Sari la conținut

zabax

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zabax

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.018 citiri profil

zabax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

62

Reputație

  1. Vin si eu cu o recenzie, am vizitat-o recent pe Renata si bine am facut. Locație usor de gasit,nimic de obiectat in privinta asta , iar fata mai frumoasa decat ma asteptam din unele recenzii anterioare. N-o fi ea foarte vorbareata, dar decat o atitudine falsa, prefacuta, mai bine asa. Fizic, ce sa zic, are un corp superb dupa parerea mea si asa cum au scris si alti colegi de breasla, fundul ei e demential. Oral neprotejat , lent, fata isi da slinta. Normal protejat, de care m-am bucurat cat am putu sa rezist. De revenit. 150 , o finalizare. Sigur voi opta pentru o ora, data viitoare.
  2. Salutare!Azi am fost si eu la Eva. Programare facuta prin WhatsApp, locatie usor de gasit, totul ok,curatenie, apartament fain. Iar de fata ce sa mai zic, am fost incantat.Naturala,comunicativa, zambitoare. Din punctul meu de vedere arata minunat, nu am gasit ceva care sa nu-mi placa la ea, ingrijita, piele fina si dulce. M-a suportat juma' de ora,in care m-am bucurat de fiecare minut petrecut cu ea. 200 "halatul". O voi mai vizita cand mai trec prin Cluj.
  3. Azi am fost la domnisoara ptr prima data . Am facut programarea cam cu o ora inainte si am ajuns usor la ea,in zona deja mentionata. Am discutat cateva minute cat a fumat ea o tigara,i am spus ca raman ptr un numar,fara anal,pretul promotional de sarbatori fiind de 100 de lei. Totul a decurs firesc,nimic spectaculos dar m am simtit bine. Fata e draguta,mi a placut,am schimbat diferite pozitii,mai tragand cu ochiul in oglinda din fata patului. Note: Apartament : 9 - curat,primitor,bine incalzit,muzica pe gustul meu. ) Aspect fata: 8 Oral: 9 imi pare rau ca nu am avut timp sa ma bucur mai mult de el. Normal: 9 m am simtit bine. GFE: 8 avand in vedere ca nu ne cunosteam,a fost ok. Cadou 100 de lei normal,fara anal,cum am zis,la promotie.
  4. Are Alexandra darul de a te face sa te simti ptr o ora,cel mai bun barbat. E a doua oara azi cand am vizitat-o si n-as fi crezut ca poate fi mai bine ca la prima...intalnire. Pe langa faptul ca arata minunat,cum se stie,e si glumeata si m-a "pedepsit" fara mila,eu avand grija sa fac destule greseli. ) Prea multe detalii nu ma lasa inima sa dau,ma scuzati. Locatie: 9. Curat,primitor,cald...cu oglinda mare si cu patul ala numai bun ptr distractii si cu celebrul ceas fara baterie.Sa ramana fara baterie in continuare ca sa nu ma stresez eu ca trece ora prea repede si n apuc sa ma bucur mai mult de Alexandra. M-am inscris involuntar si eu in clubul celor care i-au zic ca ar lua-o acasa.Am observat acum ca nu sunt singurul . Fata: 10. I am zis ca e superba de nu stiu cate ori. Oral: 10 Excelent,desi n am prea avut eu rabdare sa stau cuminte la oral. Normal: 10 Si stiu ca poate fi chiar si mai bine,dar numai de mine depinde,ca ea e ok. Anal: 10 ,pe la spate o priveliste de tinut minte. Igiena: 10. GFE: 10. Nu stiu daca par prea indulgent cu notele dar asta e. De revenit,abia astept. 200 lei ptr o ora de ..fericire
  5. Salutare! Am vizitat-o si eu pe Mary zilele trecute. Am fost placut impresionat de frumusetea ei,m-a primit intr-o tinuta sexy rosie si mi-a parut rau ca nu i-am spus sa o mai pastreze pe ea,deoarece cand m-am intors de la dus ma astepta goala in pat. Nu mai fusesem la ea si necunoscandu-ne nu a fost chiar click ul acela,in rest am apreciat implicarea ei in a ma face sa ma simt bine si rabdarea. Nu ma voi lungi prea mult cu povestea actiunii, am sarutat- o peste tot,nu ma mai saturam de pielea ei fina cred ca i am zis de vreo 5 ori ca e frumoasa ) apoi am continuat cu un oral np foarte bun din partea ei + 69. La normal am avut ceva probleme la inceput si s-a cam chinuit cu mine,mi am cerut scuze la final ca am depasit cele 30 de minute,dar cum ziceam a avut multa rabdare si m-a facut sa ma simt excelent. locatie - 10 aspect Mary - 10 igiena - 10 oral - 9 normal - 10 GFE - 8 100 lei platiti pentru o finalizare 40 de minute.
  6. Am fost si eu la gagica. Am sunat o intr o zi, i am zis ca ajung in 30 de minute. Am ajuns in fata blocului,m a verificat de la geam si apoi mi a zis unde sa urc. Am fost intampinat de tipa si de aratarea aia de catel. Despre fata ce sa zic,mie nu mi a displacut,imi plac fetele minione si slabute ca ea. Are destule defecte asa cum s au mai mentionat si zic si eu ca e de etnie, dar pe mine partea cu etnia nu ma deranjeaza neaparat. M a atras si mi a placut si comportamentul ei. Apartamentul nu exceleaza in curatenie,iar cand am mers eu la dus n am gasit decat un rest de sapun lichid pe fundul unei sticle, (aici cred ca a fost ghinionul meu,il terminase ala dinaintea mea ) si un prosop relativ ok. Revenit, am optat ptr un numar si am pus o in genunchi in fata mea pe pat iar eu in picoare si mi a facut un oral bun,cu incercari destul de reusite de DT. Apoi am pus prezervativul si am trecut la normal. E intr adevar stramta,abia euseam sa o penetrez cum trebuie. Am facut o in pozitia misionarului apoi am pus o capra, terminand in pozitia asta. Am observat ca avea ceva dureri dar s a straduit sa ma suporte,mi a zis ca e si inainte de ciclu si de aceea. Note: locatia 8 igiena 8 nu am simtit mirosuri ne placute dar nici nu mi a inspirat incredere totala. oral 9 normal 8 GFE 8 ptr bun simt,ptr ca nu m a grabit,ceea ce mi se pare esential. Eu o sa mai revin ptr cate un numar rapid,daca ramane la acelasi tarif si aceeasi calitate a serviciilor.
  7. zabax

    Irina 0755239976

    Acum o luna si ceva am fost si eu in vizita la Irina. Am ajuns la apartamentul ei dupa ce m a ghidat cu multa amabilitate la telefon. Cand am vazut o din prima am fost fermecat de ochii ei mari si frumosi. Am conversat putin si am stabilit sa raman pentru un numar. M a condus in dormitor, unde m am dezechipat si am mers la baie ptr igienizare. Am trecut apoi la actiune i am zis ca nu e nevoie sa insiste prea mult cu oralul,ptr ca eram nerabdator in acel moment sa ma bucur de ea, asa ca am treecut repede la normal si m am simtit ca si cum as fi facut sex cu prietena nu cu o straina. A acceptat orice pozitie i am cerut.Pe scurt, a fost o experienta placuta, a meritat banii si as reveni cu drag. Locatie 10 ,apreciez curatenia si discretia. Aspect fizic 9 minus doar acele semne,, altfel ar fi aproape perfecta dupa parerea mea 10 pentru atitudine si igiena. Oral nu am ce nota dar abia astept data viitoare sa aprofundam problema Normal protejat 9,5. Am platit 100 de lei, nu stiu cat am stat dar sigur mai mult de 30 de minute si nu s a uitat la ceas si apreciez asta.
  8. zabax

    0754292642

    Am fost ieri dimineata la domnisoara. Apartamentul cu o camera undeva in zona Billa, mi s a parut ok. M a primit zambitoare si prietenoasa,o fata obisnuita,draguta,bruneta cu parul lung putin ondulat,cu ochelari ii sta chiar bine. Am platit o ora. Facusem dus dimineata,dar m am reimprospatat putin la baie inainte,la fel si ea. Cand m am intors de la baie ea era deja dezbracata,mi a facut o impresie buna,are un corp bine proportionat,carnea tare,sanii nu prea mari dar placuti la vedere si atingere,(am observat ca i place sa te joci cu ei), funduletul m a impresionat cel mai placut Am inceput cu un oral nepro. am ajuns si la 69, nu pot sa zic ca ptr. mine fost cel mai bun oral, dar a fost ok. Ea parea ca se simte foarte bine la oral ,gemea frumos iar trupul ii tresarea la greu, nu stiu daca a fost pe bune sau nu:)) Oricum nu e genul pisicoasa sau care sa faca pe actrita. Dupa vreo 20 de minute de jucat in felul asta,m a primit cu placere intre sanii ei, facandu ma pana la urma sa termin pe corpul ei (precizez ca nu a acceptat CIM) Am vorbit cateva minute, apoi am trecut la normal protejat, intai cu ea intinsa pe burtica pe pat,eu bucurandu ma de priveliste. Apoi am continuat tot pe la spate in picioare,oglinda din camera sporind cheful ) Am continuat in pozitia misionarului si din nou pe la spate cu ea intinsa pe burta pe patul primitor. Am tinut o asa intr un ritm nebun o vreme pana ne am epuizat amandoi,fiind aproape sa termin din nou,(la mine la nr al doilea dureaza destul de mult pana termin). N am mai continuat ca era ora deja gata si nici nu mai aveam energie ) Locul: ok,oricum nu ma intereseaza prea mult conditiile atat cat este curatenie. Tarifare:150 ora,oral neprotejat,normal preotejat. Aspect fizic: Draguta, o fata obisnuita, cu o piele alba, putina burtica,dar e ok nu e inestetica,are carnea tare fara celulita,cu sani frumusei si punctul forte e funduletul tare si bombat. Note:GFE 9 doar poate ptr ca nu accepta FK, nu e "pupacioasa" cum zice ea, in rest chiar m am simtit bine, e simpatica,amabila ai si ce vorbi cu ea,naturala,igiena,cea mai importanta,foarte ok. Oral 9, iar normal 9. Sigur voi reveni.
  9. am decartat 100 pentru experienta relatata
  10. Fiind intr-o scurta vizita in Iasi am sunat-o si eu pe Anca. Mi-a raspuns prompt si am stabilit sa ne vedem cam dupa 2 ore. Am mers la locatia de pe Poitiers descrisa foarte exact mai sus, asa ca nu voi insista asupra ei. Am de aaugat doar ca e curata desi nu are conditii de lux, mi s-a parut mai mult decat suficient pentru activitatea prestata acolo Anca ce sa zic, mi s a parut comunicativa si cu bun simt, probabil depinde si de fiecare. Eu m-am simtit ok cu ea, mi s-a parut naturala in comportamen si amabila. Am apreciat si ca nu m-a grabit nici un moment,mai des m-am uitat eu la ceas cred, decat ea. Asa ca am trecut la fapte... Ca aspect fizic, depinde de gusturile fiecaruia, eu nu sunt prea atras de femeile mai plinute,dar oricum eram curios si nu mi-a parut rau. Are forme placute si mi-a placut pielea ei. Foarte curata,epilata, nu am avut ce obiecta. A trecut la un oral demn de tinut minte,fiind ceea ce mi doream de fapt, asa cum spusesem nu ma interesa neaparat normalul, am lasat sa vedem unde ajungem. Ce sa zic se pricepe la oral si pune pasiune in ce face, nu mi a refuzat nimic, adanc cu incercari destul de reusite de DT, umed si cu atentie si la zonele adiacente. Am prins-o la un moment dat de cap fara sa exagerez impingand destul de adanc in gurita ei. Asa ca m-a dat gata cu oralul de simteam ca nu mai rezis mult.Mi-a zis ca pot sa termin linistit in gura ei si asa am si facut,nescapandu-i la fata nici o picatura. Dupa, ne-am relaxat cateva minute stand intinsi pe pat, desi nu prea mai aveam chef de altceva am zis sa in incerc totusi si pusilica asa ca mi-am pus un prezervativ si am trecut la treaba in pozitia misionarului si apoi pe la spate. E ok pusilica destul de stramta si umeda. N-am continuat foarte mult stiind ca la al doilea numar termin foarte greu. aspect fizic cum ziceam depinde de gusturi, eu fiind atras mai mult de fetele slabe ii dau totusi un 8-9 GFE 10 zic eu, saruta bine, prietenoasa. Oral 10 se implica si nu e mofturoasa, fara prezervativ,CIM. igiena perfecta asa ca are si aici nota 10 tariful acelasi mentionat si in postarile anterioare. eu as mai trece oricand pe la ea pentru un oral.
  11. zabax

    Sabrina – 0748376743

    Sambata am vorbit cu Sabrina. Mie mi a zis ca nu are locatie si sa o iau de la maternitate. Desi stabilisem pe la 9 jumate si a zis ca mi da un semn cand e libera nu a mai raspuns pana pe la 11 cand a zis ca intr o ora e libera. Apoi nu a mai raspuns deloc la telefon.
×
×
  • Creează nouă...