Sari la conținut

dan11

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dan11

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.539 citiri profil

dan11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Today are you free

  2. ANA, dulce si senzuala te astept la mine sa traim intens timp de o ora, sex oral, sex normal si multe alte fantezii pe care le ai. Poze reale. A vizitat-o cineva? In poze arata super bine.
  3. Salut. Am vizitat-o si eu pe domnisoara acum 1 saptamana. Locatia pe str. Vitezescu( la o casa nu vila) Intru in curte ma intampina la usa 3 fete, 2 in prosop si una in rochie,(la care imi facusem programare) Ma conduce in hol ma asez pe canapea si imi spun sa ma hotarasc cu care vreau sa intru, eu imi facusem programare la fata din acest thred, o aleg pe dominisoara bruneta si ma conduce in camera, ii dau banuti, ma conduce la dus, fara papuci,gel de dus de la avon inmuiat grav cu apa,prosupul parea curat, cat am facut eu dus fata a luat bani si a plecat in alta incapere, ies din dus si am asteptat-o la usa. Intram in camera si incepem treaba, eu intins pe spate si fata incepe cu un oral protejat foarte slab,fara atentie la zonele intime,isi face treaba 3-4 minute si pana la urma o intreb daca face sex intre sani, fata accepta, scot prezervativu isi da cu crema de galbenele:))) si trecem la treba pana finalizez pe sani si abdomenul ei. Ma duc la dus,revin in camera si se scuza ca se duce si ea la dus, revine in camera incepe cu un oral protejat dupa care trecem la actiune, normal,capra,pana finalizez. Fata : are cca 20-21 ani, 170cm,60-63kg, bruneta cu parul ondulat, niste buze bestiale,sani nr 3foare frumosi si tari,frumoasa la fata, Nota 9. Locatie :Nota5 Discretie:Nota1 , am dat nas in nas cu 2 clienti sau pesti cat am stat in aceea casa/curte. Servicii: Oral Nota5, foarte slab,fara atetine la zonele intime, protejat, daca o lasam sa o suga stateam 2 ore ca nu simteai nimica. Normal : tipa se misca bine,are o pasarica foarte stramta,proaspat eplilata,frumos mirositoare,nu comenteaza daca dai tare in ea,din contra ii place. Nota 9 GFE: 5 fata este timida,nu prea vorbeste, doar sa o tragi tu de limba si spune tot ce a mancat. FK: NU ANAL:NU Pret: 200 ron/ora. Atentie ziua lucreaza pe 100 fin,200 Ora/ Noaptea 150fin,300 Ora. Nu o recomand.
  4. Salut Ieri am avut ocazia sa o intalnesc pe Anina,o fata dragutza,cu zambetul pe buze si pot spune ce nici simtul umorului nu-i lipseste,povestea incepe cam asa: O sun in dupa amiaza zilei de ieri,imi raspunde promt si purtam o conversatie cca5minute, am stabilit toate necesare de la telefon ca nu cumva sa se schimbe intr-e timp,stiti voi la ce fac referire. Imi comunica meniul: Fk (in functie de partener ),oral neprotejat,CIM,normal(protejat),masaj,69,tits fuck. Locatia bine-cunoscuta de pe B-dul Unirii, la banca Bloom Bank France - Atmosfera placuta,intuneric in camera cu o lumina rosie slaba,muzica in surdina,prosop mare curat,gel de dus barbatesc,curatenie luna. Anina: m-a primit intr-o costumatie foarte sexy, ce-i pune in evidenta picioarele de caprioara si sanii bestiali,care in ciuda marimii lor,nr4 cred,nu sunt un strop lasati si stau foarte bine ridicati,are doar 22 de ani,deci sa intelege. Las din propia initiativa 200ron pe comoda,primesc prosop si papuci si merg la dus. Next: M-am intins pe pat am rugat-o sa ma incalzeasca cu un masaj destul de placut( dar era loc si de mai bine ),ii fac si eu un masaj sa-i arat cum se face si incep sa-i molfaiesc sanii de numai ma saturam. Trec in inspectie si pe la savarina,proaspat epilata,frumos mirositoare si un gust de il simt pe buze si acum cand va povestesc voua Anina gemea placut( nu cred ca era fals ),ma infig in tatele ei cu gogutzu si hop il i-a in gura si il ascunde. Oralul este placut,acorda atentie si zonelor adiacente,pupaturi peste pupaturi,lins scuipat,batut cu ea peste fata(la cererea mea) si finalizez un CIM de mare efect. Partea a doua s-a consumat dupa un dus de reinprospatare,o tigare,un suc si preiau din nou initiativa cu un fk de buna calitate,intretinut si de ea,nu doar asa o pupatura doua si gata, imi executa in oral in fata mea stand in genunchi uitandu-se cu ochisorii aia ai ei frumosi spre perversul de mine. Zic hai sa futem si tatele.Bun,pune ulei pe micut,il freaca lasciv si dupa ce s-a creat ungerea incepem un sex intr-e sani ce de mult timp nu am mai avut parte,terminand dupa vre-o 10-15 minute de tot pompat intre tatele ei,fara vre-un comentariu sau semne de oboseala. Dus,imbracat,pupat si plecat. Acum notele,desi nici o fata nu seamana una cu alta,fiecare e buna la ceva anume,alta are ceva mai special ce atrage fiecare barbat in parte,dar daca asa este regulamentul ne conformam. Aspect:9 Igiena:10 Oral:9 Normal:9 69:nu am apucat sa incerc fk:9 Gfe:9 Eu nu m-am simtit ca la o escorta,totul a decurs de la sine. P.S tatele ei traznet m-au fermecat Voi mai reveni cat mai curand posbil.
  5. Am vizitat-o si eu pe domnisoara Raluca. Locatie curata,am primit prosop curat la baie erau cateva geluri de dus. nota 10 Raluca este o fata de maxim 19-20 ani,bruneta cu parul ondulat, zambitoare,inaltime 165cm,maxim 50kg, sani foarte micuti dar placuti la atingere, fundulet bombat. o notez cu nota 10, imi plac pustoaicele . Ma pun in pat si incepe cu un Fk, magaieri si sarutari pe corp imi pune prezervativul si incepe sa joace cu jucaria, raluca pune pasiune in ceea ce face, la supt pana la lasat fara putere, incercari de DT reusite. o notez cu nota 9. La cel de al doilea numar am fost la dus, am revenit in camera a inceput cu un oral sa-l trezeasca pe adormit, si am lasat-o sa preia initiativa, ma calarit in ultimul hal, mi-a placut foarte mult, am mai schimbat 2-3 poziti si am terminat in palarie. Nota 9. GFE exceptional pentru Raluca . NOTA 10. FK . NOTA 10 Pret 250 Ron. O recomand celor care le plac pustoaicelor si nu numai.
  6. Off Topic Ma poate lamuri cineva in legatura cu programul ?? Am tot incercat sa sun dupa ora 22;30 si inainte de h 09;00 dimineata,dar fara raspuns!! Cunoaste cineva programul ei ? Va multumesc si scuze pentru off topic .
  7. Salut Nu voi scrie romane,voi fi cat mai subiectiv,pana la urma asta intereseaza pe toata lumea. Locatia este Rond Alba Iulia la CEC,accesibila,gasit usor loc parcare,ap 2/3camere,living spatios la intrare,curatenie ireprosabila,gel de dus,prosop curat,baie moderna,camera de lucru cu pat mare de mijloc,cearsafuri curate,aerisit proaspat NOTA 10 Karina; nu m-au deranjat kg in plus pe care le are,ador fetele cu forme pline,singurul minus este fata(banala,ba chiar mult mai banala cu ceva agnee) Nota 5 chip Corp 7,5 Nu am simtit mirosuri dubioase,epilata corespunzator, un mare minus pentru lipsa make up-ului . Sex oral fara prez, lins pe cap si supt owo,se chinuie ceva la deep dar ii reuseste Nota 8 ( fara batut cu ea peste fata,fara scuipat si alte artificii ) Normal in clasicul misionar,(lubrifiere din abundenta cu gel ) mutat in pozitia capra,futut 2-3minute asa cum spune un confrate pe aici(decat sa fut o c...a urata mai bine o scandura)eu m-am ales sa fut scandura,terminat in caciulita,sters cu servetele,facut dus,imbracat si plecat. Sex normal 6 GFE. 7 Notele sunt acordate in functie de cele intamplate. Pret 100 ron 1Finalizare, timp petrecut maxim 25 minute. As dori sa-i fac o vizita colegei ei,arata bine la prima vedere,dar ma voi mai gandi.... Am fost,am testat,pe le ea nu am gand de a mai da eu unul nu am facut acel click .
  8. Uitandu-ma pe A.T am vazut ca domnisoara Alexandra are un nou set de poze si un alt numar de telefon. Oare si-a schimbat locatia sau din cauza intamplarii cu aceea clona nu i-a mers prea bine? Vad ca si textul l-a gresit ( dormitorul) ORAL sunt o domnisoara finuta si eleganta, te astept in dormitorul pentru ati oferi o ora de sex oral, normal, 69. Cunilinngus, igiena si discretie, poze reale; 07 Sep 13:31 0735.338.469 Rog un moderator sa-i schimbe numarul din topic.
  9. @magic blue zice ca face cim, iar eu care am recenzato zic acelasi lucru, daca citeai cu atentie, intelegeai!
  10. Am vizitat-o eu pe domnisoara din acest thred. Locatie in Rond Alba Iulia langa salonul Vogue. Am ajuns in zona, m-a redirectionat catre scara,foarte usor de ajuns. Apartament 2-3 camere,baie mica dar curata si tot ce ai nevoie. Nota 9. Fata: bruneta tunsa scurt, 170-175cm inaltime, 50-54kg, sani nr 3 foarte frumosi, dinti albi. Servicii oral si normal/ oralul in functie de igena cu finalizare orala, am avut parte de oral neprotejat bine executat cu incercari de DT,si atentie la zonele adiacente. Nota 8.5 Normal se misca bine, accepeta orice pozitie nu comenteaza, am schimbat 2-3 poziti si am terminat fiind foarte excitat. Nota 8. Intre numere am avut parte de un masaj foarte ok. GFE - Nota 8-9 ai ce vorbi cu ea. FK. Nu am intrebat. Mai are inca 1sau2 colege dar nu le-am simtit prezenta in apartament. Pret 200 ron Ora. 150 Finalizarea. O recomand cel putin o data.
  11. Salut Eu am cautat si nu am gasit nimic, mai poti detalia odata intalnirea cu dominisoara?
  12. BIANCA, sunt o fata finuta, sexi si mereu atenta cu partenerul. Te astept in locatia mea unde iti voi oferi servicii de calitate si discretie. Pozele imi apartin, kiss 200 ron ora cu 2 finalizari/masaj/69/cunilingus/nu face finalizare orala/doar corporala. 100 ron 1 finalizare Locatie: corneliu coposu. A vizitat-o cineva?
×
×
  • Creează nouă...