Sari la conținut

ewan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ewan

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

2.360 citiri profil

ewan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

95

Reputație

  1. După o perioadă cu mult stres, nervi și oboseală, m-am gândit că merit și eu puțină plăcere. Așa că am contactat-o azi dimineață pe Roxy și (din fericire) a răspuns repede și am stabilit o întâlnire. Partida a decurs la fel ca data trecută: o combinație de tandrețe și practici mai kinky. Îmbrățișări, mângâieri, apoi am trecut la câteva reprize de oral reciproc, făcut cu pasiune și fară inhibiții. M-am topit de plăcere și la momentele când îi gustam eu sânii, păsărica și fundul ăla superb, dar și la momentele când m-a gustat ea pe mine peste tot. A urmat momentul minunat al orgasmului, dar și momentul neplăcut când am ieșit iar în aglomerația și gălăgia orașului. ........................... LOCAȚIA: garsonieră standard, în blocul de lângă parculetul de la Bucur Obor ORAL: reciproc, total, la intensitate maximă NORMAL: n-am mai făcut. PREȚ: 150 / aprox 30 de minute FATA: frumușică, minionă, cu un fund superb, tandră și kinky în același timp
  2. Am promis recenzie, asa ca ma tin de cuvant !! Ieri dimineata am vazut ca e Roxy online, asa ca i-am dat telefon (la SMS n-a raspuns). Spre surpriza mea, m-a programat peste o ora si ceva, asa ca dupa un dush si barbierit, am plecat (pe canicula asta insuportabila) spre Bucur Obor, unde are locatia. M-a asteptat in rochita de plasa (din pozele de mai sus), zambitoare, amabila, Conversatie, glume, apoi m-am dus la dush pentru igienizare. Momentul cand ies de la dush in pielea goala si ma asteapta fata goala in pat mi se pare minunat: mai ales ca Roxy statea intinsa pe burta, cu minunea aia de fund in sus. I-am mancat si fundul, si pasarica, si mi-a supt si lins si ea mie toate intimitatile, in mai multe reprize, senzatiile de placere fiind la cote maxime. "Futing" n-am mai facut, ca n-aveam chef de prezervativ si oricum nu ne-am fi incadrat in timp. Dupa finalizare ne-am mai tachinat putin, ne-am imbratisat si m-am pregatit de plecare. ........................... LOCATIA: garsoniera standard, in blocul de langa parculetul de la Bucur Obor ORAL: reciproc, total, la intensitate maxima NORMAL: n-am mai facut. PRET: 150 / aprox 30 de minute FATA: frumusica, miniona, cu un fund superb, tandra si kinky in acelasi timp
  3. Da, te inteleg 🙂 La corp nu imi dau seama din poze unde s-ar incadra exact (voluptoasa, ceea ce e de bine, sau grasuna, ceea ce nu prea e de bine). In schimb pare frumusica (ca nu si-a cenzurat chipul in poze). Bafta cu vizita !! 🙂 Sa ne relatezi si noua cum a fost !!
  4. Azi am reusit (cand deja nu mai speram pentru saptamana asta) sa ajung la Roxy. Cand o sa am timp, o sa scriu si o recenzie, dar pana atunci pot sa spun ca m-am topit de placere !! 🙂 In perioada asta de stres, rutina, canicula, momentele traite cu ea au fost fix ce aveam nevoie !!
  5. Buna Ruxy, am doua intrebari: 1) cum ai programul saptamana asta ?? 2) eu n-am whattsup - raspunzi si la SMS ?? (tocmai ti-am dat unul, ca azi am zi libera si as fi vrut sa prind o programare.... nr meu e terminat in 845)
  6. Dorinel, eu am spus de recenzie !! Daca tu asociezi imediat recenzia cu ideea de LABA, practic ne demonstrezi ca fix tu esti marele labagiu de pe aici !!
  7. Dorina, am inteles asta cu lucrati mai mult in circuit inchis !! Dar te rog sa mai postezi pe aici cate o recenzie, o povestire a cate unei partide memorabile !! Chiar ai talent la scris, si ne mai binedispunem si noi, cei care stam departe de Cluj, deci nu putem lua parte la distractie !!
  8. Buna Roxy !! Frumoase (si incitante) pozele !! Ce program ai saptamana asta ??
  9. Doua luni fara nicio postare pe aici !! 😕 S-or fi retras din activitate ?
  10. Roxy, cum ai programul saptamana asta ??? 🙂 (si nu ar strica sa pui si cateva poze noi, ca a venit vara 🙂 )
  11. De care dubla penetrare ?? Ca n-ai specificat !! Daca e Anal+ vaginal, n-ar trebui sa fie dureros, daca esti deja obisnuita sa faci anal !! (ba chiar ar trebui sa fie o mare placere, ca vei avea stimulate toate zonele placerii). Daca e dubla vaginala sau dubla anala, e mai complicat si cred ca poate fi o experienta neplacuta !!
  12. Roxy, dar miercuri, joi, vineri ?? Ce program ai ?? Am o perioada libera si as incerca sa-ti fac o vizita !!
  13. Ca zona, fata sta destul de aproape de mine, deci ma tenteaza. Mai ales ca are pret decent si vad ca i se lauda atitudinea. In schimb, nu-mi place ca nu are poze postate !! 😕
  14. Buna Roxy !! :) In ce interval orar poti fi gasita in urmatoarele doua saptamani ?? Si care mai e oferta de servicii (mentionasei la inceputul lunii ca o sa prestezi doar servicii orale pentru o perioada)
  15. La un pret ok, are o gama mare de servicii: si cele mai potrivite pentru un incepator (rabdare, tandrete etc.) dar si chestii "mai kinky"
×
×
  • Creează nouă...