Sari la conținut

doto

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre doto

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.227 citiri profil

doto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. doto

    0799263478 - Mayra

    As zice ca la fata arata mult mai bine in realitate decat in poze. De altfel in poze arata cu ceva kg mai mult decat in realitate. Am vizitat-o si eu intru-una din serile trecute la Forum, si dIn spusele ei se pare ca a pierdut ceva kg in ultimele luni, si daca ar mai pune un pic pe solduri ..ar fi ...chiar bomba, mai ales ca cica are in plan si niste silicoane, nu ca ce are in prezent ar arata rau, chiar din contra. Dar revenind la actiune mie chiar mi-a placut cum arata, cu actiunea intr-una din camerele de la Forum, pret 150/numar, daca vrei si oral neprotejat mai decartezi 50 de lei, fara CIM, fara anal, in rest....ai acces la tot. Tipa e ok, nu a fost pe graba, cu un oral executat foarte bine, si continuat cu lady on top unde am si finalizat. De revenit.....cu siguranta, de recomandat...nu pot sa recomand e cineva pt ca in materie de gusturi fiecare le avem pe ale noastre. Bafta!
  2. Don'soara este o clienta mai veche a forumului , mai ales ca a activat la Brazi pe centura.
  3. Care recenzii? Nu ma intereseaza cum isi administreaza fiecare topicul, dar ar trebui sa pierzi ore din viata cautand ultima recenzie.
  4. Din pacate nu am apucat niciodata sa-i fac o recenzie Ginei, cu toate ca am vizitat-o de foarte multe ori. Revizitata acum cateva zile in aceeasi locatie de langa liceul I.L. Caragiale, si nu pot sa adaug mai mult decat ce s-a tot spus aic,i decat ca isi mentine atitudinea iar oralul, la oral este artista. Ramane doar sa-si rezolve problema incalzirii centrale, cu toate ca-n camera actiunii este f.f. cald Pret: 70 lei/ fin
  5. Locurile unde stau fetele in jurul Ploiestiului sunt bine cunoscute, si au fost expuse destul de bine. Poate iarna nu mai apar asa de des la lucru, dar de ex. ieri pe centura de Vest , in dreptul triajului era la treaba o fatuca care are si topic aici. Nu are rost sa detaliez actiunea si preturile, pt ca am facut-o deja in trecut pe topicul ei.
  6. Intr-adevar fatuca sta dupa podul de la Brazi pe sensul catre BV, exact in drumul care duce la triaj. Am abordat-o si eu cu cateva zile in urma si pot sa zic ca tipa este destul de subtirica, parca prea subtirica pt gustul meu. Sa nu-si imagineze cineva ca, chipul este chiar wow dar nici respingatoare la fata, cu mut peste chipurile care activeaza pe centura Ploiestiului. Ca sa nu uit, am intrebat-o cum o cheama si mi-a spus ca Alexandra !!!?? Funny , si al doilea prenume Andreea, cine stie care din astea sau cele din anunt sunt numele reale dar ce mai conteaza. Eram curios daca mai presteaza si-n alta parte, chiar am intrebat-o daca se duce la vreun motel sau hotel, iar raspunsul a fost ca nu. Deci referitor la actiune am ales sex oral neprotejat in masina, tipa a cerut 40 de lei dar i-am lasat 50, si chiar merita. Se implica, se misca foarte bine, chiar nu a fost vorbareata asa cum o laudau ceilalti, si daca ar fi sa-i dau o nota, ceea ce nu-mi place, ar fi undeva de 9. Ca minusuri ar fi pozitionarea, este destul de nasol sa o faci in masina fix pe partea carosabila. Zona nu are un trafic auto foare ridicat dar totusi exista un sentiment de disconfort.
  7. As putea sa adaug eu cate ceva referitor la aceasta tipa cu toate ca experienta este destul de veche, mai precis din iarna acestui an. Asadar, intr-o zi destul de geroasa ma indreptatam catre Bv si deodata dupa Campina, mai precis chiar dupa intersectia cu Breaza am zarit-o si am oprit. Am intrebat de tarif, daca tin bine mine a fost 50 ron oral neprotejat , apoi intrat intr-o parcare, impropiu spus parcare, sunt niste spatii goale adiacente Dn-ului, parasite, pline de gunoie, bineinteles ca le stiti cu totii si am trecut la actiune. De adaugat ar fi ca nu a fost nimic spectaculos, sa zic ca poate si datorita faptului ca fata era inghetata la propriu, poate intre timp s-a mai prefectionat fata. Si sa nu uit ar mai fi de zis ca destul de des o vad in zona aia asteptandu-si clientii, chiar intr-o seara am intalnit-o si-n Carrefour , arata bine la corp, bruneta cum s-a spus , tinerica, la fata parca este un pic ciudata in sensul ca are ceva cosuri. Nu stiu daca se poate numi recenzie, daca ar mai fi ceva de adaugat just tell me.
×
×
  • Creează nouă...