Sari la conținut

titinica

Serious Contributor
  • Număr conținut

    392
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre titinica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

titinica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

141

Reputație

  1. Ma bucur ca am reusit, cu succes, sa dau curs primei mele vizite, pe anul acesta lui Ines. Am beneficiat de aceeasi persoana deschisa, pusa pe șotii, usor nebunatica personalitate a fetei. Vizita mea a inceput prin a fi intampinat de" micuta" ( pe tocuri imi e cu un cap mai mare) direct de la usa in costumul evei doar cu un body tip plasa cei sta lejer in jurul sanilor, facandu-mi genunchii moi, dar am revenit la realitate ajutat de vocea ei de pustoaica glumeata sa incepem un dialog amical, asezandu-ne la o tigara. Manat de impuls m-am cerut la un dusulet de improspatare. Tolanit in pat sub diverse mangaieri reciproce, micutul si-a primit costumul spre a fi savurat prin miscari fine si senzuale de gurita ei. Simtind pulsul , de comun acord, am trecut la un doggy style , consumand fiecare centimetru, mi-a oferit senzatia ca fac ce trebuie, ghidat dupa mici gemete. Aproape razna, o schimbam in misionar, impins usor de calcaiele ei am prins ritmul, dar in acelasi timp fascinat de ochisorii si buzele ei la scurt timp, s-a ivit finalul glorios. Ne-am intors la o tigara,iar dupa dus mi-am luat zborul. locatia: usor de gasit 10 fata: ochii de ai nevoie sa fi stimulat, ajutati de buzele de papusa corp: silicoane bine conturate ferme cu 2 butonase care se cer intarite, fund placut de privit si strans din spate. atitudine: 10+ gfe: 9 ma lasa sa o pup,dar fara sarut Oral: 9 surprins placut de atitudinea jucausa, fara artificii N.P: 10 forma mea plus sentimentul de a fi creat placere Halat: 1 fin./200 De revenit: musai.
  2. Nu ma face mai ieftin daca sunt membru pe forum? Anal merge? Mercy, in avans. P.S: o gasesc si la -10 grade?
  3. mercy...de nervi nici n-am mai dat search, doar am trantit aici.
  4. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/150-LEI-FINALIZAREA-POZE-DIN-ARHIVA-PERSONALA/7b006771706b6450.html E a2a oara cand dau de tipa asta si comportamentul ei impertinent. Anuntul contine poze care seamana cu prezenta, dar nu pot confirma 100% . Ea e o tipa inalta, cam pe la 23-24 ani, par castaniu-brunet, lung pana peste umeri, ochi caprui buze usor carnoasa, constitutie "scheletica", piele si os. Prima oara( avea alta locatie, tot in cartier prima) ma programez, ajung la nr. apartamentului, sun...nimic ,stau ma uit in jur, astept, mai sun la usa, nimic...dau sa plec, cand sa plec deschide usa( naiba stie ce facea, ma.studia prin vizor??!, n-am auzit pasi, mai i-i mergea si masina de spalat ca o cutie aruncata pe trepte).Ma primeste inauntru fixez o finalizare la 150Ron, la care ea direct: dar vrei protejat? dar e mai bine pt. tine neprotejat...o ooresc, usor incurcat i-i spun ca asa m-am pregatit. ma dezbrac, ea pleaca.sa-si verifice martoaga zgomotoasa din baie, mai scrie un mesaj si se apuca de lucru, nu inainte de a-si da jos partea de sus a body-ul. pune gumita si incet se trezeste si cel mic. dupa ceva timp vad ca devine tot mai aguta, parca incerca sa ma termine oral, i-i propun sa trecem la normal. aici veste soc: eu trebuia sa aleg daca vreau oral SAU normal la suma stabilita. inghit im sec, ma calmez ( la telefon era poezia cu ON sau ON sex normal, 69 sex intre sani, fantezii si alte rahaturi insirate mecanic) si accept. la cateva minute se aude telefonul si nu bine se opreste ca primesc informatia ca ar fi bine sa ma termin ca.mi-a cam expirat timpul. Nu comentez nimic o las, mai incearca ea putin si prin minune ma termin. Imbracat urgent ca la armata si dus am fost, calmandu-ma ca las ca nu mai prinde degraba fraierul asta. Surpriza! Ieri ghici la cine ajung...in urma anuntului din titlu. Insista tot cu neprotejat, se oune pe treaba, de data asta nici macar nu se chinuie sa-si dea jos topul de la acelasi body, exact replica acelasi serviciu...suna telefonul primesc avertisment ... timpul e pe terminate. ce sa mai intreb daca trecem la normal...gata, dau jos guma cu un servetel si o rog sa ma lase la baie sa-mi spal putin zona, zice: hai lasa acuma ca ai timp acasa acasa. m-am facut rosu...in 10secunde eram imbracat si iesit pe usa, fara a mai scoate o vorba. Acum astept sa-si mai schimbe o data anuntul, sa o mai intalnesc o data si sper sa o las in istericale, cand o sa refuz sa raman. Deci sunt curios daca sunt singurul patit( singurul motiv ca am postat la Intrebari si nu la Testate)
  5. spune clar ca pozele nu sunt reale. faptul ca cea care lucreaza se comporta bine si stie sa se faca placuta, te mai abate de la pozele false. tipa e inaltuta, zic io spre 170cm, cam 37-38 ani, draguta, ochi faini, o piele catifelata fina, ten "creol".(avea un body alb dantelat+chilotei albi ce oareau din matase foarte sexy. e din sud clar, dar de.bucuresteanca, nu prea cred. 100/fin am decartat...actiunea ON+doggy. Cam atat...sunt cam frustrat si ma cam descarc aici...pt. toate anunturile cu poze false si garantia pozelor reale, confirmate doar telefonic. P.S: clar nai sta cineva acolo, dar nu pot preciza genul.
  6. Felicitari!poate prima ta conversatie cu un peste
  7. titinica

    Niki 0755177588

    http://m.publi24.ro/Gallery/Index/17105891 după poza cu botul cred că s-a spulberat misterul dezbaterii. printre altele la inceputul săptămânii am cantat la tel.cu ea si mi-a dat tariful de 400 ron. ca si cazare pentru întrevedere mi-a recomandat Hilton-ul, la care am întrebat ce pat preferă. se multumeşte cu cel dublu, dacă vă indreptati intr-acolo. P.S poza m-a cam desumflat, acum nu mai am dubii, sincer imi cam pare rău:(
  8. n-am ajuns, din criza de timp. la telefon imi inchide si apare msj. cer detalii si programare in cel mai scurt timp. doar peste 30-40 min. am incercat sa insist, era imposibil. avand timp de butonat, ma duce cu gandul ca nu era singura si poate facea liniste pentru colege. detalii: tipa vrea 100/fin 250/ora, locatia prin Rogerius. P.S : banuiesc ca tot pe Magnoliei se va ajunge )
  9. lubi, nu m-ai inteles, eu nu te critic si nici nu te sustin. concret, felul in care ai accentuat nuantele m-a starnit sa-ti adresez randul de sus. noroc!
  10. titinica

    Curiozitate

    si daca o suna ca-i la top si sta de vb cu mesageria vocala? ce castig are cel care o cauta? daca revine si reuseste sa-si mentina atitudinea, intr-o saptamana, Roxana e la top din nou. dupa toate vorbele astea, insirate pe topic, cei care au vesti despre lipsa Roxanei, de ce nu au invitat-o sa spuna doua cuvinte pe topicul ei. poate ne linistim si noi restul, care nu dam de ea. asa poate nu se mai specula aiurea. doua cuvinte de la ea si ramanea cu siguranta la top.
  11. titinica

    Curiozitate

    ei,ei, cum se denatureaza totul, incepand cu o simpla reamintire a regulamentului...(chit ca sincer nu am citit un rand). ca idee sustin pozitia Andreeei pentru cei care isi planifica vizitele intr-o anumita zi si se trezesc ca suna in prostie(ori nu primesc raspuns sau telefon inchis total). daca tot suntem membri pe un forum prin care discutam diverse aspecte, de ce sa nu fim informati ca atare. P.S: Roxana trebuia sa ia atitudine de la inceput sa-si marturiseasca lipsa( din orice mitiv oersinal ar fi) nu sa povesteasca diversi interpusi probabilitatea lipsei ei.
  12. titinica

    0757771140

    sunt oare poze reale?
  13. aşa să-mi fac o idee din relatarea ta sumară: deci ai ajuns, te-a dezbrăcat (te- trimis, la duş, te-ai cerut tu? aveai ceva în plus înafară de, eventual, o cadă, ceva să te speli? prosop? umed-uscat?, a început la frecat aici : pe burta pe spate, pe picioare, cu/fără ulei, poate te-a apăsat prea tare...nimicuri d'astea, care de obicei fac diferenţa. vreo jivină de animăluţ(pisică/căţel) care să fie martor. dacă ai puţin timp să detaliezi, pentru că nu prea se mai scriu recenzii. P.S: nu-s amator de masaje de fineţe, îmi place să fiu tocat.
×
×
  • Creează nouă...