Sari la conținut

loredana_lorry89

Neverificata
  • Număr conținut

    1.364
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    35

loredana_lorry89 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 16 2016

loredana_lorry89 a avut cel mai apreciat conținut!

3 Urmăritori

Despre loredana_lorry89

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    NERVA TRAIAN
  • Interese
    Ofer companie intima la mine in locatie...inalta , corp atletic, draguta,sociabila. nu te grabesc, comunicativa si cu foarte mult bun simt.







    Ps: Sunt genul de persoana organizata, echilibrata , corecta si cu foarte mult bun simt...PREFER CALITATEA, NU CANTITATEA EXCESIVA... PUPICEII

    Programul meu : Luni---Vineri : 10:00....21:00..



    Wekeend-ul cand si cand...Voi anunta de vineri

    telefonic sau in rubrica de Wekeend..

    Pupiceiii ..

Informatii de Contact

  • Telefon:
    loredana_lorry89

Vizitatori Recenți Profil

86.096 citiri profil

loredana_lorry89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14,9k

Reputație

  1. Eu imi respect deciziile intotdeauna, cand imi propun ceva !!! O viata frumoasa va doresc , sanatate !!!!!!!
  2. Hei, dragalasii mei . Va doresc toate bune si o viata frumoasa !!! Bye Bye !!! Pisicut, te rog sa stergi...toate pozele si tot topicul, multumesc frumos !!! O viata buna sa aveti, sanatate !!!
  3. Nu pun la suflet, inteleg , dar, nu 100%. Aparentele mai si inseala...si da si nu...depinde... Unele persoane mai si dramatizeaza.....daca nu i-a placut ceva la mine, a ramas, ca totusi sunt un om lipicios si ok...deci... despre ce vorbim?! O zi frumoasa...si...sa punem stop "circului' , ca doar suntem personae cerebrale si inteligente, chiar si pe un astfel de teritoriu , tot oameni suntem!!!!!! O zi faina ! Va pup ! .
  4. Salutare, dragalasilor !!! . Cata rautate pe aici , dragii mei , nu exista perfectiune ! Lucrez si in alta parte, iar , in locatie niciodata nu am primit persoane pe banda rulanta. ci , echilibrat. Sunt om si eu ca si voi.. . Va urma, chiar curand si retragerea definitiva. Asta voi sti doar eu si moderatorul...Va pup... Si...lasati rautatile.....pentru , timpul limitat in care ne vom cunoaste sau revedea ~! Hai sa fim civilizati...atat in comunicare cat si in intimitate ! Curand in acest an...ne vom lua si la revedere, hai sa incercam sa fim civilizati , cat inca ne mai putem intalni si revedea ! Atitudinea mea...are intotdeauna legatura si de atitudinea celor cu care interactionez oriunde m -as afla...insa...intotdeauna am fost si voi ramane un om civilizat si educat. Ne auzim la telefon si ne vedem la o cafea/ ceai !!! kisss..
  5. Hei , dagilor ! Serviciile actuale sunt : 1. Clasice: oral, normal, masaj de relaxare...200 de roni/1h....Totul protejat. 2. Totale : oral , normal , anal , masaj de relaxare...250 de roni /1h...Totul protejat. 3. Se poate si o finalizare : oral, normal, masaj de relaxare...150 de roni /30 de minute...Totul protejat. Diverse fantezii : cunnilingus, 69..etc. Discretie, igiena si bun simt. Va pup si ne vedem la o cafea sau un ceai cald. .
  6. Mi-am cumparat un nou cap de dus, modelul detasabil . Presiunea este incredibila . Vrei si tu?
  7. Te gandesti la mine : a) goala , b.. in cada, c) ambele de mai sus ! Auuu!
  8. Buna dimineata . dragilor !!! Ca orice om am si eu momentele mele mai bune sau mai putin bune. Stiu ca voi ma intelegeti atunci cand este cazul si va purtati ca niste domni. Va astept cu cea mai mare deschidere si comunicare pentru o intalnire cat mai relaxanta si placuta. Vreau doar sa mai adaug ca, lucrand si in alta parte, la birou, pe perioade lungi de timp, acest lucru nu poate sa nu lase urme pentru oricine... Bine... partea pe care stau se pastreaza asa cum o stiti, stau confortabil ca pe niste pernite . Va puuuup!
×
×
  • Creează nouă...