Sari la conținut

rav0r

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rav0r

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rav0r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Băi nene, simplu, după ce ai ejaculat, capul p0lii e mai sensibil la atingere, din cauze evoluţioniste. Unii se pun un pic cu evoluţia şi practică bdsm, tipa continuă "operaţia" şi după orgasm.
  2. De ce penisul devine sensibil după orgasm? Explicaţia este una evoluţionistă. Penisul uman are un gland în formă de săgeată cu un scop. Ovulul cu sperma din vagin poate fi fertilizat şi după 2 zile. Astfel, penisul scoate sperma masculului precedent şi, evident, după ejaculare ar fi chiar aiurea să îşi scoată propria spermă. Deci, senzaţia este variată în funcţie de subiect, în general e vorba de un nivel de stimulare care îţi taie respiraţia. Deci.. la voi cum e?
  3. rav0r

    Feng shui

    Io știu o poveste cu un om care a dat sute de euro pentru o consultanţă fengshui și i-a disperat pe rigipsari. Pentru a canaliza energia vitală, era necesară la dormitor o boltă care că coboare chiar în dreptul pulii omului. Acuma, nu știu cât de indicat este să ţii o casă în pulă, cu toate consecinţele ce pot decurge din aceste aspect.
  4. Băi, io nu mă laud cu realizări forumistice. Cinste celor care le au. Unii pare-se că le dau cu piciorul și le tăvălesc în rahat, făcând trolling. Își bagă p_la peste tot. Este și motivul pentru care scorburile copacilor au devenit largi și puturoase.
  5. Este, deasemenea, și concepția mea. Acuma, nu vreau să o dau în metafizică și simbolistică însă întotdeauna va exista un orgoliu la pat, și asta poate fi un codiment. Nu însă atunci când se sare calul
  6. Da, l-am știut de la început și l-am respectat și atunci și acum. Dumneata ai făcut 10.000 de posturi în câteva luni. Făcând, printre altele, offtopic, cum este acesta. Acuma, eu nu desgrop schelete ca să am subiect de discuție. Îi las pe alții să o facă. Este strict problema lor. Acuma înțelegi? Sau ești prea ocupat să ajungi la 20.000 de postări?
  7. Oricum, este o problemă generală în Europa, la spanioli e mult mai rău, la ei și pe pliante e scris greșit.
  8. Vă dați seama ce trip a avut omul la ora aia, dimineața..
  9. Spionajul femeilor când vorbesc ne relevă o imagine a lui "făt-frumos" ce este așteptat de ele. Pe lângă parte materială și fizică, alura de "armăsar" se referă la acel bărbat capabil să le țină ore în șir pe culmile plăcerilor. Un fel de 3 în unu, e tandru, dar dominant și în același timp cu imaginație. Trecând peste lumea ușor mercantilă a escortelor, unde este clar că există un interes financiar ce primează, anume venitul per unitatea de timp, astfel încât acest lucru nu se aplică, ajungem la "average jolie" care experimentează cu adevărat relația cu un făt-frumos în pat. Ei bine, chiar dacă "fatul" este disponibil pentru această prestație imaginată de dânsa, în realitate se va instala un alt sentiment asupra ei. Faptul că bărbatul nu se termină în maxim 20 de minute o va face să se simtă poate frustrată, poate vinovată, poate ambele. Rolul ei se trensformă, brusc în acela de "terminatoare", adică trebuie să facă bărbatul să atingă orgasm. Este acel pititc care nu îi dă pace deloc și îi va crea o stare de discomfort, deoarece ea o va percepe ca pe o asimetrie. Aparent, femeile se gândesc la sex din poziția de persoane dominate dar în pat și-ar dori parcă să domine situația. Cum împăcăm aceste realități paralele?
  10. Ce pana să-ți fi făcut dacă numai vorbeai cu ea?
  11. Măcar gagica era curată, se spăla după fiecare nr. la jucărie.
  12. Sub 100 ron/h nu găsești DELOC, nici de care. Poate la "fidelizare" dar așa sigur nu.
×
×
  • Creează nouă...