasa oricum. Ciocane tari!
  3. N-am mai vazut-o, posibil sa fie fresh. 28 ani, Sala Palatului 150/250, voce placuta. N-am dat, inca. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/lorette-sector-1/714i8fg7999777i6e3de64623g4hi3ie.html
  4. Salutare! Am fost la Lisa de mai multe ori, destul de greu de prins in timpul zilei, probabil are multe programari. Notele: Locatie: 8, in diagonala cu Dental Hospital Aspect: 9 Machiata super fin, inalta, super draguta, clar civila, buze superbe, picioare lungi si buci senzationale. Sani maricei si super excitabili Oral: 8.5 Neprotejat, putin cam dur dar deep Normal: 9 Protejat, se implica, te trage in ea, geme, se umezeste natural. Gfe: 9.8 De cand am intrat pe usa m-a primit extrem de prietenoasa si zambitoare Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, glumeata si bine dispusa) Igiena: 10 a facut dus inainte in incepem sesiunea, piele fina fina, pasa curata, fina, dulce Halat: 200 RON (30minute) Actiunea: Am stabilit prin sms detaliile, am ajuns in jurul orei 20 si cand a deschis usa s-a luminat toata la fata parca. M-a asteptat intr-un furou negru, pe dedesupt avea lenjerie neagra. Mi-a oferit apa, suc, chit-chat la o tigara. Dupa ce am stat de vorba, s-a dus la dus, eu venisem pregatit de acasa si am asteptat-o in camera. Camera, micuta, muzica in surdina totul curat, patul cam scartaie. Cand a revenit de la dus a inceput cu mangaieri si FK direct, are niste buze criminale si saruta foarte bine, igiena impecabila cum spuneam. A inceput un oral neprotejat la cererea mea executat cu atentie, deep si cu ruperi de ritm, te priveste in ochi. Am montat pelerina si am inceput cu LOT unde s-a descurcat de minune apoi am schimbat in doggy unde bucile alea merita framantate bine de tot.Geme placut, mai si rade si face glumite pe parcurs iar finalizarea a fost in balon Mi-a oferit servetele umede, apoi am mers la baie. Door to door 35minute timp in care nu am auzit telefon sunand, nu am auzit vreo colega sau pe altcineva. De revenit? ABSOLUT! E buna rau fratilor, girl nextdoor like, e pacat sa nu o loviti. Bafta si ciocane tari!
  5. vine vara, baga mai mult solar draguto
  6. https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/6830-andreea-0733177912-uniriibcr/
×
×
  • Creează nouă...