Sari la conținut

maria

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maria

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

maria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. o profesionista nu ar accepta... te asigur...
  2. maria

    Lista cu hoteluri

    2 paturi separate/matrimonial Pret (RON) : 120 ron / noapteContact:Telefon 0730616544/fax receptie 0213190681e-mail: [email protected] Locatie:Banseasa,DN1cazare Bucuresti garsoniere in regim hotelierultracentral si central incepand de la25EURO/noapte Contact [email protected] The Funky Chicken HostelCategorie: PensiuneAdresa: Strada Gen. Berthelot 63 - Bucureşti, RomâniaCamere la comun de la 8.00 EUR (de persoană)contact 3121425Locatie aproape de gara de nordPensiunea maragatTarife 1 persoana: 120 LeiLocatie Str. Anton Pann nr.12, Bucuresti, sector 3Contact Tel.: 0040 21 326.69.98Fax: 0040 21 326.69.99Mobil: 00 40 724 385.149e-mail: [email protected]
  3. tebuie sa-ti spun ca mie-mi place sa port ciorapi de dama si sunt total deacord cu tine ca sunt sexy,mai ales purtati cu jartiere.eu port in genetal culoarea pielii si negrii lycra,fac picioarele mai frumoase.Dar,vezi tu,in ultima vreme femeile nu prea mai poarta fuste...in consecinta nu prea mai poarta nici ciorapi.majoritatea au 2-3 perechi pe care le poarta foarte rar,la o nunta, un botez,un banchet sau alte evenimente.am multi prieteni carora le plac femeile care poarta ciorapi de dama si nici unul care spune nu
  4. maria

    escorte grasute

    exista si grase f dragutze si unele respingatoare. Acum s-au inventat mashinile de spalat si fast-food-urile. Deci nu mai conteaza daca stii sa invarti sticla d ulei p dupa cap cand torni in salata sau daca freci 3 ore o bluza ca sa o scoti mai bine ca la mashina.Grasimea mai dispare, terbuie putina determinare, sau obtinerea multumirii de sine prin alte realizari. Conteaza si stilul vestimentar
  5. maria

    sex anal

    este placere. .de fapt excitatie ..haideti sa va zic ce trebuei facut inainte. .clisma. .ca sa curatati zona. .faceti de cateva ori cu ceaiuri de musetel. .dupa ce ati terminat tot procesulsi se apropie mom si vrea iubytul. .trebuie sa aibe grija ca zona sa fie foarte lubrifiata cat si penisul acestuia. .apoi sa nu fie repezit ..sa aibe rabdare incet incet pana te obisnuiesti tu. .nah. . ce sa zic. .conteaza igiena foarte mult. .
  6. da,evident esti mult mai predispusa la infectii... chiar daca iei pastile e bine sa pui si un prezervativ... asta cu sensibilitatea asa e... insa depinde si de cat de ...pasional este el )ba chiar anumiti ginecologi recomanda sexul in timpul menstruatiei pentru atenuarea durerilor si eliberarea endorfinelor, care te scapa inclusiv de starea proasta de dispozitie. In concluzie, parerile sunt impartite chiar si intre cadrele medicale...CLAR nu este perioada ideala pentru relatii sexuale, dar nici povestile astea "de groaza" tesute pe marginea subiectului nu mi se par ok... asa ca fetelor, eu zic doar sa fiti atente in perioada aia, sa evitati sexul cand puteti si sa nu mai aveti idei preconcepute. , multumim de parere!
  7. Mulatrul de la Big Brother 2 s-a despartit de iubita lui imediat dupa ce au facut sex in 3. El, ea si un amic bun. Nu a mai suportat ideea ca prietena lui a pus-o si cu celalalt si asta fu... Asa este... e greu sa vezi cum altul iti reguleaza prietena sau nevasta... :? Ma gandesc de ce oare nu au chemat-o si prietena prietenului lui, macar sa fie chit.
  8. maria

    Sex in masina

    Sincera sa fiu nu am incercat in masina pana acum si nici nu ma tenteaza...exista multe alte locuri pline de adrenalina,oricum,daca voi ziceti ca ii fain,inseamna ca asa ii...eu una insa nu vreau sa incerc,nu mi se pare comod si sunt genul care prefera comoditatea.
  9. maria

    Analingus

    Fundul tot fund este, si daca te speli e tot cam aia, tot de miros de kk dai )))))))))))))))))))))), deci faza asta cade cu dusul.Stiu ca ii excita ca la sexul oral, asta este clar.Ma refeream la cel ce face chestia aia, cum de suporta sa bage nasu` si gura in kk. Inteleg prea bine ca el sau ea asa e construit sa nu perceapa ca ceva negativ asta, dar asa cum am mai spus, un pic constient refuz sa pricep (Desi in sinea mea am priceput).
  10. maria

    Masturbarea

    ce doamne iarta-ma vorbesti tu aici? ) cum sa nu se secrete anumiti hormonii doar atunci cand atingi un partener de sex opus?! cine ti-a spus asa? unde ai citit ? nu doar ca e eronat e si haios sa auzi un tanar , presupun, spunand asa ceva ! masturbare din contra e un mod de a elibera anumite tensiuni sexuale si a provoca secretia de hormonii @buni@ ca sa vorbesc pe limba pe ta ..si asta in lipsa unui partener sau nu! caci nu ne privesc optiunile personale ale nimanui! abstinenta totala nu e in nici un caz recomandata persoanelor adulte si este nesanatoasa atat fizic cat si psihic!de "wet dreams" ai auzit? sunt asa numitele vise umede ..adica atata timp cat sperma nu este ejaculata prin act sexual sau masturbare, apar aceste emisii nocturne de sperma. se mai numesc si "polutii nocturne" adica in unele cazuri organismul isi poarta singur de grija ! desigur ca si la femei se poate intampla la fel !
  11. vai , nimic nu-i mai satisface pe barbatii astia.
  12. multumesc baieti :Peu sunt libera astazi...yupiiiiiii
  13. iti doresc bun venit rfene si la multi ani pisicuts :P
  14. Există o mică-mare diferenţă între prostituată şi damă de companie. Prostituată eşti atunci când stai pe stradă şi faci cu mâna. La orice nivel înalt există prostituţie. O femeia care îşi înşeală soţul este prostituată, prostituate sunt ăia din parlament, din guvern
×
×
  • Creează nouă...