Sari la conținut

playa05

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre playa05

  • Dată Naștere 14.05.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

Vizitatori Recenți Profil

2.777 citiri profil

playa05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

107

Reputație

  1. Si-a cerut scuze.... Macar exista bun simt
  2. Stabilit de comun acord cu o ora inainte pe wapp ca la ora 22:00 sa fiu la scara blocului. Ajung, sun... nu raspunde..Scriu pe wapp, nu raspunde. Frumos tratament!
  3. Pentru ca am vazut toate aceste recenzii la superlativ am ajuns si eu. Rasarit de soare, sperand la o experienta relaxanta cu o fata atractiva. Nu va cunosc pe niciunul dintre cei de mai sus si gusturile nu se discuta. Masajul a fost ok insa fata mi se pare mult sub medie in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu este deloc tonifiata, ba dimpotriva. E o fata foarte simpla si fara experienta. Masaj relaxare: nota 8 Fata corp: 6,5 - un pic corpolenta, fund netonifiat, sani maricei, da nu au o forma deosebita, un pic burtica fatza: 8 - figura obisnuita Comunicare: 9- e docila, discuta despre ce vrei tu
  4. Mi-a raspuns mie. A zis ca face doar masaj de relaxare fara finalizare.
  5. Am dorit sa vizitez si eu fata asta si m-am programat. M-a ghidat prin mesaje pe Watsapp si am ajuns la blocul cu pricina, in zona Nerva Traian. Fata imi scrie sa intru in scara si direct la lift ca usa de la intrarea in bloc imi e deschisa. Zis si facut: intru si dau peste domnu portar care ma intreaba direct unde merg. Eu zambesc si ii zic etajul, la care el rade si zice: -Stii al catelea esti azi ? :)) Eu ironic: -Surprinde-ti-ma ! El: Al 15-lea ! A tinut nenea portaru cont ca doar face parte din meseria de portar, sa tina scorul la cate goluri se dau. Mai oameni buni, eu nu am ramas: Uma Thurman si ce se mai spune pe aici... e departe de adevar. AM intrat, am vazut am plecat. Poate era si extenuata fata dar pe mine trasaturile ei nu m-au atras. Pe curand!
  6. La fel mi s-a intamplat si mie. Trebuia sa ne vedem la o ora iar cu 5 minute inainte mi-a zis sa mai astept 15 minute ca a ajuns altcineva si e la usa. Am facut cale intoarsa.
  7. Nu mai este in concediu. Si da, este tare tipa! Am fost la ea si mi-a depasit asteptarile. Cred ca are 1.70 si probabil 21-22 ani. Frumoasa la fata si la corp foarte armonioasa. Nu are sani prea mari dar probabil ca asta este singurul mic minus. Compenseaza pe toate celelalte planuri. Eu prefer totul protejat. Pune energie in ceea ce face si m-a facut sa traiesc momentul. E curata, are cateva tatuaje ... Corp: 9,5 Chip: 9,5 Oral protejat: 9,5 Normal protejat: 9,5 200lei/fin Mie mi-a placut mult!
  8. AM fost si intr-adevar e o tipa foarte placuta, comunicativa, face un masaj bun etc. Fata blonda, 1.70, mi-a parut cam pe la 30-32 ani, un pic de burtica, sani frumusei. Totusi, nu este pentru cei care vor o prospatura, fata e trecuta un pic de prima tinerete dar face un masaj bun. Stiu ca recenziile sunt subiective, dar fata nu e vreun supermodel. Eu i-as da fetei per total un 7,5-8... Garsoniera 8,5 Masaj relaxare(doar asta am cerut): 9
  9. playa05

    Boli in urma ON

    Mai ai numarul medicului? Mie mi-a spus un medic ca enterobacterul nu e daunator si nu face rau in flora bacteriana. M-as consulta un pic cu omul asta. Deci pm sau da-mi te rog ceva contact de al lui daca mai ai.
  10. Nu este ea. E o alta fata. Foloseste pozele fetei de care vorbesti tu ca fiind "asemanatoare". Eu nu am ramas.
  11. :)) hai sa incercam o completare... Oral nepro- 8 se grabeste un pic dar daca ii spui ce vrei se conformeaza rapid. Normal 8.5 - se misca bine si are initiativa, raspunde la tot ce ii ceri.
  12. E o pustoaica frumusica, bruneta, draguta la fatza, cu bun simt, sani frumosi, par frumos. Ma bucur ca am ajuns la ea. M-a tratat cu super bun simt. Apartament frumos,pe Unirii aproape de Casa Poporului cu acces la baie,prosop mare,curat. Am stat o sg fin, 150 lei. Eu am fost cam pe repede inainte. Fatza 8-9 Corp 8-9 - ar trebui sa mai faca un pic de cardio ca sa mai creasca nota, dar e foarte ok si asa Sani frumusei, medii 8-9 Fund/picioare 8-9 M-a asteptat in lenjerie sexy. Este o fata linistita si naturala, are temperament copilaresc. Mie mi-a placut.
  13. Multumesc! Era sa mi-o fur si eu. Noroc cu tine... Dau o bere virtuala!
  14. Am uitat sa notez si partea asta. NP, sa zicem un 8-9....
×
×
  • Creează nouă...