Sari la conținut

liu80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

liu80 a câștigat ziua ultima dată pe August 13 2013

liu80 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre liu80

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

4.897 citiri profil

liu80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

108

Reputație

  1. liu80

    Escorte?

    Da sunt, dar vezi ca Iasul nu e un oras asa de mare poti incerca si alte fete. Raspuns la intrebarea ta https://nimfomane.com/forum/topic/8180-yasmina-0748855712/ distractie placuta....
  2. liu80

    Irina 0755239976

    Bai om distrus de laba daca toata lume-ti spune ca esti retardat tu nu vrei sa intelegi. Si daca ai dat de ea ce crezi ca nu fute pe noi grija. Esti inscris din februarie 0 recenzii, cam furi curent pe forum. La cat esti de prost cred ca vai avea o mare deziluzie.
  3. Da multi ..... inainte sa plece in vacanta.
  4. liu80

    Irina 0755239976

    Mai omule esti bolnav? Pune mana si suna la ore rezonabile si poate ai si tu o sansa, fetele nu lcreaza noaptea, dimineata dorm tarziu(somnul de frumusete) vezi si tu ce mai ramane.
  5. liu80

    Irina 0755239976

    De ce te intereseza unde sta vrei sa-i faci o vizita inopinata. Daca nu raspunde inseamna ca are motive sa nu raspunda(altul a fost mai rapid) sau suni tu in afara orelor de program.
  6. liu80

    0755279613

    Se opereaza pe dracu.
  7. Noi nu aven nici un necaz, vad ca tu ai un necaz si nu poti trai de grija noastra.Spor la futut.
  8. Si ce crezi tu ca modovenii nu "are" pula. Ca "decat" voi la Bucuresti futeti. Si pe considerentul asta deci tu nu futi moldovence.
  9. Sfatul era sa pui mana pe evenimentul sau suna si tu la fetele care au fost deja recenzate pe forum, da si tu cateva telefoane si stabileste o intalnire. Faci si tu un dus te epilezi si te prezinti la usa fetei, eventual cu un buchet de flori si o cutie de bomboane de ciocolata. Vorbesti frumos te prezinti (daca incepi cu expresii gen plm.) cred ca zbori pe usa in 20 de secunde. Daca treci de etapa asta, achiti nota de plata te dezbraci mergi la baie sa te igienizezi, sa ai la tine si prezervative pentru orice eventuaitate. Pe urma te asteptam cu recenzia.
  10. Bai copile nu-ti place fa-ti forumul tau aici la baietii mari asa se discuta. Noi ne batem pula de labagii, bine ca ai venit tu cu 0 reputatie sa ne tii lectii despre futaiuri. Acu te las am treaba, trebuie sa fut ca n-am futut nimica azi din cauza ta, eu iti dau un sfat si tu raspunzi cu injurii.
  11. Vai ce-am mai ras. Pune ma si tu mana pe evenimentul si cu ti-o fi norocul. Daca vrei te fut eu in cur ca nu-s homofob la pret ne-on intelege noi. Prietenii stiu....... Apropo nu suntem frati ca n-am futut aceeasi pizda. ps si la gramatica esti virgin?
  12. Cum adica esti la facultate in Iasi si saptamana viitoare vii la Iasi...... Detaliaza ce vrei, sa mearga cineva cu tine de mana, sa plateasca cineva in locul tau, sa-ti dam noi sa futi, sa te futa unul dintre noi(in cazul in care esti gay), etc.
  13. Altul care vrea sa futa gratis. Pune si tu niste poze, specificatii tehnice, etc. Locatie ai?
×
×
  • Creează nouă...