Sari la conținut

llaur

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre llaur

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.341 citiri profil

llaur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputație

  1. Ma luat'o eu pt un oral, lasat de la 60 la 50, dar nimic wow, e si cam plictisita. In schimb e frumusica si are curul tare, as incerca'o si la normal.
  2. Am vazut un anunt pe publi, dominatoarea ela, folosea o poza a Luizei. Poate sti mai multe detalii
  3. Astazi am vazut pentru a doua oara in fata la decathlon o pustoaica bruneta, inalta, frumusica la fata. Din trebuia sa ajung undeva si cand m-am intors, maxim 30 de minute, ii luase locul sifilioasa aia care statea la cablul romanesc. Mi-am facut de lucru prin zona vreo ora dar nu s'a mai intors. Undeva pe la ora 16 asta, data trecuta cred ca am am vazut-o intre 13-15 cam asa. A testat-o cineva? Sper luni sa o prind, o sa trec dupa pranz.
  4. 50 oral, 60 normal si 100 combinat. I-am dat 50 pe NP pana la urma.
  5. Era buna aia de la decathlon, dar nu am mai vazut'o de ceva timp. In schimb am luat'o o domnisoara de etnie de la benzinaria de la intrare din blejoi, cum vii de la giratoriul suspendat. Bruneta, imbracata in negru cu niste pantaloni de latex, fund mare. Actiunea pe campul din dreapta pe unde sunt fermele alea. Cam grabita la normal, mecanic... Dar aveam o curiozitate cu fata de etnie. De facut pofta odata merge :))
  6. Am vazut si eu fata asta de care zici, acum 3 zile. Era chiar dupa giratoriu. Inalta, bruneta cu haine mulate. M'am gandit ca nu e fata la treaba.
  7. Acum vreo 45 de minute, pe langa uratele alea 4 de la shopping city din giratoriu a aparut o gipsanca slaba, mica de inaltime. A avut si anunt pe publi, facea la apartament, am cautat dar nu il.mai gasesc. 60 NP, nu am intrebat altceva. Lupta s'a dat pe capota masinii in spate la dezmbrari, in spate la Davinci. Simpatica pustoaica, zicea ca are 20 de ani.
  8. E la Ploiesti duduia, am sunat si pretinde 150 fin 250 ora... La telefon e placuta, vorbeste frumos. Dar la banii astia nu cred ca merita. Aveam o curiozitate dar cred ca zic pas.
  9. llaur

    Sex in 3

    Salut confrati, cunoasteti o escorta care sa accepte sex cu 2 barbati in acelasi timp? De preferat slim fit. Gracias.
  10. Nu cred ca are treaba garda, multi vin cu amantele la apartamente de genul, altii in delegatie o noapte, doua. Mie mi se pare mai safe decat la hotel, unde imi dau buletinul...
  11. Daca scrii pe olx regim hotelier gasesti garsoniere si apartamente, chiar si in centru cu 50 tranzitul, scrie pe la descriere. Sunt vreo 3 la banii astia. Ea zicea ca de obicei merge la Viva, dar ma cunoaste cineva de la receptie si nu am cum...
  12. La telefon e foarte amabila, pare ok dupa voce. A ramas sa ne vedem zilele astea, sper sa prind timp ca vreau neaparat sa o incerc. Am gasit si o locatie de inchiriat pe olx, 50 lei tranzitul 4 ore.
  13. Era coada la ea aseara, nu am apucat sa o iau... E frumusica tare, clar trebuie incercata.
  14. Nu am mai vazut fete la best de 6-7 ani. Stateau vizavi de statia GPL pe vremuri. Chiar m'ai facut curios.
  15. Tot o bruneta buna am vazut si eu acum cateva seri in fata la Elvila. Aceleasi scoruri pe care le'ai zis si tu, imbracata cu niste colanti inflorati. Sunt curios daca e aceeasi.
×
×
  • Creează nouă...