Sari la conținut

dickson69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre dickson69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    Femei/ Transe/ sex in grup

Informatii de Contact

  • Telefon:
    braner69

Vizitatori Recenți Profil

3.529 citiri profil

dickson69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

69

Reputație

  1. Arata mai bine decat multe tinere. Face sport si e foarte ok. Nu, nu pot sa dau adrese de profil. Nu am permisiunea ei.
  2. Citind despre Niko pe forumul de Brașov, m-am bucurat să văd că vine la Cluj. M-am și programat la prima ei descălecare, dar problemele ei medicale au zădărnicit întâlnirea. La a doua vizită eram eu cu gripa-n gât și nu am avut cum să o vizitez. Așa că, third time is a charm! și am prins loc la a treia vizită. Citisem acel review care a supărat-o pe profă, dar pentru mine a avut rolul să mă facă cu atât mai curios. Logistica simplă: Whatsapp, stabilit întâlnire pentru a doua zi la 11 dimineața. Fiind un om punctual m-am prezentat la locația de pierzanie. Parcare simplă la Iulius. M-a întâmpinat o damă veselă, drăguță, într-o costumație cu top transparent, fustă mini, pantofi cu toc, cu un corp super - curul acela întărește și o banană deja maronie - și o pereche de ochi superbi. Cu ochelari!!! Deja vedeam îndeplinită una din perversiunile mele preferate: să mă fut cu o ochelaristă. Nu i-am cerut buletinul, deci nu pot preciza vârsta ei. În mod cert NU are 50 sau mai mult. Dar, indiferent de asta, nu m-ar fi interesat. Femeia emană erotism și de abia așteptam tăvăleala. Igienizare scurtă și a început ora. Doamna profesoară m-a poftit la tablă, mai bine zis la măsuța de lângă fereastră unde a executat un oral super, cu priviri porno, scuipat, deep, foarte erotic. De acolo ne-am mutat pe canapea, oral în continuare, cu acces la piersică. Care deja era umedă. Între timp merge dirty talk, dar nu fără măsură. Pentur mine a fos tun turno-on bun. În final, ne-am mutat pe pat, unde oral, normal (se mișcă foarte bine), final în gură, lăsată sperma să curgă înapoi pe sân și pulă…. Și între timp vizionare unghi opus în oglinda dulapului. Curul ei este ceva fenomenal! Și nu numai curul. Toată femeia este de un erotism ieșit din comun. Pot să spun că oralul executat de ea e top 3 din viața mea. Iubite inclusiv. Fără să pot stabili care din top 3 e pe locul 1. Privirile, replicile, comportamentul ei arată că îi place ce face și că scopul ei e să te stoarcă complet. Dar nu în 5 minute. Ci cât mai încet, dar temeinic. În cazul meu i-a reușit. Halatul a fost 300 leuți grei pentru ședință de o oră, plus 50 pentru opțiunea cu finalizare în gură. Eu sper să rămână cu impresii mai plăcute de data asta și să o mai văd și fut la Cluj. Mai ales că vreau să încerc și intrarea din spate…. Locație: 10 Aspect: 10 ON: 10 NP: 10
  3. dickson69

    Shemale

    Stai pe faza, cand apare Trans Tanja. Ea accepta cupluri.
  4. Puff/ Laufhaus/ Bordell - denumiri uzuale pentru bordelurile din Germania/ Austria/ Elveția.
  5. Hello! Ceva recomandari pentru Graz? FKK sau swing? Sau Laufhaus....
  6. Se poate face și pentru adulți. Doar că în acest caz sunt necesare 3 runde de vaccinare. Al doilea la 2 săptămâni după primul, al treilea la 6 luni după al doilea.
  7. Eu am început schema de vaccinare cu Gardasil. Scump ca naiba. Dar zic că merită.
  8. Eu am vizitat-o de mai multe ori. Sper să ajung și acum, dacă rezolv logistica. E una dintre cele mai frumoase transe din RO. Și e atât pasivă, cât și activă. Dacă ajung cumva pe la ea, revin cu o recenzie.
×
×
  • Creează nouă...