Sari la conținut

clotho

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clotho

clotho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Salut! Am vizitat-o si eu pe d-soara saptamana tracuta. Programare facuta prin telefon. D-soara a fost punctuala. Locatia, dupa cum au mentionat inaintasii este in zona Pallas. Apartament curat, geluri de dus, prosop curat. D-soara are cam 170 cm, tanara, in jur de 20 ani => sani frumosi, tari, corp ok. Nu e slaba dar nici grasa. Foarte amabila, receptiva la tot ce-i ceri (oral, normal :) ); are entuziasmul tineretii. Igiena impecabila. Desi ante vorbitorii mentioneaza ca-i frumoasa, eu asi spune ca-i mai curand banala. Tariful a fost 200/h.
  2. clotho

    ...

    Salut! Am vizitat-o si eu pe domnisoara pe la sfarsitul saptamanii trecute. Locatia e pe langa gara, apartamentul foarte curat, prosop curat, geluri etc. Aspectul domnisoarei este ok, ar trebui sa faca cateva abdominale , dupa cum au spus si ceilalti. Este draguta, cam 170, parul blond, cret, mi-a placut foarte mult. Fundul nu-i de brazilianca dar este ok, mie nu mi s-a parut mare. GFE 9, foarte sociabila, un pic cam prea glumeata la inceput, banuiesc ca masura de protectie :). Preturi 150/250. Oral protejat ok, cred ca putea insista mai mult cu bilele dar probabil o sa-si desavarseasca tehnica. Probabil ca merita un oral neprotejat cand il va introduce in meniu. Normal protejat in ce pozitie iti place, destul de stramta; cred ca i-a placut si ei un pic :) Sanii perfecti si tari; la finalizare, nu i-am nimerit din prima si m-a ajutat ea al a doua incercare :) . Ca o concluzie, atitudinea fetei este foarte buna. Cu un pic de sport o sa ajunga in top :) De revenit.
  3. Salut! Are careva idee daca fata asta mai activeaza ?
  4. Ar fi interesanta o "petrecere" de genul celei din Eyes Wide Shut intr-o vila la marginea Bucurestiului, eventual.
  5. Ion si Vasile.Ba Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, ba exceptional. Mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux frate, lux mare.Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr o dimineata la micu’ dejun, Maria mea ramane in camera. Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie, si imi zic aia vezi domne ca e in camera la Antonio Banderas. Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio. Ba, Antonio barbat bine ba. Inalt, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie. Cu tatzele vai mama ei, c.uru lasat, ba mi-a fost o rusine de don Antonio!
  6. clotho

    0762782949

    Salut,Poti reveni cu niste informatii legate de preturi, varsta, inaltime, greutate ? Chiar si aproximative.
  7. Salut,Experienta mea cu domnisoara :GFE - 9. Foarte simpatica si comunicativa. Igiena ireprosabila. Ea zice ca are 24 ani.Accepta cam toate pozitiile, mai putin ea deasupra ( => GFE 9 ).Sanii un pic lasati, soldurile un pic cam mari pentru mine.Eu am stat o ora. Toate variantele protejate. Pret 200ron.
  8. Ce naiba inseamna ca "ramaneau pe caiet" ? la peste ?
  9. Salut,Multumim pentru recenzie.Cel de langa BCR, cred ca se numea Cleopatra, anul trecut. Acum, e posibil sa-si fi schimbat sigla.
  10. Multumim pentru informatii.O blonda cu ochi albastrii ma face si pe mine curios
  11. Nu stiu cat de sanatos e sa spui pe un forum public ca folosesti droguri.Poate nu-si bate capul prea mult politia cu prostituatele dar inclin sa cred ca de drogurile tari inca se ocupa.
  12. clotho

    0754721682

    Poza e reala ? A fost cineva la ea ?
  13. clotho

    0754.461.736

    sexy.prinncess : cam 155, grasa ( suna urat dar cred ca are vreo 70 kg ), sanii mari, face de toate ( inclusiv anal ).E ok tipa ca atitudine dar fizicul o dezavantajeaza.Am intalnit-o anu trecut dar acum vreo saptamana zicea ceva de 80nr , 150 ora( all-inclusive ).
  14. clotho

    Escorte Iasi

    Nu-i tiganca si nici grasuta. Legat de bloc, nu-i B3 dar prefer sa nu spun eu unde sta.Si mie mi s-a parut cam mare pretul.
×
×
  • Creează nouă...