Sari la conținut

spendtime

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spendtime

Informatii Personale

  • Sex
    Male

spendtime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Am inteles de la un prieten care frecventeaza, ca fetele de pe Clucerului si cele de pe Calarasi 155 fac combinatia asta. 200L/h.
  2. Am fost si eu la Cristina si in 2011 si anul acesta, de fiecare data era singura. Pret 200 /1,5h. Faptul ca stai 1,5 uneori e plictisitor alteori e bun ca sa-ti revii. Pentru ca face un BJ de nota 10, iar unora ca mine le trebuie ceva minute pentru tura doi. Am gasit usor loc de parcare. Apartament super ok, baia curata(nu de lux), apa calda, prosop nou, deci ok. Dormitorul frumos amenajat, salteaua pe jos te scapa de eventuale scartaieli stresante. De pe hol FK pana in camera. Dupa atata pupat m-a intrebat daca vreau oral nep - normal ca da . Si finalizare COM - normal ca daaa Dupa BJ facut dus, tigara, TV in sufragerie - un mare plus, pt ca ma deranjeaza aerul si TV-ul in camera La o alta vizita a acceptat si cunnilingus si culmea la sfarsit a zis un multumesc la care ne ma asteptam. Normalul de 9 cu usoare gemete si FK. Aspect de 9 din cauza sanilor mici. Partea cu auzitul nu m-a deranjat asa tare. Daca era mai micuta ca statura avea 10 Oricum m-a facut sa ma simt super. Nu pot sa spun ca e o mare chimie intre noi dar asa cum sa mai spus GFE is spune cuvantul.
  3. Confirm calitatea atat a fetelor cat si a masajului. Am fost de mai multe ori la Alina si la Denisa. Alina se bazeaza mai mult pe un lap-dance care te inebuneste. Cu Denisa e alta treaba -isi pune tot corpul la dispozitia ta. Inca ceva: aerul conditionat poate fi dat pe cald sau inchis daca nu iti convine. Exista si o parcare in apropiere!
×
×
  • Creează nouă...