Sari la conținut

cristidaniel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristidaniel

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

4.499 citiri profil

cristidaniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Pai in conditiile in care persoana respectiva nu e ea, ar trebui trecuta la de evitat/poze false (nu sters) pentru a evita redeschiderea topicului (asta daca e cazul). Va doresc o seara frumoasa!
  2. Salut! Am si eu o nedumerire, s-a reintors Stela, domnisoara care activa la dristor, ca disparuse din peisaj o perioada buna, ori altcineva se foloseste de fotografiile ei? Nu de altceva, dar am urmarit-o o perioada si ma gandeam serios sa trec pe la ea, cand brusc a disparut din peisaj si m-as bucura sa nu fie teapa si sa ma deplasez degeaba asa ca apelez la experientele comunitatii de pe aici poate stie cineva ceva. Va multumesc anticipat! Anuntul suna asa: "BRUNETA hot, noua pe site, iti incing imaginatia cu un oral neprotejat deep. ca in filme porno normal in excitante pozitii, 69, uro, poze reale. Garantat satisfactie, zona Dristor metrou. Te pupic, 27 Dec 10:03 0760.125.044Bucuresti" Pozele sunt astea:
  3. Buna seara, gasit pe AT(evident) una bucata fatuca care zice cam asa : DANA, plinuta, sani mari, ofer companie intima, sex total, oral, normal, anal, cunilingus, anilingus, diferite pozitii, doar la mine acasa, nu ezita sa ma contactezi, zona Piata Victoriei 0722839803 Domnisoara se recomanda ca fiind cea din pozele de mai jos: Daca puteti sa imi dati si mie detalii, recenzii despre ea, v-as fi recunoscator. Va doresc o seara frumoasa si bastoane tari!
  4. Stimabili purtatori de oua, Gasit pe AT una bucata pasarica ce poseda interfata misto, pret tentant. Oferta suna in modul urmator: DENISA, foto reale, o bruneta cu un trup de zana, ofer clipe incendiare intr-o loc de lux, Unirii (oral, normal, 69, posibil anal, 60 L fin sau 100 L ora) detalii; 25 Aug 12:02 0764548880 Bucuresti Dupa parerea mea oferta e tentanta, dar inainte de a-i face o vizita as vrea si eu o recenzie, sau ceva de genul daca a mai fost cineva la ea, daca pozele sunt ale ei, zona, igiena etc... Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...