Sari la conținut

rock_4ever

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rock_4ever

rock_4ever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. www.bambooclub.ro - Bamboo: O mare fita... In primul rand tin sa mentionez ca acest club, care se da drept unul dintre cele mai "bune" din Bucuresti, NU are parcare proprie! Clientii vor fi nevoiti sa parcheze in strada, pe mai multe benzi de circulatie, si dupa multe reclamatii la politie din partea locatarilor din blocurile invecinate, sa se gaseasca nevoiti sa plateasca amenzi. Calitatea clientilor Bamboo se poate observa dupa nesimtirea cu care acestia isi parcheaza masinile (unele destul de scumpe) pe toata strada, pana la linia de tramvai. Citeste in continuare Apoi urmeaza lipsa de buna crestere de care dau dovada patronii si managerii acestui club, ocupand abuziv trotuarul cu un pseudo-covor rosu si doi palmieri electrici (cu beculete verzi). Kitsch se continua cu vestimentatia clientilor. Pot spune ca daca nu ai cizme de cauciuc lacuite si albe (tataia cand mergea la camp lua unele negre) chiar nu ai ce cauta acolo!Preturi: Pentru ce nu ofera...exorbitante!Pentru oamenii cu gusturi recomand orice altceva!
  2. imi place threadul acesta e foarte amuzat ))))cea mai penibila cred e replica "dar mama ta era mai buna" ))))
  3. Urasc prezervativul.Cum il pun,gata,sa terminat distractia.Nu mi se mai scoala.O fi si ceva psihic,ca stiu ca nu simt calumea.De accea,eu nu-l recomand,reduce placerea,dar decat sa ai una bortoasa.
  4. si eu ma gandisem odata la o casa de productie, da nu m-am hatarat inca la un nume. anyway, primul film s-ar intitula "Secretul din Gradina" (numele asta l-a gandit un amic de-al meu) si toata actiunea s-ar desfasura intr-o gradina foarte frumoasa in mijlocul careia sa se afle un grup statuar printre care cea mai iportanta statuie sa fie un falus urias. in privinta actorilor chiar nu imi fac probleme, ca se gasesc imediat
  5. Uitati-va si voi la "filmele de specialitate" !Media este de 15 minute !Personal , mi s-a intamplat uneori sa tina 2 ore, dar mi s-a intamplat deseori sa dureze maxim 2 minute !Eu cred ca e normal si ca e influentat de gradul de excitare !
  6. Fetelor dragi, nu spun sa va imbracati fad, ca niste carmelite dar, atat timp cat va expuneti cu nonsalanta picioarele, sanii etc in fata sefilor....nici un sindicat din lume nu le poate tine cocoselul sedat
  7. Mie mi-a placut foarte mult! Foarte frumoasa la fizic, draguta la fatza si... labiile sunt ok din punctul meu de vedere (asta, apropo, la ce a afirmat cineva mai jos ca ar trebui sa-si faca operatie la labii). Credeti-ma ca nu are nevoie de operatie la pasarica! Ca sa inchei... a fost o experienta placuta. Accepta FK si e chiar de calitate,e bucuroasa la pozitii noi si le accepta cu placere.face si anal dupa ce o penetrezi si te joci putin cu degetul in ea sa o largesti putin.defectul este ca e putin cam larguta la pasarica dar este acceptabila.accepta ejacularea in gura,pe fata si pe corp....O sa mai trec pe la ea! Sper sa se poarte la fel de bine cu mine si data viitoare!
  8. sal marius si mersi pentru coment si da sunt de acord cu tine 100%.fata asta e un inger. nu si-o trage; face dragoste ; cu pasiune; asa cum isi doreste orice barbat. e o incantare sa fii cu ea...
  9. Aici intervine si cat de experimentat esti tu la randul tau.Pana acum am avut relatii sexuale doar cu fete/femei mai mari ca mine,dar nu neaparat si mai experimentate ... Poate ca se poate generaliza,dar la fel depinde si de la caz la caz...
  10. rock_4ever

    Swingers

    Am facut acest lucru cu cel mai bun prieten al meu, fiecare cu partenera sa, in acelasi pat. Este foarte excitant sa auzi cum geme cealalta. Mai departe nu stiu... As fi curios sa aflu... Poate pe viitor; am inteles ca asa se incepe. Ce sfaturi mai aveti?
  11. rock_4ever

    penis

    Penisul se intretine greu tre sa investesti in el ca sa arate bine .Daca puteti sa intelegeti?Fetele din ziua de azi o vor cat mai mare ca nu se satura .
  12. am dat si eu din nefericire peste una care ma futut vreo 4 ore ... deci chiar numai suportam pt k numai ejaculam nik de ceva timp si ma frigeau talpile k si cum as fi stat cu picioarele in foc ... si am scapat de ea pur si simplu trimitzando sa faca un dush rece si prefacanduma ca dorm knd vine
  13. rock_4ever

    cunnilingus

    nu-tzi mai bate capul...fa-o ca si cum ai saruta!cine stie sa faca o arta din sarut stie sa faca si un oral de nota 10+....esti cu femeia langa tine ,va sarutatzi pasional...e cald si atunci de la sine mainile fug de pe obrazul fetei cu atingere gingasa pe gat, umeri,sani,fese,zona genitala...apoi e foarte usor sa cobori sa o sarutzi lingi chiar musti usor cat inca are slipul pe ea(asta e excitant pt ca ea isi doreste umezeala limbutzei tale)....apoi ideal e sa ocolesti cat potzi clitorisul orificiul vaginal(pentru ca acestea sunt zone foarte sensibile si cu cat le ocolesti mai mult cu atat mai multa tensiune se va acumula,iar ea isi va dori din ce in ce mai mult atingerea)....apoi ceea ce ziceam urmeaza instinctul,lasa imaginatzia sa zburde,lasa-tzi limbutza sa se joace ca la un sarut...alterneaza ritmul,presiunea....si apoi o intrebi cum i-a placut!:)sper ca am fost de folos!
  14. ce comentarii de oameni raiputea sa fie si di caprio si tot il comenta negativ cineva oricum barbatii tre sa fie un pic mai frumosi ca dracu...parca asa se zice in popor... si in ceea ce face conteaza mai mult ce are omu in pantaloni si cum se misca.... ca doar nu f... cu mecla, nu?
  15. Sincer va zic ca eu nu inteleg ce face o astfel de dama de companie...doar iese la restaurant cu oamenii de afaceri, sau TREBUIE sa se intample si mai mult?Baieti....ati iesi la un date cu o "dama de companie"?Btw...ce preturi au, si deci pentru CE?vorbesc de semnificatia in adevarul sens al cuvantului nu de prostituate:huh::
×
×
  • Creează nouă...