Sari la conținut

ionut_s80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionut_s80

  • Dată Naștere 10.02.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Nimic special

Vizitatori Recenți Profil

5.668 citiri profil

ionut_s80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

70

Reputație

  1. ionut_s80

    Anna

    Astea sunt motivele pentru care m-am oprit din postat de ceva vreme si din a vizita aceste fenomene ca altfel nu le pot numi. PS : fie vorba intre noi, nu am incredere in mine dar in altcineva :)) Cel mai destept cedeaza. Sa auzim de bine !
  2. ionut_s80

    Anna

    am sunat eu , imi placeau pozele , un sictir si o aroganta pe ea de m a facut sa ma razgandesc, din pacate in ploiesti nimic interesant , sa sune frumos, sa nu fiu nesimtit.
  3. E cineva care a trecut pe la domnisoara? Curiozitatea ma omoara ) , poza foarte interesanta Anuntul suna cam asa: Details:Tarif: 300 RON Ofer domnilor maturi si potenti financiar o experienta erotica deosebita, mangaieri sarutari, pasiune si erotism. . Sex oral, normal si un masaj erotic de neuitat!
  4. Salutare, Vizitat din nou domnisoara acum putin timp. In mare mentin notele numai ca acum am stat ceva mai mult, am incercat varianta full pt ca eram dator de la recenzia trecuta, in plus am incercat si normalul, oralul cu siguranta a fost mai calitativ. Nu mai intru in amanunte deoarece sunt aproape aceleasi. Notele : Locatia : 8,5 ; in camera actiunii obisnuita saltea pe jos, baia curata, cu servetele, sapun lichid, prosop.(mentionez ca vizita a fost facuta cand presta in locatia de la Caraiman, un coleg vad ca a facut recenzie cu locatie noua) Aspect fata : 7,5 ; 1,60m inaltime, in jur de 50 kg, draguta, sani micuti, fund bombat, curata, fara mirosuri ciudate. Oral: 8,5 ,neprotejat, cu CIM, tehnica mai buna Normal : 8, am incercat mai multe pozitii, se misca bine, se implica, geme, se umezeste natural. Gfe : 7,5 ; Amabila, atenta, te face sa te simti bine, un aspect foarte important. Pret: 150 Ron Oral neprotejat cu CIM + normal protejat / 2 finalizari In concluzie o recomand, o sa revin cu siguranta !
  5. Probabil colegul Huan a prins-o intr-o zi cand nu a fost apa sau pasta de dinti la baie ), la mine a fost ok , din cauza asta am dat notele asa de mari, si da imi plac fetele slim....si nu numai
  6. Cam scump , ce-i drept dar conteaza cum te simti in momentul respectiv. E un feeling de moment , sa-i zic asa
  7. Salutare, Cutreierand pe net in cautarea unor noutati pe plan local am dat peste anuntul : http://www.raidploiesti.com/anunturi/anunt/escort-03285 Am sunat la numarul afisat, foarte amabila fata, mi-a dat indicatiile dorite : Oral + Normal protejat \30 min - 200 lei + FK iar ca locatie pe soseaua vestului,la bloc, inaintea unitatii militare. Intrigat un pic de amabilitate si din dorinta de a testa ceva nou am purces la drum spunandu-i ca revin cu tel cand sunt in zona. Ajuns in locatie, am fost poftit inauntru, abia se mutase, mobila era insirata prin casa dar canapeaua si dormitorul au fost libere. Fata draguta, chiar frumusica, 1,60m, slabuta, 45-50kg maxim, genul slim. Am ramas impreuna la tigare, am pornit cateva discutii, totul in regula. In final ne-am inteles la jumatate de ora de distractie contra sumei de 150 lei. M-a poftit in dormitor dupa 15-20 de min de stat la vorba, s-a dus la baie si s-a intors in camera imbracata sexy, am inceput cu sarutari, cu mangaieri, gemete, super...dupa care m-a rugat sa pun cauciucul si a pornit cu un oral destul de ok, pt mine un pic deranjant din cauza protectiei dar m-am conformat. Dupa alte 5-10 minute a venit deasupra din proprie initiativa, foarte strimta, atenta la dorintele mele si s-a miscat intr-un mare fel, cu sarutari in continuare si tot tacamul, cu tinut in brate, ce sa mai zic, m-am simtit ca la 18 ani. , deznodamantul avand loc in balonas. Ne-am igienizat pe rand la baie si am pornit in living la o tigare si la continuarea discutiilor incepute anterior. Am mai stat cred vreo 10 min , am multumit si urat noapte buna.Uitandu-ma la ceas am realizat ca am stat in jur de 1 ora, initial intelegerea facuta era de jumatate de ora dar n-am simtit nici o presiune din partea ei referitoare la acest aspect. Notele : Locatie : 8, in curs de aranjare, baie curata, sampon, hartie. Aspect fata : 9, inaltime 1,60m, 45-50 kg, slim, sani potriviti, fermi, deliciosi Oral : 7 din cauza protectiei, dar a fost acceptabil. Normal : 9,5, implicare, atentie, gemete. Gfe : 9,5 vorbit frumos, FK intretinut, strangeri in brate, m-am simtit de parca era partenerea mea de ceva timp. Pret : 150 lei\30 min dar am stat 1 ora. In concluzie : per total de la mine are nota 9, eu unul m-am simtit foarte bine, deci recomand cu incredere! Sa aveti spor !
  8. Salutare colegi, Cam greu cu timpul liber dar trebuie sa impartasesc "trairile" mele Vizitat domnisoara, acum 2-3 saptamani, la o ora destul de tarzie, gen miezul noptii. Am incercat mai multe variante dar a fost singura prompta din seara respectiva. Sunat la nr de tel din titlu, facut programare in 10 min , locatia caziono Europa, exact fosta locatie a Simonei. M-am inteles la un oral neprotejat cu finalizare orala , ca era tarziu si eram obosit , la pretul de 50 lei. Notele: Locatia : 8,5 ; mai curata decat pe vremea Simonei, in camera actiunii avea o saltea pe jos, baia curata, cu servetele, sapun lichid, prosop. Aspect fata : 7,5 ; 1,60m inaltime, in jur de 50 kg, draguta, sani micuti, fund bombat, un pic de burtica, curata, fara mirosuri ciudate. Oral: 8 ;Neprotejat, cu CIM, un pic de atentie si la zonele alaturate, s-a concentrat mai mult pe caput:), mi s-a parut un pic grabita.Una peste alta mie mi-a placut. Normal : nu am facut. Gfe : 7 ; Amabila, sarutari pe corp, fara FK, nici nu am cerut,ai cu cine schimba cateva vorbe. Pret: 50 Ron Oral neprotejat cu CIM In concluzie o recomand, mi-am propus sa revin pt varianta full sa dau note si la normal !
  9. Salutare colegi, Am vizitat si eu cuibul de langa Cina, sunat ,ne-am inteles pt O+N 70 lei /fin, programare in 30 de minute, ajuns in fata blocului, m-a indrumat catre apartament. Fata de pozele postate in anunturi sincer mare dezamagire, chiar nu stiu ce m-a facut sa raman, mi-am zis sa-i dau o sansa... In locatie mi-a deschisa o fata in jur de 35-38 de ani, un pic creola, sani imensi, plinuta bine, vazand colega ei am zis totsi sa raman dar nu m-a dat pe spate la nici un capitol. Colega 1,60m, 75 kg lejer,24-25 de ani, sani mari si moi, lasati, burta mare, niste masuri disproportionate. Acum am zis ca raman pt un oral dar executia lui l-a facut pe cel mic sa adoarma, am incercat sa-mi dau putin interesul in trezirea lui, apoi am zis sa trec si la normal care a tinut pana a obosit tipa, vreo 10 min.Am propus sa trecem inapoi la oral incercad sa finalizez. Din pacate succesul nu a fost de partea mea si am renuntat de comun acord. Notele sunt dupa cum urmeaza : Locatie :8 cat de cat ok, baie curata. Aspect : 5, din punctul meu de vedere, sincer nu e pe gustul meu. Oral :4 , fara artificii, fara atentie, cu jena din cauza dintilor. Normal : 6, se implica intr-un grad **spam editat**. GFE : 3, amabila, incearca sa te multumeasca. Halatul : 70 lei In concluzie, numai revin, scurt si concis. Bafta si spor la lucruri bune !
  10. Tin sa precizez ca am prins-o foarte greu pe domnisoara la tel si din cate am inteles are program decat intre 12:00 si 20:00. De 3 zile incerc sa fac o programare si din pacate nu gasesc loc liber . Asa ca mai incearca si sigur o sa reusesti !
  11. Acum vreo saptamana, in jurul orelor 18:00 am ocolit carrefoure-ul pe centura,pe noul pod, la intrarea in ploiesti si am iesit exact peste drum de sediul fancurier intr-o mica intersectie, statea o fatuca acolo si se tot uita in stanga si-n dreapta dupa cine opreste.Nu am putut opri sa intreb pt ca aveam companie dar nu arata rau, cam 1,60m, 45-50 kg, dragutica la fata. Aviz amatorilor !
  12. Devine din ce in ce mai curios, am sunat si eu, locatia undeva pe langa Penny market, in Baicoi, lucreaza in intervalul orar 10:00 - 22:00 din cate am inteles, a mentionat ca pozele sunt reale si pretul ar fi 120/ora pt oral si normal. Momentan imi este imposibil sa ajung zilele astea, sa spargem odata gheata ). Totusi poate avem colegi cu mai mult timp liber care vor sa scrie si o recenzie...
  13. merci mult asterica, daca ajung in zona la domnisoara revin cu recenzie aici.
  14. Salutare Inainte de sarbatori fiind prin oras cu febra cumparaturilor am zis sa-mi fac un cadou binemeritat iar dupa ceva absenta pe aici sa revin cu o minirecenzie. Revizitat Gina, numarul de tel este cel din titlu,ca locatie, undeva pe langa liceul Caragiale. Din cauza timpului am trecut decat pt o finalizare rapida , chiar mi-a parut rau ca nu am putut ramane pt o ora. Aceeasi primire calda, discutie in care chiar ai subiecte de vorbit la tigara dinaintea "distractiei", la fel de lipiciosa, stie sa se faca placuta pe toata perioada vizitei. Ca nota generala eu ii dau 10, locatie frumoasa,curata,intretinuta, fata ramane prima din top la serviciile oferite, cel putin pt mine, in ploiesti. O sa revin cu siguranta ! Sa aveti bafta la noi "cuceriri" !
×
×
  • Creează nouă...