Sari la conținut

talibanu

Membru Premium
  • Număr conținut

    10.129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

talibanu a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 9 2022

talibanu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre talibanu

  • Dată Naștere 07.05.1920

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Departe
  • Interese
    Țâțeeeeee

Informatii de Contact

  • Telefon:
    tali_banu69

Vizitatori Recenți Profil

29.352 citiri profil

talibanu's Achievements

  1. Varule, eu am iertat-o, a avut si ea un moment de blonda 🤣 daca eu am putut, sunt sigur ca poti si tu am impresia ca fata merita "deranjul"
  2. Uite o discutie cu sens: faci fk? Daca da, as veni si eu sa te cunosc, daca nu, am alte variante care includ si acest serviciu. Le: Acum am vazut ca ai editat unul din raspunsuri nu am timp si rabdare sa recitesc toate discutiile de 1000 de ori sa vad cine si unde a editat.
  3. Nu era mai usor sa spui daca faci sau nu? Sau daca e in functie de chimie sau igiena...etc Prin raspunsul asta creezi alte discutii fara sens.
  4. Multi stiti despre cazul raimondei de la iasi. @Anisia10 e in constanta si poate confirma. Exista un link pentru donatii acolo, pentru cei care pot, daca ar pune toti utilizatorii o suma, chiar si mica, fata aia ar avea o sansa in plus la o viata normala. Eu zic ca un 50 lei nu baga pe nimeni in faliment. Ca sa nu stati sa cautati prea mult, va las aici datele de cont: Chelaru Adriana RO19 BRDE 240S V524 5912 2400 LE: eu am trimis ceva, nu scriu asta ca sa ma laud, ci ca sa incerc sa incurajez lumea sa dea o mana de ajutor.
  5. Au fost discutii legate de igiena fetei, uni zic asa, uni zic invers. In privat am primit semnale negative deaia sunt curios cum sta treaba defapt 🤣
  6. Mergem amandoi la cristina saptamana viitoare si le masuram, a zis ca are ea șubler
  7. Iti dau revolutul meu? Eu nu i-am scris dar daca tot dai ore moca la gagici, partikip 🤣
  8. Deci oficial pe forumul asta nu mai am nici un prieten. Cum e posibil sa avem asemenea țâțe in oras si eu sa nu le stiu 🤣🤣 Fata asta m-a futut, si cand zic asta...chiar asa e 🤣🤣 pur si simplu nu am avut destula pla sa ii dau, ca ar mai fi vrut 🤣🤣 Nici macar nu va mai povestesc ca dupa aia iar nu mai prind loc la ea. Pot spune ca m-a futut de toti banii 🤣 Vreau sa zic doar atat: GFE - 10+ restul e can can
  9. Eu? Da...pensionar jegos. Recunosc!
  10. Ia prima data si studiaza escortele de la top, vezi daca iti place ceva si incearca-ti norocul si dupa mai vorbim
×
×
  • Creează nouă...