Sari la conținut

nautor

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nautor

Informatii Personale

  • Sex
    Male

nautor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ce sa intampla cu femeile in tara asta? Acasa nu mai poti sa futi iar la curve este mai rau decat la dentist. Trista experienta... Off-topic... Citeste te rugam regulamentul! Data viitoare ai warn! A.
  2. nautor

    sandra

    Postul tau pare reclama mascata.
  3. Se deplaseaza doar la hotel si iti inchide nepoliticos telefonul in nas. Pretul nu este 130 lei ca in reclama ci 200 lei.
  4. Salut, Oferta ei este urmatoarea:70 lei pentru oral si normal cu prezervativ si 120 lei jumate de ora. Cum nu ma pasioneaza damezele care primesc.... fara prezervativ am decis sa ii fac o vizita. Coordonatele domnisoarei sunt urmatoarele: presteaza in zona casa mov (Dobrestilor colt cu Sovata) intr-o garsoniera. Garsoniera este curatica insa fara sa straluceasca , asternuturile din pacate murdare, probabil unul pentru toti clientii. Are ochi frumusei, nu are fata de escorta (cel putin pentru mine), corp curat dar din pacate sanii sunt mici si lasati, la fel este si fundul. Implicarea este zero, nu pot acorda nota. Oralul il face mecanic cu dinti si maini, personal nu recomand sa incercati. Singurul atuu al ei este vaginul curat, stramt , cu o culoare placuta, fara mirosuri, mult peste ce ofera piata in Oradea. Am facut normal, are lubrefiere naturala, posibil ii face si ei putina placere. Din cauza ca nu se implica, nu o vizitez in viitor. AM MUTAT RECENZIA LA LOCUL POTIVIT!! AP.
×
×
  • Creează nouă...