Sari la conținut

ursulet79

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ursulet79

  • Dată Naștere 05.07.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ursulet79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Domnilor,asa cum am promis am revenit pe Stefan cel Mare si nu pentru un meci ci pentru o noua intalnire cu o escorta de top in opinia mea. Locatia cunoscuta,la fel de curata si prietenoasa...fata ma astepta intr-o tinuta foarte sexy,m-a luat in brate si m-a sarutat dupa care mi-a oferit ceva de baut...am facut un dus si apoi m-a condus in dormitor unde mi-am amintit imediat momentele "tari" din prima intalnire...Karina se implica maxim zic eu (probabil si in functie de cum o tratam si noi)FK timid dar atat de placut si afrodisiac....raman la prima impresie si asupra oralului,unul foarte bun cu DT si multa atentie,fara manute si mai ales fara dintisori...cum era destul de tarziu am ramas doar pt o finalizare asa ca am trecut la normal mai intai cu ea deasupra iar apoi am trecut la spatele ei si nu doar ca am admirat privelistea si tatuajul proaspat dar am si terminat "ajutat" de niste contre mult prea perverse pentru puterea mea de concentrare... Asadar,o fata respectuoasa,zambitoare si foarte sexy...Nu mi-o luati in nume de rau dar o sa ii acord 10 pe linie de data asta,va spun sincer ca nu am mai cercetat anunturile,am gasit tot ce mi-am dorit la Karina ORAL10 NORMAL10 LOCATIE 10 Ca si prima data imi cer scuze daca nu e o recenzie prea completa,sant la inceput. 1fin 100roni fara pic de regret!si o sa revin cu siguranta!
  2. Domnilor,sant nou venit printre voi si asa cum se cuvine am sa fac o recenzie desi am ajuns la Karina la recomandarea unui amic,probabil si el confrate forumist...pornind de la un sms de tatonare dat de sub birou in timpul unei sedinte am ajuns pana la urma in fata Springtime-ului de pe Stefan cel Mare avand stabilita ora 21...punctual am urcat si inca de la usa mi-am dat seama ca ma asteapta ceva de vis...apartamentul mic dar curat si foarte friendly,ca si Karina de altfel...ne-am cunoscut,am discutat cateva minute una alta si am intrat la dus...baie mica dar curata,geluri de n feluri si prosop impecabil....de aici s-a rupt filmul pentru ca fata m-a trecut prin toate starile posibile fiind o adevarata artista dupa parerea mea....FK de vis,sarutat pe piept,burtica si apoi furtuna,oral cum nu am intalnit in relatii stabile inca si nici nu cred sa gasesc vreodata...69,curatenie maxima,nimic de reprosat...si CIM senzational m-a asteptat sa ma calmez putin si abia dupa aia s-a sters si a mers la baie....pauza nu prea a fost pauza caci intre depanat amintiri si partea a doua a intalnirii ne-am tot mangaiat,sarutat...cum era destul de tarziu a fost nevoie de un minut din oralul ala strong si am aprobat imediat preze pentru un normal incendiar cu ea on top,plin de priviri sexy si FK,miscari lascive si final fericit... Asadar,LOCATIE 9,ASPECT 10,GFE 10,ORAL 10,NORMAL 9 si 11 pentru zambetul ala care te face sa lasi toate grijile la usa....ii multumesc si o asigur ca am sa mai trec
  3. Confirm parerile bune despre Lory si locatia de langa Bloom Bank...am fost acolo acum cateva zile si m-am simtit excelent.Programat,sosit la usa usor obosit dupa o zi de munca mi-am dat seama imediat ca am de-a face cu o fata super sexy,educata si manierata...am lasat o mica atentie langa cei 200 de lei doar pentru felul in care m-a primit si calitatea locatiei si nu pentru a o motiva cumva...baia super ok nu lipsesc cele necesare si inapoi in camera unde Lory a dezlantuit mica fiara din ea...m-a sarutat din cap pana in picioare mai ceva ca orice iubita dupa care am beneficiat de cel mai adevarat oral posibil,lent,umed,DT de exceptie,fara manute si cu multa atentie zonelor adiacente...ma excita maxim cand se uita in ochii mei si am trecut la normal pe la spate unde am primit ajutor prin miscari atat de sincronizate incat nu am rezistat prea mult...pauza,dus,discutii(ai ce vorbi cu ea)si a urmat un al doilea oral neprotejat la fel de lent si un CIM de exceptie care m-a facut sigur ca voi reveni. Ca note nu pot sa dau decat 10 pe linie poate un minus pentru lipsa FK. Recomand,veti simti diferenta! Daca urmareste discutia Lory,ma recunoaste dupa nick,a fost ideea ei:)
×
×
  • Creează nouă...