Sari la conținut

bugsy_2_7

Serious Contributor
  • Număr conținut

    247
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bugsy_2_7

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

5.485 citiri profil

bugsy_2_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

154

Reputație

  1. Se poate recomanda o doamna/domnisoara (preferabil nu categoria supergrea/balena) care presteaza un titfuck corect si corespunzator?
  2. Ai luat tzeapa. Nu esti primul, nu o sa fii ultimul. Ce sa zica duduia - normal ca a bagat vrajeala asta ieftina - doar nu a sunat ala cu nr tau de tel...asa, poate te mai prinde o data :)
  3. Bai 681987, chiar m-ai facut extrem de curios...ia inlatura misterul - ai reusit si tu sa futi ceva?
  4. A revenit. A considerat ca merita si un upgrade la preturi ca daca se poate - de ce nu ? 150 cu 250 cere acuma pe aceleasi servicii.
  5. ...am sunat zilele trecute intr-o dimineata - m-a repezit o fatuca la tel, o fi fost "colega". Eu zic pas pana se clarifica treaba.
  6. Pff era sa pun mana pe tel direct...una dintre cele mai ok escorte din Tm - pt mine era chiar number#1. Karina, daca citesti - succes in orice ti-ai propus!
  7. mihaela sofy - da pune preturile si scrie ce faci si ce nu faci, da un link unde ai poze reale, pe publi sau altundeva. Daca ai colega - pune aceleasi info si pt ea - sau sa intre ea sa le puna; Recenziile de la useri noi cu cate o singura postare nu prea sunt relevante, asta ca sa ma exprim elegant.
  8. Babaiatule! aia e! mergi linistit... hai casa de piatra & sa fiti fericiti!
  9. se pare ca fetele (sau pestii) si-au facut sindicat... iar cand apare cate unul si spune ca avem preturi exagerate pe Timusoara se gasesc o gramada sa-l faca sarac, calic, etc...na - acuma dati preturi de Germania la conditii de RO. In legatura cu topicul - am vizitat domnisoara, serviciile erau super ok, marirea peste noapte de pret nu mi se pare ok. Din partea mea - pas, nu mai revin ever. Si la fel o sa fac la toate care isi schimba preturile in sus ca asa au vorbit intre ele.
  10. Haha, lasă vrăjeala ieftina că nu ține... Cred că mă confunzi...vrei să-ți zic ce fel de gel de dus aveai? Mai bine ia criticile că atare, mai lasă șaorma că-ți atârnă gușile și toate alea, învață masaj, citește o carte să poți purta și tu o conversație fara sa te faci de rusine, nu mai minți că ai facultate, etc și o să vezi că o să ai de câștigat...erai mai respectuoasă când te-am vizitat, văd că ai prins curaj, vrei să-ți reamintesc ce detalii despre clienți mi-ai povestit fara să-ți cer? Total aiurea. In meseria ta ar trebui sa ai un minim de descretie.
  11. Pt adrianflorin160 - Da, și în timp, și înainte, și după - cred că e ideea ei de GFE :) era amuzanta oarecum. Badboy - eu am scris cum m-am simțit eu, investește 150 și vezi cum ți se pare ție, oricum văd că mai nou, orice strâmbe ce s-au adunat într-un cuib la vreun manager se aruncă la preturi de vest...pai așa - mă duc direct in vest și am parte de servicii corecte.
  12. Tentat de recenziile pozitive am fost și eu... Locația - blocul eon pe eroilor, aproape de un Lidl nou construit, intri pe un gang și la interfoanele din dreapta, locația e curata. Programarea respectată, are accent simpatic de Ardeal și cam aici se opresc părțile pozitive. Fata cam plinuță, pe tocuri și îmbrăcată e ok-ish (cam de un 8 așa) dar când le da jos și se dezbracă scade nota la un 5-6 (ușoară burtica, etc) pare cam țărăncuță ce a realizat că se fac bani mai ușor mulgând bărbații decât mulgând vaca. Masajul clasic e mediocru cel mult , am zis sa vad la cel erotic, poate compenseaza - m-am întors și a trecut la o laba in viteza, am rugat-o sa o ia mai ușor că așa nu avem șanse să finalizăm. I-a mers guriță într-una, vrute și nevrute - despre clienți, despre cum face ea banii și cat e de deșteaptă, etc. Altceva in plus nu m-a interesat, am refuzat pe gratis altele care aratau mai bine (ce-i drept am și futut pe bani altele mai nasoale că asa-i in tenis - deci nu se pune). După ce a venit cu greu finalizarea m-am scuzat că am o treabă urgenta si am plecat cu gândul să nu mai revin.
  13. Foarte bine spus, statistics! In rest - cum apare unul sa spună că prețurile urca cu nesimțire, cum sar pe el părțile direct interesate sau idioți utili să-i explice că nu e bine și stai sa vezi că orișicât, ma-ntelegi, etc... Că în orice domeniu ne vital sau fara monopol- cine da banul stabilește piața daca are și creier...
  14. Care-s preturile standard?
  15. Omu' a zis pe zi, tu calculezi per ora...de aici diferenta
×
×
  • Creează nouă...