Sari la conținut

david23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre david23

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.983 citiri profil

david23's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

23

Reputație

  1. Nu o confund in mod sigur, sincer initial cand am fost la ea nu am dorit sa revin cu recenzie negativa din comoditate cred si pt ca nu sunt genul sa spun lucr negative despre cineva si sa-i aduc un deserviciu,insa vazand si opiniile negative ale colegilor mi-am amintit toata nesimitirea si comportamentul ei de fata de la tara,am detaliat mai sus,nu a facut nimic bine in acele aprox 20-25 min cat am stat in locatie decat sa se vaite si sa comenteze la orice lucru si sa-mi reproseze mie ca ce pretentii am la 150 lei,e total opus fata de cum treb sa se comporte o escorta. Legat de aspect este strict pararea mea, are un corp banal,netonifiat, fara forme,gen unei femei de peste 35 ani,iar la fata este neinteresanta,este chiar urata,o fata simpla, am mers la majorit fetelor din top si din categ lux,poate sunt mai pretentios ,insa la ea nici pe gratis nu as reveni,sunt alte zeci,sute de optiuni cu mult peste ea la orice capitol.
  2. Am vizitat-o si eu acum 2-3 luni, confirm ce a mentionat colegul, are f multe restrictii si o atitudine jalnica. Tot pt 30 min am optat si eu,de la bun inceput a avut obiectii,ca sunt ud pe spate dupa dus,ca o am prea mare si o deranjeza,este de 17-18 cm maxim,ea nefiind chiar stramta,pe la spate nu a acceptat, zero GFE,mi s-a parut pe fast fuck sa scape cat mai rpd, apoi la final mi-a reprosat vazand ca sunt nemultumit ca ce pretentii am la 150 lei?! Ceva de noaptea mintii, de parca eu ii fixez preturile nu ea...Avea o colega motiv care la mom ala avea client si nu voia sa-mi permita sa merg la baie la final pt o mica igienizare macar ,nu dus,abia mi-a permis vazand ca nu tine. O experienta total negativa,am plecat cu o mie de nervi. Legat de fizicul ei nu e absolut nimic interesant, o figura banala,chiar urata, cine spune ca e frumoasa induce colegii in eroare,corpul netonifiat nimic special, e vopsita albastru,nu stiu de ce este la aceasta categorie cu atitudinea ,fizicul si serviciile pe care le are. Nu o recomand sub nicio forma,de revenit nici pe gratis..
  3. Da, azi am fost la ea , probabil in perioada urmatoare va fi tot in Buc.
  4. Am vizitat-o si dupa amiaza pe Jessy ,tocmai revenise in Buc, are o noua locatie f aproape de metrou Mihai Bravu,bloc nou, Jessy este o fata foarte tanara pe la 22 ani, extrem de frumoasa,vesela si sociabila,inteligenta ai ce sa vb cu ea, am optat ptr o finalizare, schimbat cateva pozitii, se implica, posibil sa fi simtit un anumit disconfort fiind mai dotat, poate sunt subiectiv pt ca sunt atras de fetele mai inalte ,ea are cam 1,75 m, este slaba,tonifiata cu un fund perfect, m-am simtit foarte bine in compania ei, pentru mine este clar de revenit cat mai curand.
  5. Nicidecum,nu am facut nk,retin ca a fost o discutie legata de marimea pen..fiind oarecum mare,insa nu sunt genul cu hard etc, asta nu e o problema ca nu ma pot programa,sunt multe optiuni,doar am vaz discutiile pe tema asta ca nu rasp la mesaje, nu o sa mai scriu pe acest topic.
  6. Eu cred ca ar treb sa vb ce e de vorbit si cu cine iti permiti, a fi politicos nu costa nimic, nu ajuta la nimic sa jignesc cum faci tu, nu sunt milog niciun pct de vedere,doar am.mentionat ce au zis si alti colegi anterior, nu-mi pasa ca nu rasp,sunt mult optiuni pe site si nu numai.
  7. Hey, Alecsa ti-am scris de cateva ori zilele acestea, nr cu 981 la final, te-am vizitat de 2 ori anterior,o sa evit sa iti trimit alte msj daca nu se poate sa ma programezi. O zi frumoasa!
  8. Total de acord, am vizitat-o si eu dupa Craciun, are o atitudine f rece, eu am stat 10 min in apartam pt ca a zis ca sunt f dotat si nu putem face sex ci doar sa imi faca oral,care e unul f banal/slabut,atunci nu avea mentionat la descriere ca nu accepta marimi mari. I-am comunicat ca nu am venit pt oral si e vina ei ca nu scrie ca refuza marimi mari,desi nu are m multe de 17-18 cm,am dorit jumatate din suma inapoi pt ca nu era vina mea si nu facusem sex, bautusem drumul pana la marginea Buc,dupa 2 propozitii m-a amenintat ca o sa cheme paza desi eu i-am vb f frumos si nu am jignit,nu am ridicat tonul,pana la urma mi-a dat inapoi 100 lei, in per aia era 200 lei finalizarea. Poate Monica e o pers ok,mi-a lasat impresia ca e pe graba,zero GFE,unii colegi sunt multumiti,multi nu, eu unul nu o recomand.
  9. Hey, incerc si eu sa ma program de la tn, ti-am scris azi, este nr cu 981 la final,presup ca ai multe msj,am fost in noiembr de 2 ori la tn,nu vreau sa insist cu multe mesaje. O zi placuta !
  10. Hey, incerc si eu sa ma program de cateva zile la tn, ti-am scris si azi, este nr cu 981 la final, nu vreau sa insist cu multe mesaje. O zi placuta!
  11. Îmi pare foarte plauzibilă varianta mai ales cea cu băutura pt că în ziua în care nu mi-a mai răspuns la confirmarea programarii,mai târziu pe seara a revenit cu msj,si-a cerut scuze a zis că dormea când i-am scris,program fusese pt ora 14. Cum spunea înainte un coleg se trezește foarte târziu ziua, motivul a zis că a fost muzică noaptea in bloc si nu a putut să doarmă noaptea. Am zis ok nu e problema vreau să vin mâine,m am programat ziua următoare la 18 seara și undeva pe la 15:30 mi a trimis msj ca se aluneaza, nu poate să mă primească pt că se simte rău cum ai zis și tu,nu mi a nu am motivat de ce se simte rău,am întrebat dacă se poate programare alta zi,dar nu am mai răspuns,nu am mai insistat nici eu pt că e prea mare bătaie de cap ptr o simplă programare mai ales că e foarte departe este și este neseroasa,sper să nu aibă pește,am văzut că a activat pe mai multe orașe,prin vara avea si 100 finalizarea in provincie.
  12. Ce bine ar fi fost sa raspunzi la msj pt o programare ,la penultima vizita in Buc am fost de doua ori la tine, sper sa ne revedem la anul. Craciun minunat alaturi de cei dragi ! 🤗 Un An Nou fericit cu bucurii !
  13. Confirm ce a spus colegul, mă programasem la Emma aseară pentru azi la amiază ,am confirmat cu o oră înainte cum am vb și azi mai răspuns pe whaspp nici la confirmare,nici dupa, măcar să îmi comunice că nu mai poate,un banal msj că se anulează programarea,poate nu avea chef sau nu mai putea,normal era sa spuna, are o atitudine total nesimțită și neprofesionistă să ne pună pe drumuri până la Chiajna în Militari Residence,noroc ca nu am mers decat pana pe blvd Maniu...
  14. Probabil lucrezi doar cu clienti vechi,am incercat sapt trecute sa ma programez pt prima data insa ai spus ca nu ma primesti desi aveam foto pe whaspapp si nu sunt trecut de 40 sau cu defecte fizice,din contra,in topic mai sunt persoane care spun acelasi lucru..foarte ciudata selectia ta ,repet nu am fost niciodata la tn ,insa nu este o problema sunt zeci de optiuni macar pe forum.
  15. Nu stiu cum reusesc sa se programeze colegii, eu i-am scris Adrianei de cateva ori zilele trecute ,insa nu a raspuns, nu am vizitat-o anterior.
×
×
  • Creează nouă...