Sari la conținut

necantrax

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre necantrax

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.859 citiri profil

necantrax's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputație

  1. Frumoasa decizie din partea ta pentru barbatii din Galati. Ca si zone frecventate in Galati de escorte sunt Tiglina 1 (garsoniere A-uri), Mazepa 1 (garsoniere G-uri).
  2. Salut, recent iesit din bratele Danei, las un scurt rezumat al intalnirii. Dana o fata tanara, foarte tanara 😅, din spusele ei ar avea 24 de ani, o fata frumoasa blonda, slabuta, inalta undeva de 1.65-1.70, sanii micuti putin lasati, funduletul o ajuta putin bombat. Pozele sunt reale posibil sa fie chiar din locatie. Am stabilit intalnirea prin whatsapp, pe nr 0752961537, putin ciudat programul ei de lucru, undeva pana la orele 16 presteaza (am fugit sa ajung la ea direct de la serviciu). Locatie: 9 M-urile (Tiglina), curat, baia dotata cu tot ce iti trebuie. Aspect: 9 slim frumoasa, blonda, ochi albastri, sani mici(ai am scazut 1 punct, pentru ca-s cam lasati, ar merge un upgrade), fund rotund, carne tare, frumoasa la fata. Oral: 9.5 protejat, cu atentie la bijuterii, fara deep, umed, un supt de oute foarte bine executat(de aici are o nota buna). Normal: 8.5 accepta/propune pozitii, se implica. Gfe: 7 nu saruta, timida mai ales pe timpul sexului normal(nu te priveste, are privirea in jos sau lateral), nu interactioneaza cu tine. Atitudine: 9 putin timida dar foarte placuta, la final chiar ne-am imprietenit. Igiena: 10 curata, nimic suspect, mirosea foarte bine. Nota finala, un -9 dar am mare incredere in ea ca poate mai mult. Tarif: 300 stat o ora, 2 finalizari. De revenit!
  3. Buna Paula, in Galati cand ajungi?
  4. Miruna si Andra clar de evitat (masajul de relaxare foarte slab, cel erotic este o simpla laba trista), Sonia este mai ok, merita macar odata sa mergi la ea.
  5. S-a inchis acest salon? Telefonul este inchis .
  6. Buna Alina, mai esti prin Galati?
  7. Buna dimineata, Mara astazi esti la birou?
  8. Buna Alina, intre deplasarile tale, Brasov si Constanta, fa si o oprire in Galati. Imi doresc sa te mai intalnesc.
  9. Bine ai venit Alessia, poti sa ne oferi cateva detali legate de serviciile prestate de tine si niste fotografii cu tine. Multumesc!
  10. Domnisoara Alina mai presteaza in Galati?
  11. Buna Elena, ai ajuns in Galati? daca nu, cand estimezi ca o sa ajungi. Am vazut 2 sau chiar 3 numere de telefon care este valabil pentru programari. Multumesc.
  12. Alina o fătucă profită de fotografiile tale. Tânăra dornica de aventuri Drobeta-Turnu Severin - Matrimoniale - Publi24.ro
×
×
  • Creează nouă...